- 29 Ocak 2019
- 1.867
- 2.246
Ahh inşallah, çok dikkat etmek lazım gerçekten ama bazen elimizde olmayan durumlar yaşanıyor bu şekildeBizde de aynı şekilde popoda kaldı birkaç kere. 3 tane gün kurusunu suda kaynattım yulaf unu pişirip ekledim blendırdan geçirdim. Geçti kabızlığı belki size de iyi gelir.
Bu sabah aynı manzarayla karşılaştım çok ıslanmıştı atleti. İnşallah hasta olmaz
canıda acıyo bizimkinin galiba kremmsürmeye çalışırken çok ağlıyo içim parçalanıyoBen bayadir Babyturco kullanıyorum ama onun da kalıbı sleepy gibi küçük. Biz de 5 numara kullanıyoruz üç haftadır falan ama lastikleri sıkıyor dediğim gibi, Molfix geldi aklıma bi araştırayım bakayım, teşekkür ettim
Ahh evet ya çok zor Cidden bir de canı acimsa da benim içim gidiyor öyle kızarık görünce
Ek gıdadan beri katı kaka yapıyor zaten yüzünden ve seslerinden anlıyorum hemen değiştiriyorum kakayi. Çişde de sorun olmadi şimdilik
Bizimde boynu kıpkırmızı pişik oşmuştu boynunu gömdüğü için hava almamış beyaz tenli. Kesinlikle hametan krem diyorum sürdüğüm gün 2. Sürüşte hiç bir şey kalmadı piştikten. Kıpkırmızıydı aynı gün iyileştirdi. Evde bulundurulması gereken bir krem tüm tahrişlere yanıklara iyi geliyorBoynuna hangi kremi sürüyorsunuz ?
Bizde ara ara pişik oluyor orada önüne çok geçemiyoruz. Doktor deri merhemi vermişti ama sık kullanmak istemiyorum
Ahhh kuzucuk yaaa, evet annesi aciyordur muhtemelen. Bizim öyle bir sorun yok Allah'tan şimdilik olmaz da inşallahcanıda acıyo bizimkinin galiba kremmsürmeye çalışırken çok ağlıyo içim parçalanıyo
bizde mantar olduğu zaman kullanfık antibiyotikle beraber geçirmiştiKızlar ek gıdaya geçince tenimiz çok hassas poposu ve pipisi kızarmıştı hemen. Desitin mor kullanıyorum böyle durumlarda. Buradan önerilerle hametan sürdüm ama etkisi desitin gibi oldu. Doktorumuz trosyd diye bir krem yazdı etkisini daha hızlı gösterdi hemen geçirdi yalnız günde 3 kullanılıyor ve diğer kremlerle karıştırma sürerken dedi. Tavsiye ederim.
Bizimkide çok terliyor yarım saat yatıyor yastık su oluyor. Doktora gittik bunun için normal dediKızlar kızımın kafası son zamanlarda uyurken uyanıkken emerken sürekli terliyor ve bayaaa da ıslanıyor. Önceden çok nadiren terlerdi.
Normal mi sizlerde de oluyor mu?
Demir ve d vitamini kullanımınız nasıl peki hiç aksattınız mı? Bunların eksikliğinde olabiliyor deniyo. Benim süslü bu zamana kadar çok zorladı, yarısını tükürüyordu genelde. Acaba dedim.Bizimkide çok terliyor yarım saat yatıyor yastık su oluyor. Doktora gittik bunun için normal dedi
Ayy Mete de geri geri sürünüyorKızlar biz geri geri emekliyoruz galiba sürüne sürüne gidiyor göbüş tam kalkmıyordabirde tutup adım attırmaya çalışıyorum ama tavşan gibi zıplıyor hoppalaya binmesinin sonucu bu galiba adım atmasını bilmiyor ya nasıl öğrenir acaba
Sizinki gibi kalkmıyor ama bizim göbek yerdeAyy Mete de geri geri sürünüyor
Bizim de göbek yerde henüz, dün sehpanın altında buldum, bı de dönmüş tekmeliyorSizinki gibi kalkmıyor ama bizim göbek yerde
Ahahah çok fena bunlar yaBizim de göbek yerde henüz, dün sehpanın altında buldum, bı de dönmüş tekmeliyor
Bizimkinde çok sık oluyordu, mor desitin çok iyi geldiBoynuna hangi kremi sürüyorsunuz ?
Bizde ara ara pişik oluyor orada önüne çok geçemiyoruz. Doktor deri merhemi vermişti ama sık kullanmak istemiyorum
Evet oluyor.. henüz vücudu terlemediği için kafasının arkası terliyor.. odaya termometre koydum.. 21 derecede tutmaya çalışıyorum ve kat kat giydirmiyorum.. artık yastığı ıslanmıyor..Kızlar kızımın kafası son zamanlarda uyurken uyanıkken emerken sürekli terliyor ve bayaaa da ıslanıyor. Önceden çok nadiren terlerdi.
Normal mi sizlerde de oluyor mu?
Yakındır göbeklerin yerden kalkmasıSizinki gibi kalkmıyor ama bizim göbek yerde
Ben her sabah ayak-baş ters dönmüş olarak buluyorum. Korktum en alta aldım yatağı çok daha rahat olduAhahah çok fena bunlar yabizimde gece uyurken dönmüş hiç sessiz normalde ıhh ıhh yapar uyanırdım. Bi baktım çocuğun bacakları yan tarafımda uyku sersemi bi şok oldum biz park yatağın üst katındayız halen ama aşağı kata inmemiz yakın galiba
Ne güzel maşallah. Ben su içiremiyorum ve bu yüzden sık sık kabız oluyor. Yine çok ıkındı bugün. Kakası çok sert ve azBizimkinde çok sık oluyordu, mor desitin çok iyi geldi
Evet oluyor.. henüz vücudu terlemediği için kafasının arkası terliyor.. odaya termometre koydum.. 21 derecede tutmaya çalışıyorum ve kat kat giydirmiyorum.. artık yastığı ıslanmıyor..
Su konusunda şanslıyım sanırım.. kimde su görse atlıyor.. her şekilde içiyor, biberonda, alıştırma bardağında hatta normal bardaktan bile.. çok içmesin diye saklıyorum suları gözünün önünden..
Ya daha kendini kaldıramıyor diye almıyorum. Alsam çok zor olacak sürekli emzik nöbeti tutuyorumdaYakındır göbeklerin yerden kalkması
Ben her sabah ayak-baş ters dönmüş olarak buluyorum. Korktum en alta aldım yatağı çok daha rahat oldu
Ne güzel maşallah. Ben su içiremiyorum ve bu yüzden sık sık kabız oluyor. Yine çok ıkındı bugün. Kakası çok sert ve az
Linkle bizi ben de edinicemuyku arkadaşıyla uyutmayı denemeyen varsa tavsiye ederim bizde baya işe yaranaya başladı uykuya dalma süresi daha kısa artık çok şükür
Mor desitin not ettim canım.Bizimkinde çok sık oluyordu, mor desitin çok iyi geldi
Evet oluyor.. henüz vücudu terlemediği için kafasının arkası terliyor.. odaya termometre koydum.. 21 derecede tutmaya çalışıyorum ve kat kat giydirmiyorum.. artık yastığı ıslanmıyor..
Su konusunda şanslıyım sanırım.. kimde su görse atlıyor.. her şekilde içiyor, biberonda, alıştırma bardağında hatta normal bardaktan bile.. çok içmesin diye saklıyorum suları gözünün önünden..