2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ya ne emiyor ne de mama içiyor napcam ben bu çocuğu nasıl beslicem ya bazen saçımı başımı yolmalı çıldırma hali geliyor bana

Kaynanama cocuk baktırmakmı böyle bişi mümkün degil hele şuann asla annem yardımcı sagolsun evde iş yüküm yok cok fazla sadece kızıyla vakit geçrsn istiyorum o kadar

Bize yaptıkları gibi olmuş size de onlar felaket tellalı hep.

Seninide başka bi versiyon sanırım diyemeyecegm sakin ol diye insan fıttırıyor bazı şeylere.Alllahım onlara akıl fikir bizede sabır verrsin..
Bebişinde aşı olmuş inşallah toparlar hemen

Benim yok gibi bir şey diyebilirim. Şu şampuanı kıllanıyorum ben çok faydasını görüyorum tavsiye ederim
Aa bi bakayım. Sıkıldım artık valla her şeyi deneyebilirim
Merhaba hanimlar cocuk dr 3 aylik olunca göz dr götürmemizi önerdi. Özel bir klinik aradim bebege göz damlası damlatıp 30 dk sonra cihazla kontrol ediyorlarms. Yaptiran varmı yada bilgisi olan
Merhaba, bizimkine damla yapmadılar. Fotoğraf makinesi gibi bi şeyler ölçüm yaptılar. Sonra doktor baktı yakından. O kadar. Damla yapmadılar ama

Aynen öyle d Viti kestik ama bizim kontrol altında olması lazım heran kapanabilir
Ben sağlık ocağına hiç muayeneye falan götürmüyorum aşıdan aşıya gidiyoruz hoş gerçi çağıranda yok iyikide yok saçma sapan yorumlarda bulunuyorlar. Aydan aya doktorunun ölçtüğü bilgileri whatsapptan ebeye yazıyorum sisteme giriyor

Ben de bugün hipp deneyeceğim bakalım inşallah yarar
Sizde hafif de olsa alerji varsa onu da kusacaktir. Golden goat keçi sütü içeriyor diye biliyorum inek sütü proteini içeriyor mu bakmadım ama öyle bı sorun olursa onu deneyebilirsin.Gerci bir kısım alerjik bebeklere keçi sütü de dokunabiliyor. Ya da özelden ben sana bı link vereyim onu dene olur mu

Son düzenleme:
Ya ne emiyor ne de mama içiyor napcam ben bu çocuğu nasıl beslicem ya bazen saçımı başımı yolmalı çıldırma hali geliyor bana
Bugün bizde az besleniyoruz aşıdan sanırım, hadi sütün tadı değişik vs. Mamayı da icmiyo pek.. insanın içi elvermiyo aç aç yatmasına da.. Doğduğu günden bugüne en zor zamanlari yaşadım şahsen 4. Ay delirmelik.. asla unutmiycam. Valla ayakta gezerek emziren var, emzirdigi tarafa renkli oyuncak fular asan var.. mamanın tadinj sevmediyse katkısız vanilya aroması ekleyip deneyebilirsin ne diyeyim bunlar geldi aklıma.. çabuk geçsin bu ay inşallah

Seninide başka bi versiyon sanırım diyemeyecegm sakin ol diye insan fıttırıyor bazı şeylere.Alllahım onlara akıl fikir bizede sabır verrsin..
Bebişinde aşı olmuş inşallah toparlar hemen
Aynen kendine has versiyon.. Zaten hormonlarım alt üst, cinayet işlesem indirimim var yani Neyse geçecek bu zamanlarda ama insan unutmuyor malesef, içini dökmeden de rahatlamak mümkün değil..
Gecen aşı hiç etkilememis meğer dünden beri çok mutsuz, şurup sonrası uyanışı güzeldi sadece..

Benim ki de kolik bebekti her gördüğüne benim bebisi anlatıp durdu ilk zamanlar mecbur onun yanında kaldım bazi sebeplerden dolayı
Çocuğa huysuz edepsiz daha demediği kalmadı biran önce evime gitmek istiyorum ama eşimi ikna edemiyodum
Rabbim yardım.etti kaynanam bebek ağlarken kucağına aldı susturmak için o arada yüzüne doğru oflamis bizimki delirdi apar topar eve geçtik
Bizimkinin o tepkisinden sonra daha bebeğe bisey diyemiyor

Heleki en cok ihtiyac oldugu zamanlarda yapılmasını unutmuyor insan.bnde bazen kafasını ayaklarımın altına almak istiyorum şurubu ne kadar veriyorsun büyüdükçe dozu artıyormu acaba biz çay kaşıgında kaldık

Özler belki kıymetinizi anlar canım
Bakıcaz bi çaresine artık bu sekide gitmez cünki
Canım birde birşey sormak istiyorum bebişe mama yaptıgında kaldıgı olursa onu döküyormusun yoksa buzdolabında bi süre saklanabliyormu.genelde 1 saat içinde tüketin yazıyorda.birde aylık 3 4 paket alıp koymak istiyorum bi sorun olmaz galiba kapalı paket.

Kızlar bunlardan birini kullanan var mı? Hangisi daha iyi sizce? Baby turco kullanıyordum ama kolonyalı gibi geldi hoşuma gitmedi içeriği temiz elimdekiler de yeni bitti(stoklar sağolsun)
Canım resimmi attın göremedimde hangi ıslak mendilleri sordun

Kapalı paket sorun olmaz canım bizde koliyle alıyoruz. Ama açıldıktan sonra 1 ay içinde bitecek ya da atacaksın. Buzdolabına koymuyorum oda sıcaklığında en fazla 1 saat duruyor içmezse döküyoruz yine.

Aynen öyle, destek beklerken bunları yaşamayı unutmak zor.
5 ml demişti doktorumuz, enjektörle olceyim dedim ama bulamadım, iki çay kaşığı verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…