2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar Prima kullananlarınız, Prima kulübü uygulamasına yüklemek için son iki haftaya ait ürün fişine ihtiyacım var. Ya da bundan sonraki alışverişlerinize ait olanlar da olur. Tabi siz uygulamaya yuklemiyorsaniz 🤗
Ben 2 gün önce falan aldım getirden prima kulübünde puan dönüştürme olayı iyiymiş bir bakayım

Ben daha önce niye hamak beşik almamışım koyduğum gibi uyudu çocuk ben de ilk öğünümü yemiş oldum
Hamak beşiği bnde düşündüm gittigim yere katlayıp götürmek için senin aldıgın katlanıyormu ?sallanarak cok iyi uyuyorlar.ben bunu almıştım buna alıştı smdide büyük beşiğinde uyumuyor🥲

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-12-20-23-11-544_com.solidict.ebebek.jpg
    Screenshot_2023-01-12-20-23-11-544_com.solidict.ebebek.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 63
Hamak beşiği bnde düşündüm gittigim yere katlayıp götürmek için senin aldıgın katlanıyormu ?sallanarak cok iyi uyuyorlar.ben bunu almıştım buna alıştı smdide büyük beşiğinde uyumuyor🥲
Benim aldığım holmen milas katlanmıyor marmaris modelleri katlanıyormuş

Bende öyle yapıyorum da maya olarak activia kullanmak sağlıklı olur mu acaba , onu merak ettim
Bence birşey olmaz ya nolacak şimdi baktım içeriğinde katkı maddesi, koruyucu vs yokmuş. Zaten maya olarak da azıcık kullanılıyor ben de kullanırım vakti gelince 😇 eğer içiniz rahat etmeyecekse probiyotikli yoğurt mayaları oluyor onları da kullanabilirsiniz

Kızlar beklenen haber geldi 🤦🏼‍♀️ şirketten aradılar babamız 25inde yolcu. 8 aydır çok iyiydik şimdi yine zor gelecek birde bebişten ayrılması daha zor gelecek eşime.
Canım ne denir bilemiyorum ama duygularını az biraz paylaşıyorum. Benim eşim de bebeğimizin 40’ı çıktıktan sonra seyahatlere başladı haftaiçi hiç yok, haftasonu için cumadan gelip Ptesi yine gidiyor sizinki kadar uzun aralıklar değil tabi ama yine de eşin olmaması zor.
En Kısa zamanda temelli kavuşursunuz inşallah ayrılmamak üzere.

Canım ne denir bilemiyorum ama duygularını az biraz paylaşıyorum. Benim eşim de bebeğimizin 40’ı çıktıktan sonra seyahatlere başladı haftaiçi hiç yok, haftasonu için cumadan gelip Ptesi yine gidiyor sizinki kadar uzun aralıklar değil tabi ama yine de eşin olmaması zor.
En Kısa zamanda temelli kavuşursunuz inşallah ayrılmamak üzere.
Ahh evet canım hamileykende yalnızdık biz eşim 5.ay sonunda gelmişti hatta. Kabullendim aslında işi bu ama şimdi bebekle zor gelecek ilk bir ay sonra yine alışıyoruz eşimde bende. Şimdiden beni unutma babam falan diyor ağlayasım geliyor hissettirmemeye çalışıyorum tabii. İşi bu sonuçta oğlumuzun geleceği için gitmek zorunda. Bir yandanda 4-5 ay gidiyor sonra 6-7 ay yanımızda. Her şeyin bir zorluğu var işte. Bu süreçte annem bizde kalacak neyse ki bebekle tek başıma imkansız henüz çok ufak.

Canım yoğurt makinesi aldıysan madem bence ek goda makinesi de al istersen. Diğerlerinde kullanmıştım o kadar iyi oluyor ki. Sebzeleri buharda hasliyo sonra ters çevirip istediğin kadar püre yapiyo. Daha sonra biraz zeytin yağ veya tereyağ. Içine ılıklı kemik suyu ne istersen. Ben alcam yine. Gerçi babası ne makinesi falan diyo ama😃 hazirla sicakken kavanozla al yanında götür. Tavsiye edeceğim bisey.

Bakayım yoykoya kiwininde var aslnda kimisi memnun kimisi degil o biraz daha uygun

Kiwininkinede bi bak isterssen iş görücek kadar gider gbi🙄
Kızlar bu makinalar haşlıyor falan güzelde püreyi nasıl yapıyor püre yedirmeyin rende yapın ya da çatalla ezin diyorlar genelde pütürlü alışmaları gerekliymiş

Kızlar merhaba bebek kamerası almayı düşünüyorum önerdiğiniz var mı?
Bizde bu modelden var. Güzel iş görür biz kullanamıyoruz o ayrı kucakta olduğumuzdan gündüzleri sürekli 🙈

Kızlar bu makinalar haşlıyor falan güzelde püreyi nasıl yapıyor püre yedirmeyin rende yapın ya da çatalla ezin diyorlar genelde pütürlü alışmaları gerekliymiş
Her zaman cektirmedim. Içine soğan attığım zamanlar çektirdim. Bazende disari çıkacaksam yanıma alırken. Genelde pütürlü vermiştim.

X