2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ben de 40ımız çıkana kadar beraber kaldım ahh anlıyorum sizi ağlamasan çok iyisin diyo bi de, yahu bebek bu ağlayacak tabi. Ağlayınca da elime tutuşturuyordu, bebeğe değil kendi oğluna bakmaya gelmişti. Lohusalık dönemim berbat geçti hiç unutamıyorum
Sizin bebek kurtarmış annesini ne güzel ben de kendi çabalarımla 3-4 gün de olsa erken göndermeyi başarmıştım

Mochi ile sağdığım sütü biberona koydum sabah bi koklayayım dedim sanki kötü kokuyordu, emdi bitirdi memeyi de emiyor ama neden kötü kokuyor olabilir ki? Öyle çok Farklı bir şey de yemedim et yemiştim dün.

Dediğin gibi oldu içmedi 20 ccyi bile biberon, kaşık her şeyi denedim yok ufacık içtiğini de kustu dün de mukuslu yeşil kaka yaptı halbuki 3 gündür mama vermedim ama hala aptamilin etkileri sürüyor kakası katı kıvamlı ve pütürlüydü dünden önceki günlerde de sanırım sindirememiş sma alsam yine bir şey değişmeyecek yine içmeyecek o yüzden alerjik mamalara bakıyorum hal böyleyken prosyneoyu da eledim onu da kusar çünkü
Valla olur linki bekliyorum

Amin gerçekten sütümü sağıp mamayla karıştırmayı da düşündüm ama yok ilk başlarda da sevmezdi mamayı ama bu bambaşka bir boyut iştahla emdiği emziği bile bıraktı
Dün gece en son yatar pozisyonda emzirdim o emerken ben de uyuyakalmışım sabah bir uyandım bir meme açık diğer memeden süt sızmış her yer ıslanmış
Dün gece yatmadan bir kase yulaf pişirdim sütle inek sütüne alerjisi olsa, ben çok süt ve süt ürünleri tüketiyorum bu zamana kadar kakasında hiç sorun olmadı

Kilo başına 10 mg ölçek 5 ml. 2,5 ml 6 kiloluk bebeğe ideal

Bundan sonra bende öyle yapacağım hatta gerekirse gidip kavga edeceğim ne haklari var dünden beri bana bunu yaşatmaya bilmiyorlardı beceremiyorlarsa bakmasinlar

Aynen öyle, destek beklerken bunları yaşamayı unutmak zor.
5 ml demişti doktorumuz, enjektörle olceyim dedim ama bulamadım, iki çay kaşığı verdim.
Kilo başına 10 mg ölçek 5 ml. 2,5 ml 6 kiloluk bebeğe ideal
Doktora danışmak lazım kilomuz 7 yi geçti d vitaminide kilo başına 1 damla sanırım sizde öylemi veriyorsunuz

Doktora danışmak lazım kilomuz 7 yi geçti d vitaminide kilo başına 1 damla sanırım sizde öylemi veriyorsunuz
D vitamini 1 yaşına kadar sabit, günde 400 iü. O da ocean 3 damla=1 puf yapıyor. Calpol da kilo başı 10 mg. Sizinki 7 kg ise yarım ölçekten bir tık fazla verebilirsiniz

Banada o olcumu yapmadan damla damlattilar

Evet berbat bir ağrı.. 2 ay yastıkta oturacakmışım sonrasında geçmezse özel bir iğnesi varmış o bölgeye uygulanan ondan yapacaklarmış
İhmal etme yastığı olur mu? İse yaramiyo gibi gelecek başta ama yarıyor, gittiğin her yere taşıman gerekiyor. Ben de bı kez sert zemine kötü düşmüştüm, çatlama yoktu ama ağrısını unutmam mümkün değil..

Dr öyle söyledi heryere taşıyacaksın dedi. Hayırlısı başa gelen çekilir gerçekten berbat bir ağrı ne kadar sürede iyileşmiştin

Birde yarın tırnak batması ameliyatım var. Kaç aydır düzelmedi artık ameliyatlık olmuş

1 ay oturmam istenmişti, daha fazla bile oturdum ofiste rahat da gelmişti sonradan. Hemen rahatlama olmuyor maalesef çok oldu gün olarak hatırlamıyorum ama kullandıkca gün gün iyiye gidersin. En az on günde farkedilir sanırım..
Zor olcak ikisi birden Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…