Ben de 40ımız çıkana kadar beraber kaldım ahh anlıyorum siziBenim ki de kolik bebekti her gördüğüne benim bebisi anlatıp durdu ilk zamanlar mecbur onun yanında kaldım bazi sebeplerden dolayı
Çocuğa huysuz edepsiz daha demediği kalmadı biran önce evime gitmek istiyorum ama eşimi ikna edemiyodum
Rabbim yardım.etti kaynanam bebek ağlarken kucağına aldı susturmak için o arada yüzüne doğru oflamis bizimki delirdi apar topar eve geçtik
Bizimkinin o tepkisinden sonra daha bebeğe bisey diyemiyor
Dediğin gibi oldu içmedi 20 ccyi bile biberon, kaşık her şeyi denedim yok ufacık içtiğini de kustu dün de mukuslu yeşil kaka yaptı halbuki 3 gündür mama vermedim ama hala aptamilin etkileri sürüyor kakası katı kıvamlı ve pütürlüydü dünden önceki günlerde de sanırım sindirememiş sma alsam yine bir şey değişmeyecek yine içmeyecek o yüzden alerjik mamalara bakıyorum hal böyleyken prosyneoyu da eledim onu da kusar çünküSizde hafif de olsa alerji varsa onu da kusacaktir. Golden goat keçi sütü içeriyor diye biliyorum inek sütü proteini içeriyor mu bakmadım ama öyle bı sorun olursa onu deneyebilirsin.Gerci bir kısım alerjik bebeklere keçi sütü de dokunabiliyor. Ya da özelden ben sana bı link vereyim onu dene olur mu
Amin gerçekten sütümü sağıp mamayla karıştırmayı da düşündüm ama yok ilk başlarda da sevmezdi mamayı ama bu bambaşka bir boyut iştahla emdiği emziği bile bıraktıBugün bizde az besleniyoruz aşıdan sanırım, hadi sütün tadı değişik vs. Mamayı da icmiyo pek.. insanın içi elvermiyo aç aç yatmasına da.. Doğduğu günden bugüne en zor zamanlari yaşadım şahsen 4. Ay delirmelik.. asla unutmiycam. Valla ayakta gezerek emziren var, emzirdigi tarafa renkli oyuncak fular asan var.. mamanın tadinj sevmediyse katkısız vanilya aroması ekleyip deneyebilirsin ne diyeyim bunlar geldi aklıma.. çabuk geçsin bu ay inşallah
Kilo başına 10 mg ölçek 5 ml. 2,5 ml 6 kiloluk bebeğe idealHeleki en cok ihtiyac oldugu zamanlarda yapılmasını unutmuyor insan.bnde bazen kafasını ayaklarımın altına almak istiyorumşurubu ne kadar veriyorsun büyüdükçe dozu artıyormu acaba biz çay kaşıgında kaldık
Bundan sonra bende öyle yapacağım hatta gerekirse gidip kavga edeceğim ne haklari var dünden beri bana bunu yaşatmaya bilmiyorlardı beceremiyorlarsa bakmasinlarBen sağlık ocağına hiç muayeneye falan götürmüyorum aşıdan aşıya gidiyoruz hoş gerçi çağıranda yok iyikide yok saçma sapan yorumlarda bulunuyorlar. Aydan aya doktorunun ölçtüğü bilgileri whatsapptan ebeye yazıyorum sisteme giriyor
Aynen öyle, destek beklerken bunları yaşamayı unutmak zor.
5 ml demişti doktorumuz, enjektörle olceyim dedim ama bulamadım, iki çay kaşığı verdim.
Doktora danışmak lazım kilomuz 7 yi geçti d vitaminide kilo başına 1 damla sanırım sizde öylemi veriyorsunuzKilo başına 10 mg ölçek 5 ml. 2,5 ml 6 kiloluk bebeğe ideal
Yok bize 3 damla dediler 3 damla veriyoruzDoktora danışmak lazım kilomuz 7 yi geçti d vitaminide kilo başına 1 damla sanırım sizde öylemi veriyorsunuz
En iyisi böyle sürekli saçma sapan yorum yapacaklar canımBundan sonra bende öyle yapacağım hatta gerekirse gidip kavga edeceğim ne haklari var dünden beri bana bunu yaşatmaya bilmiyorlardı beceremiyorlarsa bakmasinlar
D vitamini 1 yaşına kadar sabit, günde 400 iü. O da ocean 3 damla=1 puf yapıyor. Calpol da kilo başı 10 mg. Sizinki 7 kg ise yarım ölçekten bir tık fazla verebilirsinizDoktora danışmak lazım kilomuz 7 yi geçti d vitaminide kilo başına 1 damla sanırım sizde öylemi veriyorsunuz
Banada o olcumu yapmadan damla damlattilarAa bi bakayım. Sıkıldım artık valla her şeyi deneyebilirim
Merhaba, bizimkine damla yapmadılar. Fotoğraf makinesi gibi bi şeyler ölçüm yaptılar. Sonra doktor baktı yakından. O kadar. Damla yapmadılar ama
Off cok fena olur ağrısı, yastik tek çare.. geçmiş olsunKorktuğum başına geldi kuyruk sokumum çatlamış
Geçmiş olsun nasıl olacak peki tedavi süreciKorktuğum başına geldi kuyruk sokumum çatlamış
Off cok fena olur ağrısı, yastik tek çare.. geçmiş olsun
Geçmiş olsun nasıl olacak peki tedavi süreci
İhmal etme yastığı olur mu? İse yaramiyo gibi gelecek başta ama yarıyor, gittiğin her yere taşıman gerekiyor. Ben de bı kez sert zemine kötü düşmüştüm, çatlama yoktu ama ağrısını unutmam mümkün değil..Evet berbat bir ağrı.. 2 ay yastıkta oturacakmışım sonrasında geçmezse özel bir iğnesi varmış o bölgeye uygulanan ondan yapacaklarmış
Dr öyle söyledi heryere taşıyacaksın dedi. Hayırlısı başa gelen çekilirİhmal etme yastığı olur mu? İse yaramiyo gibi gelecek başta ama yarıyor, gittiğin her yere taşıman gerekiyor. Ben de bı kez sert zemine kötü düşmüştüm, çatlama yoktu ama ağrısını unutmam mümkün değil..
1 ay oturmam istenmişti, daha fazla bile oturdum ofiste rahat da gelmişti sonradan. Hemen rahatlama olmuyor maalesef çok oldu gün olarak hatırlamıyorum ama kullandıkca gün gün iyiye gidersin. En az on günde farkedilir sanırım..Dr öyle söyledi heryere taşıyacaksın dedi. Hayırlısı başa gelen çekilirgerçekten berbat bir ağrı ne kadar sürede iyileşmiştin
Birde yarın tırnak batması ameliyatım var. Kaç aydır düzelmedi artık ameliyatlık olmuş