- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 27
Geçen 90tlydi önce bindirim yapıp sonra indirim yapmışlar sleepy ecologıc 120ye geliyor tanesi
Düştü ateşi zaten çok hafif ama bı huzursuz uyumuyorEğer yarın devam.ederse doktora goturmeni tavsiye ederim canım. Bebek daha çünkü. Ben büyüklerde yapıyorum bu şekil ateş 2 3 günden fazla sürerse gidiyorum. Bebek daha ne desek doğru olmaz. Yüzünde kızarıklık acaba calpolle ilgisi olabilir mi ki.
Evet zorla emziriyorum ayakta gezerek emzirirsem emiyor ancaCanım beslenmek istememesid önemli. Bebeğim hastalanmıştı eczaneden ateş düşürücü istemiştim beslenmesi nasıl diye sordular bende iyi dedim iyiydi çünkü güzel.emiyordu. iyi olmasaydı vermicekti doktora götür diye. Ertesi güne düzelmişti benimki.
Biz bitirdik sallıyorum yatağında konuşuyor
Canım benim işte öyle değil bunlar hani nazar olmasın diye filan değil geçen kayinvalidem kardeşiyle konuşurken de kardeşi dedi telefonda ablası daha güzel dedi büyük kızım için hatta dün sabah kayinvalidem diyor ki kızına şimdi bu çirkin mi kizi da güzel diyeni görmedim dedi tuhaflar ya takmıyorum ama sinir ediyorlar durduk yereBizimkiler de bu iyice çirkinleşmiş, eskisinden çirkinsin falan gibi seviyorlar agsgsg
Biraz alınır gibi oldum baktım kayınvalidem bir sevmesinde, sen iyice çirkinleştin ya eskisinden de güzel oldun gibi saçma tezat bir cümle kurunca haaaaa dedim güzel demek istiyor:))))
Ağız alışkanlığı bence, bizim buralarda Çikin Denir hatta ben hiç takılmıyorum şahsen. Çirkin dediler diye ay parçam çirkin mi oldu. Herkesin evladı kendine dünya güzeli ama her çocuk güzeldir zaten benim gözümde varsın çirkin diye sevsin bunlar ufak şeyler ben daha büyüklerine takılmayı saklıyorum kendime :)
Hımmmm öyleyse işin rengi değişik biraz.Canım benim işte öyle değil bunlar hani nazar olmasın diye filan değil geçen kayinvalidem kardeşiyle konuşurken de kardeşi dedi telefonda ablası daha güzel dedi büyük kızım için hatta dün sabah kayinvalidem diyor ki kızına şimdi bu çirkin mi kizi da güzel diyeni görmedim dedi tuhaflar ya takmıyorum ama sinir ediyorlar durduk yere
Geçmiş olsunİlk dozdan daha fazla etkiledi aşılar bizi. Çok hafif ateş oldu ama huzursuzluk yaptı epey.. 1 gibi calpol verdim 5e doğru emzirdim. Biraz önce yine uyandı, ne biberon, ne meme kabul etmedi, biraz ağladı biraz güldü, uyumak istemedi. Şimdi uyudu sonunda..
Benim gördüğüm kadarıyla eşiniz aynı paydada buluşmadığınız zaman size farklı seçenek sunup işinizi kolaylaştırmıyor. O sebeple inisiyatif alabilirsiniz demiştim zaten. Yoksa elbette ortak karar vermek en güzeli. Ama olmuyorsa da bence karar mercii biziz diye düşünüyorum, hayatı kolaylaştırmak için… tabiki sizi, eşinizi, ilişkinizi bilmiyorum sadece anlattığınız birkaç şeyden çıkarımım bu şekilde olduHaklısınız, en yakından şahit olsalar da anlayamayabiliyorlarmış. Kararları alıyorum, alırken de bilgi veriyorum ki, keyfi olmadigini bilsin diye, sonra burdan vurmasın diye. Bebek sadece benim değil, aldığım kararları bilip desteklesin istiyorum. En büyük fedakarlığı biz yapıyoruz yaradılış gereği ama bu bize bı karar üstünlüğü sağlamıyor bence. İlaç konusu biraz karışık, FDA süt artışı için kullanımını onaylamiyormus 2014 ten beri. Tamamen mama firmalarını etkileyen bir durumdan da yasaklamış olabilir, bilemiyorum. Sonuçta kimyasal ve az da olsa süte geçip bebeğe nasıl bir etki yapar bilmiyorum. Yani bu kararı süt artırmak amacıyla tek başıma veremem. Sütüm varken mama vermeme karşıydı, şimdi yok diye veriyorum eksik kalanı onda da stres yüzünden kendimin azalttığını düşünüyor. Ben de bunun sadece stres kaynaklı olmadığını düşünüyorum burda ortak noktada bulusamiyoruz aslında..
Biz bu gece iki de ancak uyuduk ve sürekli uyandık anlam veremiyorum kıpır kıpır uykusunda var bir derdi ama çözemiyorum şuanda mışıl mışıl uyuyor beyfendiEee yok mu nöbete kalkan biz 3 nöbetini tuttuk evelallah.
