2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Doktor 4 ayın sonuna kadar dönerse geç kalmış sayılmaz dedi ama bence saçma yaa. Yeğenim 6 aylık dönmüs mesela. Çocuğun keyfine bağlı bir olay.
Kesinlikle keyfi olduğunu düşünüyorum. Çünkü 4. aya girmeden arkaarkaya döndüğü günün sonrasında neredeyse bir ay dönmedi. Dün de benim hatirlatmamla oyuncağa gitmek için döndü o kadar.

Selam kızlar. Bebeği henüz dönmeyen var mı? Benimki dönmüyor hala
Kimisi erken kimisi geç dönüyor bence bunun bir zamanı yok. Arkadaşımın bebeği tam bir tosundu 8 aylıkken mi ne dönmüştü göbeği kaldıramadığından mesela bizimkide aşırı hareketli o yüzden erken döndü.

canım bu doktor hangi hastanede ve muayene ücreti ne kadar acaba? biz de bursadayız da bir düzgün doktor bulamadık içimize sinen.
Bursa MedicalParkta sinem Hanım canım
Bir deneyin bence
Muayene ücretini bilmiyorum tss ile girdik
-Sunshine tariflerde kek, mayonez gibi tarifler yumurta yerine geçebilen bı tarif buldum. Bakmalısın
Oooo sevindim ya
tatlı krizleri yaşıyorum deneyeceğim
Aynen Ben epeydir mercimek, bulgur, nohut ne varsa yiyorum hele kısır favorimKimyon çayıyla dengeleriz.
Ben artık gaz yapar yapmaz hiç bakmıyorum her türlü geceler uykusuz

Benimde göbek kaldı ya gerçi fazla kilo.da vermedim doğumdan sonra biraz gittiydi ama emzirme doneminde süt olsun diye yiyince geri geldi kilolar
Göbek benide rahatsız ediyor zayiflayinca gider mj
Bilmiyorum bu instagramda doğumdan sonra tekrar hiç hamile kalmamış gibi dümdüz karınla çıkanları görünce bir moralim bozulmuyor değil. Göbek basen göğüs hepsi büyüdü ve eski haline dönmeyeceğine eminim neredeyse Kendimi hiç çekici bulmuyorum bakalım tayta bağladım ben de. Eşim bir darladı ne gerek vardı onu alacağına kıyafet alaydın diye ama biz kadınlar görüntüye daha fazla takıyoruz sanırım ve umarım da öyledir

Selam kızlar. Bebeği henüz dönmeyen var mı? Benimki dönmüyor hala
Benimki de dönmüyor. Yastığa koyunca kalkmaya çalışıyor hafif kaldırıyor başını boynunu o kadar ve sürekli oturmak istiyor özellikle biz yemek yerken kucağımda oturup izlemekten aşırı keyif alıyor. Kontrolümüzde izin alabilirsek 4.5-5 aylık başlamayı düşünüyorum ek gıdaya. Yediklerimize çok ilgili.

Bizimkide çok izliyor bakıyor inceliyor falan bazen onada kaşık götürüyoruz hiç ağzını açmıyor eliyle ellemiyor daha bilemiyor sizinki açıyor mu ağzını bizde 5.ay geçiyoruz ek gıdaya

Bizimkide çok izliyor bakıyor inceliyor falan bazen onada kaşık götürüyoruz hiç ağzını açmıyor eliyle ellemiyor daha bilemiyor sizinki açıyor mu ağzını bizde 5.ay geçiyoruz ek gıdaya
Bikaç kere denedim bi kere açtı ağzını hafif meyletti yemeğe doğru ama genel olarak o da tepkisiz o yüzden doktorla görüşüp öyle karar vericez. Kafasını da daha istikrarlı tutuyor tabi tam %100 kontrol yok hala o da bi düşündürüyor bakalım

Annem kaynanam falan geç bile kaldın diyor ben en fazla 4.5-5 e çekebilirim daha erken elim gitmiyor

