2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227

Benim ilk olacağı için çok heyecanlıyım Bende bulantı ve ağzımda değişik o tat , yediğim hiç birşeyin tadı eskisi gibi değil diyorum bende sürekli , o kadar haklısın ki çok zormus ilk aylar bende bir an önce 4 4,5 olmak istiyorum. Çocuklar varken çok daha zordur eminim ben yalnızım eşimde öyle böyle idare ediyor ama çocuğum olsa nasıl olurdu bilemiyorum bende acayip yorgunluk halsizlik bulantı mevcut. Geçecek diye diye bugüne kadar geldik Rabbim kucağımıza sağ salim almayı da nasip etsin

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum, bisey söyleyip seni daha fazla üzmek istemem. Önce sağlık sen iyi olda tekrar olur inşallah çok geçmiş olsun önce herseyin hayırlısı. İnşallah bir an önce atlatirsin

Üzülmemek elde değil ama dediğiniz gibi moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Dilerim en yakın, en hayırlı zamanda, sağlıkla nasip eder Rabbim

arkadaslar atesim genelde 36 olur bugun 37.5_38 olctum .Sizce dr a gitmeli miyim yoksa biraz daha mı kontrol etsem? usume gecmiyor, klimanin altinda yorgan battaniye duruyorum.
Geçmiş olsun canım doktoruna haber verdin mi? 38 tehlikeli düşmüyorsa düşürülmesi için doktora gidilmeli bence. Kendi doktorum söylemişti bana 38 ve üzeri olursa müdahale gerekir diye. Battaniye yorgan at üstünden ılık duşa gir arkadaşım daha da çıkmasın ateşin inşallah

Arkadaşlar sol kasigimda bastıkça bı ağrı oluyor yeni başladı var mı böyle kasik ağrısı yaşayan acaba endişelendim birden

Gün değilde değer önemli zaten. Belki alınır dur bakalm
Mevcut bir rahatsızlık varsa suan daha da tetiklenmis olablr kuzum. Allah şifa versin

Gün değilde değer önemli zaten. Belki alınır dur bakalm
Mevcut bir rahatsızlık varsa suan daha da tetiklenmis olablr kuzum. Allah şifa versin
Ayy insallah duyulur o zaman ya kaç değerde duyuluyor ki acaba
Doktor ilk normal bakmisti sonra alttan baktı, bi sıkıntı olmaz bakalım mı diye sormuştu, eger öyle olursa belki alttan biraz da olsa duyulabilir

bizim pazartesi 6+2 olacak Allah nadip ederse bakalım duyabilcekmiyiz
Ay inşallah duyarsin canım aynı gidiyoruz zaten dimi günümüz aynı bizim. Benimde şuan 5+2 çünkü. Büyük ihtimal bende çarşamba günü duyamam kalp atışını erken daha, keseyi görücez daha anca inşallah güzel haberler alırız hepimiz

258
Arkadaşlar sol kasigimda bastıkça bı ağrı oluyor yeni başladı var mı böyle kasik ağrısı yaşayan acaba endişelendim birden
kanama veya köyü akıntı olmuyorsa endişelenme bence ben de tam tersi hiç hissetmiyorum orda, sadece hafif baş dönmem aşırı halsizlik var ,bi sorun mu var diye endişeliyim herkes farklı şeylerden endişeli

ayy inşallah canımaynen canım aynı gidiyoruz bencede kalp atışını duyamayabilirsin ama kese gözükür

Benim de henüz başlamadı bugün tam 6.hafta bişeyler ters gidiyor gibi geliyor böylede. Başlasa dert başlamasa dert
Benim midem bulanıyor ama kusma yok henüz inşallahta olmaz yaa bu arada hiç midesi bulanmayanlar çok şanslı kabul edilip bebeğin sağlığıyla ilgili bir problem değilmiş canım okuduğum kitapta bu konuyu detaylı anlatmış

Aramızda bebeklerinizin kalp atışını duyan arkadaşlar var mı? Biz keseyi gördük ama kalp atışı için daha erken dedi dr. Şimdi 10 gün sonra tekrar kontrolümüz var
Bugun.bende keseyi gördüm doktor 10 gün sonra kalp atışı için cagirdi

Kabızlık sorunu yaşayan varmı kızlar 2 gündür çok fenayım ya artık kan geliyor çatlağım vardı zaten
Bende kronik kabizlik var şimdi de hep hareketsizlikden çok.fenayim
Zeytin yağ in içine 2 incir doğuyorum Sabah yiyorum peşinden ılık su iyi geldi bana

Sormak istediğim soruyu sormuşsunuz, sebebini bilmiyorum ama sağ tarafımda bugün başlayan özellikle ayakta veya yürürken bir ağrı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…