Ben de bugün hipp deneyeceğim bakalım inşallah yararSakin kalmam lazım ama süreç içinde, hep içime atarak ilerledim. Ara ara içimi döktüm ama yetmemiş sanırım. Bı patlama olacaktı o da bugüne denk geldi. Süt varken ve yariyorken kimse mamayı tercih etmez zaten.. Tad değişikliği oluyormuş malesef. İnşallah çözülerek ilerler yolum, yolumuz güzele çıksın
Aynı şekilde başka evlerde daha durgun ve sakin ve bazı insanlarla anlaşırken bazılarından rahatsız oluyor beni görünce ağlıyor ilk defa dün fark ettim. Öncesinde hiç kucağıma gelmek için tepki vermezdiKızlar bebişleriniz yabancı birini görünce nasıl davranıyor. Dün misafirliğe gittik kadın sevmek için kucağına aldı bizim kız anında ağlamaya başladı. İnsanları tanımaya mı başladı ki başka evlerde bile Bi durgun oluyor ama kendi evimizde çok mutlu ve hareketli
Benim kız gazlı bir bebekti, 4 aylık olana kadar sürekli ağladı. Benim kv de deli diyip duruyor kuzuma sinir oluyorum ben de. Minicik bebeğe böyle şeyler söylenmez, söylenmemeli bence ama onların ne düşündüğü çok da önemli değil boşverin takmamaya çalışın, yeri gelirse cevabını da verin ben öyle yapıyorumKizlar size sinir bozucu bir şeyden bahsedeyim bunu ilk kizimda da yaptılar çok kiloluydu obez dediler yok burnu böyle kafası söyle halbuki gorseniz öyle sağlıklı güzel bebek hos olmasa ne olur sağlıklı ya şimdi ikincisinde de kayinvalidem görümcem çirkin diyor seviyorlar filan ama çirkin demeleri beni deli ediyor bebeğe çirkin denir mi ya o melek daha
Ya bizimki de doktoruna aşık. Adamı görünce bi aşkla hayranlıkla bakıyor ki evde bize kök söktüren bebe mi bu diyorumBizimki de herkese gülücük saçıyor kim karşısında gülse o da gülüyor. Kontrol eden doktor, hemşiresine bile
Benimkide buna yakın bir sey bebekle konusur biraz tutar sonra yatis telefon en son bas edemedi annesini cagirdi her aksam geliyor uyutmaya yardimci oluyor benim esim cok gec geliyor 7 lerde hak veriyorum biraz.bende cok tartistim annesi gelince biraz rahatladim simdi kavga etmiyoruz.he tutar konusur ama gece bakmaya gelince kacar bende o da eski rahatlıgimizi cok ariyoruz.kayinvaliden gelsin yakinsa oglu bakmiyo bari o baksin.yada gunduz ev islerine bebege bakıci tut sen rahatlarsin aksama enerjin kalir uyutmaya baktin olmadi bosanirsin.ama en önemlisi kizmadan bagirmadan konusabilmek.Boşanma aşamasına girdik nerdeyse cocuuguyla söylemessem ilgilenmeyecek bir adamlaa evlenmişim.cocugu kucagına al demesem almaz cocukla konus demesem konuşmaz delirmemek elde degil.cocuga bakmaya mecbur degilmiş o calısıyormuş benmişim bakmaya mecbur.daha iyi ilgilenenen birini bulacakmışım.Parayla yapılan alınan seylerle ilgilendğini sanıyor.3 aydır dilimde tüy bitti kızınla konuş ilgilen diye diye öyle oturup cocugun yüzüne bön bön bakıyor kucagına alıyor sırf susması için gezdiriyor içten kucaklayıp konusmuyor.kucagına al dedigimde suratı bozuluyor beyefendinin.ben odada ugrasıyorum iki seksen elinde telefonda salonda sadece film izliyor.dha bi çok sey ne yapmalı ne etmeli kafam durdu artık içimi dökmek istedm varmı bi öneriniz ne yapim ne ediyim bilmiyorum.
2-4 ve sonrası tüm saatlerEee yok mu nöbete kalkan biz 3 nöbetini tuttuk evelallah.
O da iyiymişYa bizimki de doktoruna aşık. Adamı görünce bi aşkla hayranlıkla bakıyor ki evde bize kök söktüren bebe mi bu diyorumStetoskopundan tutup gözlerine damlalar falan baya romantik geçiyor kontroller
İnşallah zamanla adapte olurlar ve toparlanırlar.ben iş yükünden şikayetci degilim sadece kızıyla ilgilensn onunla vakit geçirsin istiyorum ilgisiz büyümesin.Hiç canını sıkma canım. Benzer şeyler yaşayan çok. Geçenlerde benimki bir öküzlük yaptı kıza bakıp bakıp ağladım nasıl düşüncesiz babası var diye. Şu an hiiiiic onun hareketlerini tavırlarını görme. Üç gün sonra bebeğin büyüyüp dillenip baba demeye başlasın bak o zaman gör. Şahsen bugünleri hatırlayıp kiskanirim ben. İlk aylarda babalar bebeklerden korkuyor zannımca. Biraz da ondan uzak durmaları.