Herhalde kaşıkla yemek yemeye başlayınca açarlar ağızlarını öğrenecekler ya
Annem kaynanam falan geç bile kaldın diyor ben en fazla 4.5-5 e çekebilirim daha erken elim gitmiyor
Boşver onları doktor ne diyorsa onu yap canım sen her bebek farklı sonuçta. Bize doktor söyledi geçeceğimizi 5.ay kontrolünde anlatır artık ne vereceğimizi

Doktor 4 ayın sonuna kadar dönerse geç kalmış sayılmaz dedi ama bence saçma yaa. Yeğenim 6 aylık dönmüs mesela. Çocuğun keyfine bağlı bir olay.
Bizimki sürekli dönmüyor süreklilik arz etmesi gereken bir olay mı acaba

Benimki sürekli elimden alıyor her şeyi ona da vermezsem kıyamet kopuyor ben de kendisine hem tutup hem ağzına götürebileceği sebzeler kesiyorum böylece dişlerini kaşıyor

Bizimki sürekli dönmüyor süreklilik arz etmesi gereken bir olay mı acaba
Dönmeyi keşfeden bebekler gördüğüm kadariyla hiç durmadan dönüyorlar 2 tanesi ile bir arada oldum. Fıldır fıldır dönüyorlardı. Epey de keyif alıyor gibi duruyorlar. Ben oğlumu dönmesi için ittiriyorum, dönmemek için ayağı ile direniyor. Döndürmem hosuna gitmiyor hiç. Dönmek istediğini hic zannetmiyorum bu nedenle öyle fildir fildir dönmeyecek gibi geliyor. Gerçi su an yüzüstü yatarken sıkılırsa eğer kolunu kurtarip dönemiyor. Poposunu kaldirip tepinip sinirleniyor bizde henüz dönme, yuvarlanma güncellemesi aktif değil. Ben dönme işinin gecikmesinin problem olduğunu zannetmiyorum. Ben hic emeklemeyip yürümüsüm. Annem döndüğümü de hiç hatırlamıyor. Bugün çok rahat dönebiliyorum neyse ki

Babası kokusunu alsın diye bazı meyveleri burnuna yaklaştırıyor ve ağzını açıyor bizim kuş bı de bu aralar dilini yiyor gibi bı garip hareketleri var çok komik, biseyler geveliyor sanırsın

Ben de emeklemeden 9 aylıkken yürümüşüm kızım da yürümeye çok hevesli dönme emekleme oturma falan hepsini pas geçti sürekli ayakta kalıp basmak istiyor yere

Benimki sürekli elimden alıyor her şeyi ona da vermezsem kıyamet kopuyor ben de kendisine hem tutup hem ağzına götürebileceği sebzeler kesiyorum böylece dişlerini kaşıyor

Babası kokusunu alsın diye bazı meyveleri burnuna yaklaştırıyor ve ağzını açıyor bizim kuş bı de bu aralar dilini yiyor gibi bı garip hareketleri var çok komik, biseyler geveliyor sanırsın
Çok güzel bence ek gıdaya çok kolay geçiş sağlayacak bebişleriniz doktor ne diyor geçiyor musunuz sizde 5.ay. Bizimkide dedeler gibi geviş getiriyor sürekli o hareket çok komik ya

Çok güzel bence ek gıdaya çok kolay geçiş sağlayacak bebişleriniz doktor ne diyor geçiyor musunuz sizde 5.ay. Bizimkide dedeler gibi geviş getiriyor sürekli o hareket çok komik ya
5.ayda 3 gün tadım şeklinde sebzelerle başlayıp meyvelere gecicem. 6.ayda da çorba vs gibi öğün olarak vericem. Detaylı tarif de verdi, sizlerle de paylaşıcam. Yoğurt vs diyet ürünleri daha bekleyecek bizim için

Bakalım gidince öğreneceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…