- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz sabır canım bizde aynı şeyleri yaşadık. Sakin kalmaya çalış. Geçiçi bi süreç.Kızlar bebeğim bütün huyları değişti emmek istemiyor sürekli ağlıyor kucakta uyumak istiyor gece saat başı uyanıyor meme reddi yaşıyoruz çok Zor geçiyor o ağlıyor ben ağlıyorum
Bende yaşıyorum canım 2 gündür huyu değişti 4.ay atağı diyorlar geçecek inşallah biraz sabırKızlar bebeğim bütün huyları değişti emmek istemiyor sürekli ağlıyor kucakta uyumak istiyor gece saat başı uyanıyor meme reddi yaşıyoruz çok Zor geçiyor o ağlıyor ben ağlıyorum
Niye böyle oldu bütün herşeyi değişti çok üzülüyorumBiraz sabır canım bizde aynı şeyleri yaşadık. Sakin kalmaya çalış. Geçiçi bi süreç.
Allah'ım sabır versin inşallah emmemesi çok üzüyor beni biberon da almıyor kaşıkla veriyorm ağzının kenarından akıyorBende yaşıyorum canım 2 gündür huyu değişti 4.ay atağı diyorlar geçecek inşallah biraz sabır
Evet emmek istemedi ağlıyordu uyku geçişlerinde hele. Evi inletiyordi biraz gezdirdim oyaladim öyle.teklif ettim emiyordu az az. Üzülme aç kalıyor diye. Bi dönem işte neden oluyor bilmiyoruz. Benimde yeni yeni düzeldi bezinden anlıyorum em.cok da dolu dolu artık. 1 2 hafta çok az dolu oluyordu düzeldi. Supurge sesi fön sesi arada rahatlatiyordu öyle emzirdim.uyuttum bazenAllah'ım sabır versin inşallah emmemesi çok üzüyor beni biberon da almıyor kaşıkla veriyorm ağzının kenarından akıyor
Kızlar bebeğim bütün huyları değişti emmek istemiyor sürekli ağlıyor kucakta uyumak istiyor gece saat başı uyanıyor meme reddi yaşıyoruz çok Zor geçiyor o ağlıyor ben ağlıyorum
Bende gezdirerek kucağımda zor emziriyorum bez yine kupkuru inşallah biran önce duzelirlerEvet emmek istemedi ağlıyordu uyku geçişlerinde hele. Evi inletiyordi biraz gezdirdim oyaladim öyle.teklif ettim emiyordu az az. Üzülme aç kalıyor diye. Bi dönem işte neden oluyor bilmiyoruz. Benimde yeni yeni düzeldi bezinden anlıyorum em.cok da dolu dolu artık. 1 2 hafta çok az dolu oluyordu düzeldi. Supurge sesi fön sesi arada rahatlatiyordu öyle emzirdim.uyuttum bazen
Çok doğru aslında ama işte birden bütün güzel huyları değişti inşallah çabucak atlatırız bu atak döneminiCanım bütün bunlar bebeğinin büyüyüp geliştiğinin göstergesi aslında,bizler bile her zaman aynı değiliz geçen hergun bizlere de doğrudan ya da dolaylı olarak farklı özellikler kazandırıyor. Bebeklerimiz de büyüdükçe dünyaya daha farklı pencerelerden adapte oluyorlar. Her koşulda sarıp sarmala onu,anneler ağlayınca tıpkı hamilelikte olduğu gibi şuanda da anlıyor kuzularimiz. Yenidoğandan bu zamana yaşadığın süreci ve bebeğindeki farklılıkları düşün,en zoru bu dediğimiz zamanlar bak geçti gitti. Bu da bir süreç ve geçecek güzel anne,her ne olursa olsun bebeğine sarıl ve bu minik hallerinin keyfini çıkart,sakın kendini üzme biraz zaman gerek sadece
Çok doğru aslında ama işte birden bütün güzel huyları değişti inşallah çabucak atlatırız bu atak dönemini
