Çok geçmiş olsun canım sanırım bende de başlangıç seviyesinde varSağ ol canım. Valla nasıl olacak bilmiyorum dr çatlağı ilerletmez ağrı çekersin sadece dedi katlanacağım bir şekilde çünkü bu aralar başkasında durmak uyumak istemiyor babasında ağlayarak uyanıyor. Dün annemde de aynısını yaptı bana geçince susuyor.
Yaa berbat bir şey ben üçüncüye olacağım. Kaç aydır geçmedi iltihaplı yara oldu falan mecbur ameliyat artıkGerçekten doğumdan beri sağlık sorunları peşimi bir bırakmadı. Allah beterinden saklasın ama nazara inanıyorum kurşun mu döktürsem ne yapsam bilemedim
Sen ciddi misinGece mama desteği olmadan geçti ilk kez
Benim saat başı uyanmalarda bile günlerce aklıma gelmedi, mama da verdim ama 30 CC flndi içti devamını vermeyi düşünemedim. Farkedip o günlerde verince 120 CC içti. O zmn sagdigimda tabi beni emdikten sonra 40 CC çıktı, el pompasiydi fln ama 120 çıkmazdı yanı. Çok azalmamis sanırım ki dün gece öyle geçti dediğim gibi.. eşimin tutumu bilinçaltımda evet o da etki etti. Bişeyler oldu o kesin önce meme reddi sandım, sonra uyku gerilemesi,atak vs belki hepsi biraraya geldi de azaldı bilemedim. inşallah bı kaç ay daha böyle gitsin, sonra ek gıdada rahatım inşallah.Ne güzel sevindim. Ben yazmak istedim ama yazmadım uzun zamandir ben senin sütünün yeterli olduğunu düşünüyorum. Bebekler bazen emmek istemiyorlar. Bende aslında senin gibiyim krizler emmemesi vs. Goguslerim bomboş gibi sanki hiç süt yok gibi ama emzirdim hep. Aç olduğunu düşünmedim. Senin biraz eşinden dolayı da strese girdin sanırım. Biraz da çocuklar 4 ay sendromumu ne ona denk geldi. Böyle devam eder inşallah
Çıngıraklı top favorisi.. piyanolu yer minderini seviyor.. hışırtılı kitapları var.. onları artık ağzına götürmeye çalışıyor.. bir de masal kitabı var, yanına uzanıp masal okuyorum, kitabı onun da göreceği şekilde.. ben okurken o da kendince mıdır mıdır konuşuyor resimlere bakarak..Kızlar bebişinize gelişimi için neler yapıyorsunuz kitap okuma gibi vs ben hışırtılı kitap aldım çıngırak aldım kitap ilgisini çekti ama çıngırakla pek ilgilenmedibaşka neler yapabiliriz
Kızlar bebişinize gelişimi için neler yapıyorsunuz kitap okuma gibi vs ben hışırtılı kitap aldım çıngırak aldım kitap ilgisini çekti ama çıngırakla pek ilgilenmedibaşka neler yapabiliriz
Ayy başıma gelmedi ama oda çok zormuş canım sakın ihmal etme ilerlemeden önünü kesmek lazımÇok geçmiş olsun canım sanırım bende de başlangıç seviyesinde var
Galiba ben de hemoroid kaynaklı ameliyat olurum bu gidişle inanılmaz bir kabızlık yaşıyorum ve tuvalete çıkana kadar ölüyorum sanki.
Sen ciddi misin
Maşallah diyorum çok daha iyi olcak zaman geçtikçe :)
Canım geldi ama bendeki mamaya hiçbir etkisi olmadı ya-Sunshine vanilya surubu ulaştı mı, kullandın mı merak ettim son durumu
Taşınma işleriyle uğraşıyorum bi yandan aşırı uykusuzum canım hiç bakamıyorum foruma-Sunshine nerelerdesin?
