2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Çok geçmiş olsun canım sanırım bende de başlangıç seviyesinde var
Galiba ben de hemoroid kaynaklı ameliyat olurum bu gidişle inanılmaz bir kabızlık yaşıyorum ve tuvalete çıkana kadar ölüyorum sanki.
Gece mama desteği olmadan geçti ilk kez
Sen ciddi misin
Maşallah diyorum çok daha iyi olcak zaman geçtikçe :)

Benim saat başı uyanmalarda bile günlerce aklıma gelmedi, mama da verdim ama 30 CC flndi içti devamını vermeyi düşünemedim. Farkedip o günlerde verince 120 CC içti. O zmn sagdigimda tabi beni emdikten sonra 40 CC çıktı, el pompasiydi fln ama 120 çıkmazdı yanı. Çok azalmamis sanırım ki dün gece öyle geçti dediğim gibi.. eşimin tutumu bilinçaltımda evet o da etki etti. Bişeyler oldu o kesin önce meme reddi sandım, sonra uyku gerilemesi,atak vs belki hepsi biraraya geldi de azaldı bilemedim. inşallah bı kaç ay daha böyle gitsin, sonra ek gıdada rahatım inşallah.

Kızlar bebişinize gelişimi için neler yapıyorsunuz kitap okuma gibi vs ben hışırtılı kitap aldım çıngırak aldım kitap ilgisini çekti ama çıngırakla pek ilgilenmedibaşka neler yapabiliriz
Çıngıraklı top favorisi.. piyanolu yer minderini seviyor.. hışırtılı kitapları var.. onları artık ağzına götürmeye çalışıyor.. bir de masal kitabı var, yanına uzanıp masal okuyorum, kitabı onun da göreceği şekilde.. ben okurken o da kendince mıdır mıdır konuşuyor resimlere bakarak..

Kızlar selam hepinize
Sabah doktora gittik öksürüğü vardı bebeğimin. Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyor. Antibiyotik hariç birkaç ilaç başladı. Takviye olarak da beslenme aralarında azıcık ıhlamur verebilirsin dedi. İlk defa duydum böyle bir şey. Ihlamur veren var mı aranızda? Doktorum deneyimli iyi bir doktor ama yine de çok emin olamadım açıkçası.

Sincap kitap ın kocaman gözler serisi diye bir seri var ben onlardan aldım. Çok ilgisini çekiyor. Yatağa yanına uzanıp okuyun başta sıkılıyordu ama artık ilgisini çekiyor. Genelde aynı kitabı okuyorum birbirini tekrar eden ifadeler ya da tanıdık olduğu bişeyleri okumak yapılan eyleme bebekleri de ortak ediyormuş daha çok eğleniyorlar. Uzun vadede de farklı kelimeler duymak, kitap okunması, resimlerle anlatıları uydurmaya çalışması dil gelişimine ve zeka gelişime katkı sağlıyormuş.
Kızlar bebişinize gelişimi için neler yapıyorsunuz kitap okuma gibi vs ben hışırtılı kitap aldım çıngırak aldım kitap ilgisini çekti ama çıngırakla pek ilgilenmedibaşka neler yapabiliriz

Ayy başıma gelmedi ama oda çok zormuş canım sakın ihmal etme ilerlemeden önünü kesmek lazım

-Sunshine vanilya surubu ulaştı mı, kullandın mı merak ettim son durumu
Canım geldi ama bendeki mamaya hiçbir etkisi olmadı ya
Ne koku değişti ne de tadi. Düzelecek mi diye 60 cc mamaya 3 çay kaşığı koydum ı ıh berbattı hala. Bebiş de içmedi zaten. Mamamız çok kötü sen hangi mamayı kullanıyorsun ? onu deneyeyim bi de.
Bendeki comidagen inanılmaz kötü.
Taşınma işleriyle uğraşıyorum bi yandan aşırı uykusuzum canım hiç bakamıyorum foruma
Bebişin kakasında her gün kan var sanırım tavuğa da alerjisi varmış

Tavuk zor ihtimal ama dene tabi de, tek protein kaynağın.. sen kan geçene kadar kes tavuğu ama yine dene derim. Ben şu an Aptamil Pregomin AS kullanıyorum ama depolarda yok isim degisikligine gittik dediler Aptamil Pregomin Syneo olmuş eczaneden gidip alıcaz bugün. AS olanı elden vermişti doktor, sonra ben Hepsiburadadan aldım mecbur, rapor çıkana kadar.fiyati da uygundu son kullanma tarihi yaklaştigi için olabilir bana Şubat tarihli gönderildi. Dilersen dene link atayım sana.

Çok zorlamak iyi değil,iki saat neyse de 1 saat az, bi de 4.ay terelli bu bebeler.. dikkat etmek lazım
İşte insan az kilo aldığını duyunca üzülüyor eds yöntemiyle de içmedi mamayı şırıngayla verdim biraz sıkıp emzikle yutmasını sağlıyorum döke saça da olsa 60 cc mamanın 30-40 cc si inmiştir herhalde mideye

Ah bu kadar zorlamasalar keşke Benimkinin de memeyle sorunu var, uykuluyken rahat emiyor bu ara.. yoksa varken de icmedigibi farkettim, zor geliyor çekmek ya da sevmediği bişeyler var bilemiyorum

Merhaba hanimlar cocuk dr 3 aylik olunca göz dr götürmemizi önerdi. Özel bir klinik aradim bebege göz damlası damlatıp 30 dk sonra cihazla kontrol ediyorlarms. Yaptiran varmı yada bilgisi olan
Biz yaptırdık iki göz de 4.5 hipermetrop çıktı 6 ay sonrası için tekrar bakılacak, eğer tek göz 4.5 diğer göz normal çıksaydı gözlük vericektim göz tembelliği olabilirdi dedi, ama ikisi de böyle olunca normal bir durummuş takip edilecekmiş

Bebek kitapları aldım dikkat çekici onları okuyorum. Zeka kartlarıyla ders çalışıyoruz hışırtılı kitap ve çıngırakları var onları eline tutturup oynamasını sağlıyorum. Piyanolu oyun halısına koyuyorum. Eğitici köpekçik var onuda çok seviyor. şarkı söyleyen tırtılı var onuda çok seviyor. Köpekçiğin cep telefonu var onada bakıyor. Bizim oğlan sesli ışıklı şeylere bayılıyor kısacası
Gecmis olsun cok zor kuyruk sokumu sıkıntısı
Teşekkür ederim amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…