Banyo yaptıktan sonra biraz rahatlıyor bebişler ben meme reddi yaşadığımda banyodan sonra verdiğimde alıyordu hemen. Eğer seninki de seviyorsa banyo sonrasında dene istersenAllah'ım sabır versin inşallah emmemesi çok üzüyor beni biberon da almıyor kaşıkla veriyorm ağzının kenarından akıyor
Benimki kucağı sevmiyor ama kendi başına da uyumuyor ayakta sallayarak uyutuyorum tam daldığından emin olduğumda yatağına götürüyorum yoksa yatağa koyar koymaz uyanıyorKızlar bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz ya ben çok garip şeyler yaşıyorum geceleri memede uyuyor yatağa alırken ben mi haşin davranıyorum yoksa bebekten mi bilmiyorum kucağımdan indirdiğim an ağlıyor ama bence benim hatam çünkü kibar kibar bırakamıyorum paldır küldür gidiyor çocuk . Artık 4.aydan sonra alışkanlıklar kazanılıyor diye uyku konusunda sakince bişeyler yapayım boyutu da değiştiği için bebeğin rahat uyusun diyorum bizim 2.ay gece gündüz kucakta uyuyordu. Ama bu uyku işi biraz garip ya. Sadece akşam 8 de ilk yattığı uyku yatakta oluyor gece boyu kucaktan indirdiğimde uyanıyor. Nasıl çözüyorsunuz bu işi biraz istişare yapalım ya. Bebek uyumak istiyor o belli ama ben tecrübesiz ve muhtemelen bilgi eksikliğim olduğu için doğru yaklaşamıuorum. Mesela tam daldığında da mı kucaktan indirilmeli ya da dalmadan mı onu dahi bilmiyorum içgüdüsel hareket ediyorum ama olmuyor yazık uyumak isteyen çocuğu uyutmuyorum
Şöyle bir şey yapıyorum son zamanlarda çalışmaya başlayınca aynayı Konya’yı göreceğim o ayrı daKızlar bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz ya ben çok garip şeyler yaşıyorum geceleri memede uyuyor yatağa alırken ben mi haşin davranıyorum yoksa bebekten mi bilmiyorum kucağımdan indirdiğim an ağlıyor ama bence benim hatam çünkü kibar kibar bırakamıyorum paldır küldür gidiyor çocuk . Artık 4.aydan sonra alışkanlıklar kazanılıyor diye uyku konusunda sakince bişeyler yapayım boyutu da değiştiği için bebeğin rahat uyusun diyorum bizim 2.ay gece gündüz kucakta uyuyordu. Ama bu uyku işi biraz garip ya. Sadece akşam 8 de ilk yattığı uyku yatakta oluyor gece boyu kucaktan indirdiğimde uyanıyor. Nasıl çözüyorsunuz bu işi biraz istişare yapalım ya. Bebek uyumak istiyor o belli ama ben tecrübesiz ve muhtemelen bilgi eksikliğim olduğu için doğru yaklaşamıuorum. Mesela tam daldığında da mı kucaktan indirilmeli ya da dalmadan mı onu dahi bilmiyorum içgüdüsel hareket ediyorum ama olmuyor yazık uyumak isteyen çocuğu uyutmuyorum
Ne zamandır bekliyorum ya mesaj atıyorlar geldi diye 10dk sonra görüyorum bitiyor hemenKızlar bebeğin burnunu serum fizyolojik ile temizlerken enjektörün sert ucu beni biraz ürkütüyordu. Şöyle bir şey buldum hemen tükeniyor ama takip ederseniz yakalarsınız. Ben inanılmaz faydasını gördüm aşırı rahat temizliyorum şuan korkmadan. Aklınızda bulunsun
Aynı durumdayız bizde de geçmiş değilAllah'ım sabır versin inşallah emmemesi çok üzüyor beni biberon da almıyor kaşıkla veriyorm ağzının kenarından akıyor
