2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Aynen, kolik sancıları vardı bebeğimin.. çok ağlardı tuttuğunda.. kv kucağına alıp, miniğim diye kendine güvenme, döveriz seni çok ağlarsan, demişti. Öyle bir hışımla almıştım ki çocuğu tekrar kucağıma.. hâlâ düşündükçe öfke duyuyorum .. basit bir şaka gibi algılayamıyorum bu söylemi bebeğim de ne zaman görse onu, hâlâ ağlıyor, gitmiyor bir türlü ona, durmuyor ağlamadan kucağında..

Kuyruk sokumu boşta kalmalı tabi, kayık oturmak daha da ağrıtabilir, dimdik olman şart değil hafif kayık olabilir, sırta yastık deneyerek kendini öne cekebilirsin.
Aslında en doğrusu kendini en rahat hissettiğin hali

Ben de başka bir sorun var kuyruk sokumu kemiği ile ilgili, o nedenle visco bir yastık bulup aldım.. çok memnun kalmıştım.. bir adet evde, bir adet arabada tutuyorum taşımamak için.. doktorunuza danışın isterseniz, daha konforlu bir şey bence..
Ankaflex Ortopedik Oturma Minderi Visko Cocix Elastik Minder Basur Minderi Oturma Simidi Yastığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Kızlar b Hiç hoş şaka değil verme canım kimseye bebeğini

Ya ne emiyor ne de mama içiyor napcam ben bu çocuğu nasıl beslicem ya bazen saçımı başımı yolmalı çıldırma hali geliyor bana
Benim bebek meme mama içmedigi zaman su iciyor su versene bizim ev cok sıcak.yalnız suyu biraz ısitıp ver ılık olsun.yani çok degil 10 20 ml.

Değil mi bencede o ortaya gelecek. Yarın operasyon öncesi doktora sorayım bunu yastıkla gideceğim zaten hastaneye
Çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda atlatırsınız
Teşekkür ederim canım inşallah
Benimkice visco ama ortası boş olanlardan. Bu da değişikmiş yarın tırnak batması ameliyatına gidince sorayım aynı dr yapacak.
Çok geçmiş olsun canim Rabbim beterinden korusun bebekle zor olacak ama en kısa zaman da toparlarsin İnşallah
Amin canım inşallah

Korktuğum başına geldi kuyruk sokumum çatlamış

Canım çok geçmiş olsun,tez zamanda düzelip toparlarsin inşallah şimdi nasıl yapacaksın pilates topunda besleme ve uyutma olayını,dikkat et zorlama kendini

Birde yarın tırnak batması ameliyatım var. Kaç aydır düzelmedi artık ameliyatlık olmuş

Benimde hayatımda ilk defa başıma geldi tırnak batması, henüz çok kötü durumda değil ama baya acıyor dokununca geçmesini bekliyorum dört gözle Ameliyat inşallah kolaylıkla geçer gider

Bebeklerin hisleri çok kuvvetli. Senin kv ile olan enerjin bebeğine geçmiştir, hoşlanmamistir. Benim de kv bebeğim 2 aylikken gelmişti (başka şehirde yaşıyorlar) cılız bu demişti aşırı sinirlenmiştim, almıştım çocuğumu hemen . Oğlum da kv karşı o negatif enerjimi hissetmiş olacak ki onun kucağında hiç durmak istemedi, sürekli mizirdandi, huzursuz oldu.

Sağ ol canım. Valla nasıl olacak bilmiyorum dr çatlağı ilerletmez ağrı çekersin sadece dedi katlanacağım bir şekilde çünkü bu aralar başkasında durmak uyumak istemiyor babasında ağlayarak uyanıyor. Dün annemde de aynısını yaptı bana geçince susuyor.

Yaa berbat bir şey ben üçüncüye olacağım. Kaç aydır geçmedi iltihaplı yara oldu falan mecbur ameliyat artık Gerçekten doğumdan beri sağlık sorunları peşimi bir bırakmadı. Allah beterinden saklasın ama nazara inanıyorum kurşun mu döktürsem ne yapsam bilemedim

Bebeklerimiz herşeyi hissediyor ve ona göre davranıyor keşke biz de böyle olabilsek dimi eğer jest mimik olarak da tehditkar-kızarak söylemişse vermeyin bence kucağına, yavrunun hissettiği duygu o olmasın…

Prenses dönemi bitti 2 ay çok güzeldi kısaydı ama güzeldi 4. Ay itibari ile gazınız bile geri geldi saat başı ikinarak uyandik

Oyy kuzucuk anneyi istiyor desene, sen yine de dikkatli ol ağrısı da fena olur tahminimce,Allah kolaylık versin

Ben de bir ara fırsat bulup doktora gideceğimiz İnşallah, batik için ortopedi doktoruna mi gidiliyor?
Ben nazara inanırım kurşun döktürmüştum daha önce de,neden olmasın bence olabilir.

Kızlar bebişinize gelişimi için neler yapıyorsunuz kitap okuma gibi vs ben hışırtılı kitap aldım çıngırak aldım kitap ilgisini çekti ama çıngırakla pek ilgilenmedibaşka neler yapabiliriz

Amin canım çok sağ ol aslında diğer ikisini devlette plastik cerrahi yapmıştı. Şimdi özele gittim cildiye yapacaktı estetiğe giriyormuş cildiyenin tüm işlemleri özel sağlık karşılamadı o yüzden aynı hastanede ortopedi bölümü yapacak şimdi. Gerçi karşılamadı 2.5k istediler sigortam hepsini karşıladı 2k istediler. Hastane politika gereği tırnak batmasında 2k alıyormuş ne saçma

Gece mama desteği olmadan geçti ilk kez
Ne güzel sevindim. Ben yazmak istedim ama yazmadım uzun zamandir ben senin sütünün yeterli olduğunu düşünüyorum. Bebekler bazen emmek istemiyorlar. Bende aslında senin gibiyim krizler emmemesi vs. Goguslerim bomboş gibi sanki hiç süt yok gibi ama emzirdim hep. Aç olduğunu düşünmedim. Senin biraz eşinden dolayı da strese girdin sanırım. Biraz da çocuklar 4 ay sendromumu ne ona denk geldi. Böyle devam eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…