2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
İnşallah ya aslında iyiydim pazar gününden beri kötüleştim gittikçe. İğne olayı ne biliyor musun direk yapalım demedi herhalde zor bir şey

İnşallah ya aslında iyiydim pazar gününden beri kötüleştim gittikçe. İğne olayı ne biliyor musun direk yapalım demedi herhalde zor bir şey
Ödem dokusu sonra oluşmuş oldugundandir belki de.. Bu tarz omurga iğneleri kortizon içerir ya da güçlü agrikesici madde icerir. Önce yastık tedavisi deneyip, geçmezse o zaman yapmak istemiştir.

Ödem dokusu sonra oluşmuş oldugundandir belki de.. Bu tarz omurga iğneleri kortizon içerir ya da güçlü agrikesici madde icerir. Önce yastık tedavisi deneyip, geçmezse o zaman yapmak istemiştir.
Büyük ihtimal o yüzdendir. Yastıkta rahatsız gibi gerçekten zamanla alışılacak bir şey belli

Sen çok güçlü bir annesin lütfen kendini bırakma. Elalem hep konuşur. Kendileri de yaşadıkları halde konuşur hatta bazıları, en çok da onlara kızıyorum. Rabbim gönlüne ferahlık versin. Çok zor süreçler. Hepimiz için öyle. En çok desteğe yaslanacak bir omza ihtiyacımız olan dönemde bir de başka insanlarla karşı karşıya kalıyoruz. Hepimizin takıldığı engeller var sadece isimleri farklı bu engellerin. Burada hepimiz senden illaki bi şey öğrenmişizdir bence araştıran bilen bi annesin ve başta da dediğim gibi çok çok güçlüsün. Hiçbir engel kolay kolay yıkamaz seni inanıyorum. Düşmek üzeresin ama daha güçlü kalkacaksın biliyorum. Evladın çok şanslı. En başta hepimiz burada evlatlarımız için tecrübeli kişilerle konuşmak bi şeyler paylaşmak için varız. Burdaki tüm annelerin önceliği evlatları. Az olan vaktimizden ayırıp burada tecrübe okuyoruz. Ki bu bile evlatlarımızın ne kadar şanslı olduğunu gösteriyor. Güçlü, eğitimli, şuurlu bireyler yetişecek sayemizde inşaallah. Bunları düşünüp azimle yola devam edeceğiz. Anne kelimesinin aslında ne kadar ağır olduğunu daha iyi anlamış olduk. Yine de çok şükür.

Kızlar vajinal akintim çok var doktora gittim emzirme döneminde uygun ilaçlar yazıyorum sana dedi ama reçetede emzirirken kullanmayınız yazıyor closem 600 mg birde gynomax ovul çok rahatsızlığım var doktor biliyor sonucta kullansammi

Merhaba hanimlar cocuk dr 3 aylik olunca göz dr götürmemizi önerdi. Özel bir klinik aradim bebege göz damlası damlatıp 30 dk sonra cihazla kontrol ediyorlarms. Yaptiran varmı yada bilgisi olan
Evet canım ben bir kere rutin kontrol için götürdüm birkere de göz kapaklarından biri düşük görünüyordu onun için. Biri bir kere damlattı yarım saat sonra baktı diğer doktor yarımşar saat arayla iki kere damlattı. Bu damla gözbebeklerini uyarıp büyütüyormuş ertesi güne kadar geçiyor hiç ağrı yapmaz dedi doktorumuz. Işıkla baktı o zaman biraz ağladı bizimki onu tuttuğumuz için. Uyurken de bakıyorlar bu arada ilk kontrole gittiğimizde uyuyordu hem de baya derin dalmıştı şansıma 2 aylıktı o zaman tabi uyanmadan bitmişti kontrol.

Bana da fıtık için krem yazmış emziriyorum dediğim halde ilacın üstünde süte geçer yazdığı için kullanmak istemedim. İlaçların çoğu geçiyor galiba nasıl yapıcaz bilmiyorum. İçim rahat etmiyor hiç kullanmaya

Hamilelik olabilirmi dedi bilmiyorum ama yok dedim bilmiyorum dersen kan testi isteyecem dedi yok eminim dedim sonra da hem hamilelikte hemde emzirirken kullanılan ilaçlardan yazıdan sana deyip güldü ama reçetede öyle yazmıyor bende kullanmadım ama kullanmam lazım akıntım çok rahatsız ediyor artık

Dediğin gibi yine de çok şükür Hepimizin en çok desteğe ihtiyaç duyduğu dönemde bunları yaşamak ayrı bir yara bırakıyor. Tek dileğim o benimde, kızımı elimden gelenin en iyisini yaparak büyütebilmek, hepimizin istedigi gibi.
Beni güçlü gördüğün için teşekkür ederim. Elimden geldiğince yardımcı olmayı, paylaşmayı seven bir yönüm var. Kimi çok bilmiş görür, kimi dinler gibi yapar, kimi sorgular, kimi de öğrendiğim iyi oldu der. Alışkınım hep yaşadım ama bı kişiye bile dokunsa iyiliğim yeter diye düşünür, boyle devam ederim.
Buraya yazdım ki, hep iyi hikayelerle geçmiyor süreç, bı yerlerde hem tecrübesini paylaşmak isteyen birine denk gelirim ya da yol gösteren bı cevap bulurum vs diye içimi dökmek istedim.
İnşallah bu zorlu annelik yolu hepimizi en feraha, en güzele çıkarır.

Haklısın kesinlikle. Amin

Korktuğum başına geldi kuyruk sokumum çatlamış
Yaaa çok geçmiş olsun
(sağlık çalışanı değilim) doğumdan sonra kadın dopum doktorumuzun verdiği ilaçlarda emzirme döneminde kullanmayınız yazıyordu. Bu yüzden kullanmak istemedim.doktorumuza sorduğumuzda , o ilacın deneme aşamalarında emziren kadınlarla ilgili deneme yapılmıyormuş, yani yan etkisi var mı bilmiyorlar , garanti olsun diye uyarı yazıyorlar diye açıkladı.

Evet ama şimdi nasıl kullanacağım böyle bilmiyorum bişey olursa

Teşekkür ederim

katinaizmir canım bu simide nasıl oturuyordun dik oturunca kuyruk sokumum arka kenarında kalıyor boş kısma kalçamın ortası denk geliyor kayık mı oturacağım kuyruk sokumum boşlukta kalacak şekilde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…