Ben çözümü yattığı yerden emzirerek buldum yani akşam 22.30-23.00 gibi yatıyor önceden 20.30-21.00 gibi uyurdu ne zaman uyansa kucağıma almadan yerinde emziriyorum beşikte ayrı odada yatıramıyorum yatak odasına da sığmıyor park yatak çift kişilik yatakta yayıla yayıla uyuyoruz Böyle benim de onun da uykusu bölünmüyorKızlar bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz ya ben çok garip şeyler yaşıyorum geceleri memede uyuyor yatağa alırken ben mi haşin davranıyorum yoksa bebekten mi bilmiyorum kucağımdan indirdiğim an ağlıyor ama bence benim hatam çünkü kibar kibar bırakamıyorum paldır küldür gidiyor çocuk . Artık 4.aydan sonra alışkanlıklar kazanılıyor diye uyku konusunda sakince bişeyler yapayım boyutu da değiştiği için bebeğin rahat uyusun diyorum bizim 2.ay gece gündüz kucakta uyuyordu. Ama bu uyku işi biraz garip ya. Sadece akşam 8 de ilk yattığı uyku yatakta oluyor gece boyu kucaktan indirdiğimde uyanıyor. Nasıl çözüyorsunuz bu işi biraz istişare yapalım ya. Bebek uyumak istiyor o belli ama ben tecrübesiz ve muhtemelen bilgi eksikliğim olduğu için doğru yaklaşamıuorum. Mesela tam daldığında da mı kucaktan indirilmeli ya da dalmadan mı onu dahi bilmiyorum içgüdüsel hareket ediyorum ama olmuyor yazık uyumak isteyen çocuğu uyutmuyorum
Gündüz pilates topunda uyuyor iyice daldıktan sonra koltuğa geçiyoruz hep kucakta tabii buna çare bulamadık. Gece uykusuna akşam 10da pilates topunda daldıktan sonra yatağına yatırıyorum önce ayaklarını değdirip en son başını koyuyorum ki düşme refleksi olmasın. Uyku arkadaşında beyaz gürültü açıp hafif sallıyorum birkaç dakika. Bazen bağırıyor uyanacak oluyor hemen tekrar sallayıp ağzına emziğini veriyorum. Mama saatlerinde kucağıma alıyorum yedirip gaz çıkartıp altını alıp geri yatırıp birkaç dakika yine sallıyorum kendisi uyuyor alıştı böyle. Sabahlarıda 9-10 arası uyanıyor kendi kendine konuşuyor biraz sonra yanımıza alıyoruz eşimle oynatıyoruz neşeliykenKızlar bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz ya ben çok garip şeyler yaşıyorum geceleri memede uyuyor yatağa alırken ben mi haşin davranıyorum yoksa bebekten mi bilmiyorum kucağımdan indirdiğim an ağlıyor ama bence benim hatam çünkü kibar kibar bırakamıyorum paldır küldür gidiyor çocuk . Artık 4.aydan sonra alışkanlıklar kazanılıyor diye uyku konusunda sakince bişeyler yapayım boyutu da değiştiği için bebeğin rahat uyusun diyorum bizim 2.ay gece gündüz kucakta uyuyordu. Ama bu uyku işi biraz garip ya. Sadece akşam 8 de ilk yattığı uyku yatakta oluyor gece boyu kucaktan indirdiğimde uyanıyor. Nasıl çözüyorsunuz bu işi biraz istişare yapalım ya. Bebek uyumak istiyor o belli ama ben tecrübesiz ve muhtemelen bilgi eksikliğim olduğu için doğru yaklaşamıuorum. Mesela tam daldığında da mı kucaktan indirilmeli ya da dalmadan mı onu dahi bilmiyorum içgüdüsel hareket ediyorum ama olmuyor yazık uyumak isteyen çocuğu uyutmuyorum