2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Geçen 90tlydi önce bindirim yapıp sonra indirim yapmışlar sleepy ecologıc 120ye geliyor tanesi
Düştü ateşi zaten çok hafif ama bı huzursuz uyumuyor

Evet zorla emziriyorum ayakta gezerek emzirirsem emiyor anca

Merhaba hanimlar cocuk dr 3 aylik olunca göz dr götürmemizi önerdi. Özel bir klinik aradim bebege göz damlası damlatıp 30 dk sonra cihazla kontrol ediyorlarms. Yaptiran varmı yada bilgisi olan

Kızlar pilates topundan düşeli bugün bir hafta oldu. Kalçamdan oturup kalkamıyorum sancı giriyor halen ve iki gündür çok şiddetli oldu. Yarın ortopediye gideceğim inşallah önemli bir şey yoktur.

Canım benim işte öyle değil bunlar hani nazar olmasın diye filan değil geçen kayinvalidem kardeşiyle konuşurken de kardeşi dedi telefonda ablası daha güzel dedi büyük kızım için hatta dün sabah kayinvalidem diyor ki kızına şimdi bu çirkin mi kizi da güzel diyeni görmedim dedi tuhaflar ya takmıyorum ama sinir ediyorlar durduk yere

İlk dozdan daha fazla etkiledi aşılar bizi. Çok hafif ateş oldu ama huzursuzluk yaptı epey.. 1 gibi calpol verdim 5e doğru emzirdim. Biraz önce yine uyandı, ne biberon, ne meme kabul etmedi, biraz ağladı biraz güldü, uyumak istemedi. Şimdi uyudu sonunda..

Hımmmm öyleyse işin rengi değişik biraz.
Allah sabırlar versin zor böyle insanlarla beraber olmak
Geçmiş olsun
Daha 4 aya gelmediğimiz için pek tecrübem yok inşallah hemencecik iyileşir minik kuzu.

Benim gördüğüm kadarıyla eşiniz aynı paydada buluşmadığınız zaman size farklı seçenek sunup işinizi kolaylaştırmıyor. O sebeple inisiyatif alabilirsiniz demiştim zaten. Yoksa elbette ortak karar vermek en güzeli. Ama olmuyorsa da bence karar mercii biziz diye düşünüyorum, hayatı kolaylaştırmak için… tabiki sizi, eşinizi, ilişkinizi bilmiyorum sadece anlattığınız birkaç şeyden çıkarımım bu şekilde oldu

Ben de bugün hipp deneyeceğim bakalım inşallah yarar

Gittim hastaneye daha açıklık var dedi bana da elletti vardı gerçekten dün saglikocagi öyle söyleyince içim içimi yedi dedim oda görevini yapmış dedi her ay kontrol altında tutalım tiroidden kaynaklı da kapanabilir troidlerine bakalım dedi kan verdik suanlik ultrasona gerek duymuyorum dedi çok şükür bu saglikocaklari neyin kafasını yasiyorsa karşısındaki ne düşünür hiç düşünmüyorlar ben elledim daha açık yani

Aynı şekilde başka evlerde daha durgun ve sakin ve bazı insanlarla anlaşırken bazılarından rahatsız oluyor beni görünce ağlıyor ilk defa dün fark ettim. Öncesinde hiç kucağıma gelmek için tepki vermezdi

Benim kız gazlı bir bebekti, 4 aylık olana kadar sürekli ağladı. Benim kv de deli diyip duruyor kuzuma sinir oluyorum ben de. Minicik bebeğe böyle şeyler söylenmez, söylenmemeli bence ama onların ne düşündüğü çok da önemli değil boşverin takmamaya çalışın, yeri gelirse cevabını da verin ben öyle yapıyorum

Bizimki de herkese gülücük saçıyor kim karşısında gülse o da gülüyor. Kontrol eden doktor, hemşiresine bile
Ya bizimki de doktoruna aşık. Adamı görünce bi aşkla hayranlıkla bakıyor ki evde bize kök söktüren bebe mi bu diyorum Stetoskopundan tutup gözlerine damlalar falan baya romantik geçiyor kontroller

Benimkide buna yakın bir sey bebekle konusur biraz tutar sonra yatis telefon en son bas edemedi annesini cagirdi her aksam geliyor uyutmaya yardimci oluyor benim esim cok gec geliyor 7 lerde hak veriyorum biraz.bende cok tartistim annesi gelince biraz rahatladim simdi kavga etmiyoruz.he tutar konusur ama gece bakmaya gelince kacar bende o da eski rahatlıgimizi cok ariyoruz.kayinvaliden gelsin yakinsa oglu bakmiyo bari o baksin.yada gunduz ev islerine bebege bakıci tut sen rahatlarsin aksama enerjin kalir uyutmaya baktin olmadi bosanirsin.ama en önemlisi kizmadan bagirmadan konusabilmek.

Ya bizimki de doktoruna aşık. Adamı görünce bi aşkla hayranlıkla bakıyor ki evde bize kök söktüren bebe mi bu diyorum Stetoskopundan tutup gözlerine damlalar falan baya romantik geçiyor kontroller
O da iyiymiş

İnşallah zamanla adapte olurlar ve toparlanırlar.ben iş yükünden şikayetci degilim sadece kızıyla ilgilensn onunla vakit geçirsin istiyorum ilgisiz büyümesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…