Tavuk zor ihtimal ama dene tabi de, tek protein kaynağın.. sen kan geçene kadar kes tavuğu ama yine dene derim. Ben şu an Aptamil Pregomin AS kullanıyorum ama depolarda yok isim degisikligine gittik dediler Aptamil Pregomin Syneo olmuş eczaneden gidip alıcaz bugün. AS olanı elden vermişti doktor, sonra ben Hepsiburadadan aldım mecbur, rapor çıkana kadar.fiyati da uygundu son kullanma tarihi yaklaştigi için olabilir bana Şubat tarihli gönderildi. Dilersen dene link atayım sana.Canım geldi ama bendeki mamaya hiçbir etkisi olmadı ya
Ne koku değişti ne de tadi. Düzelecek mi diye 60 cc mamaya 3 çay kaşığı koydum ı ıh berbattı hala. Bebiş de içmedi zaten. Mamamız çok kötü sen hangi mamayı kullanıyorsun ? onu deneyeyim bi de.
Bendeki comidagen inanılmaz kötü.
Taşınma işleriyle uğraşıyorum bi yandan aşırı uykusuzum canım hiç bakamıyorum foruma
Bebişin kakasında her gün kan var sanırım tavuğa da alerjisi varmış
Sağlık ocağındaki hemşirede daha sık emzir diyor zaten 2 saatte bir emziriyordum ben 1 saatte bir teklif edince çocuk da komple emmeyi bıraktı4.ayla ilgili emzirme danışmanının cevabı
Çok zorlamak iyi değil,iki saat neyse de 1 saat az, bi de 4.ay terelli bu bebeler.. dikkat etmek lazımSağlık ocağındaki hemşirede daha sık emzir diyor zaten 2 saatte bir emziriyordum ben 1 saatte bir teklif edince çocuk da komple emmeyi bıraktı
İşte insan az kilo aldığını duyunca üzülüyor eds yöntemiyle de içmedi mamayı şırıngayla verdim biraz sıkıp emzikle yutmasını sağlıyorum döke saça da olsa 60 cc mamanın 30-40 cc si inmiştir herhalde mideyeÇok zorlamak iyi değil,iki saat neyse de 1 saat az, bi de 4.ay terelli bu bebeler.. dikkat etmek lazım
Ah bu kadar zorlamasalar keşkeİşte insan az kilo aldığını duyunca üzülüyor eds yöntemiyle de içmedi mamayı şırıngayla verdim biraz sıkıp emzikle yutmasını sağlıyorum döke saça da olsa 60 cc mamanın 30-40 cc si inmiştir herhalde mideye
Düzelicez inşallah beAh bu kadar zorlamasalar keşkeBenimkinin de memeyle sorunu var, uykuluyken rahat emiyor bu ara.. yoksa varken de icmedigibi farkettim, zor geliyor çekmek ya da sevmediği bişeyler var bilemiyorum
Gecmis olsun cok zor kuyruk sokumu sıkıntısıKorktuğum başına geldi kuyruk sokumum çatlamış
Biz yaptırdık iki göz de 4.5 hipermetrop çıktı 6 ay sonrası için tekrar bakılacak, eğer tek göz 4.5 diğer göz normal çıksaydı gözlük vericektim göz tembelliği olabilirdi dedi, ama ikisi de böyle olunca normal bir durummuş takip edilecekmişMerhaba hanimlar cocuk dr 3 aylik olunca göz dr götürmemizi önerdi. Özel bir klinik aradim bebege göz damlası damlatıp 30 dk sonra cihazla kontrol ediyorlarms. Yaptiran varmı yada bilgisi olan
Bebek kitapları aldım dikkat çekici onları okuyorum. Zeka kartlarıyla ders çalışıyoruzKızlar bebişinize gelişimi için neler yapıyorsunuz kitap okuma gibi vs ben hışırtılı kitap aldım çıngırak aldım kitap ilgisini çekti ama çıngırakla pek ilgilenmedibaşka neler yapabiliriz
Teşekkür ederim aminGecmis olsun cok zor kuyruk sokumu sıkıntısı