Yok canım ama şöyle bisey gördüm bu ne acaba dilin arkasına doğru hafif derece beyazlikCanım ben geçirdim bizim bebiş geçirmedi. Ateş ilk gece oldu sonra olmadı ama 2-3 güne anca toparladım. Bebişte kusma ishal var mı
Sütten mi acaba bende hiç bilmiyorum canım. Beslenme kaynaklıdır belki dr attın mıYok canım ama şöyle bisey gördüm bu ne acaba dilin arkasına doğru hafif derece beyazlikEki Görüntüle 3180292
Sütten mi acaba bende hiç bilmiyorum canım. Beslenme kaynaklıdır belki dr attın mı
Açıveriyor gözleri anlıyor hemenVazgeçirmek iyi olur kesinlikle hem artık büyüyorlar kontrol de zorlaşıyor giderek hareketlendikleri için. Normal yatağa otur başlangıçta topta zıplar gibi hafif hafif yaylan yatakta o şekilde yavaş yavaş başla no canım.zamanla alışır bu dönem alışkanlık edinme dönemi başlangıcı çünkü.
Şu an uyusunda bağımlılığa sonra bakacağım artık benBende bi tek ben böyle sinirleniyorum sanıyordumçok üzülüyorum böyle yapınca, oda anlıyor gibi babasına gülüyor.hissediyorlar negatif enerjiyi amin sabır sabır
ah o etrafımızdakiler “benimki hiç emzik almadı, emzik vermeseydin keşke, bol bol emzir, acıktı galiba”
Bende çok faydasını gördüm.şimdi bizim uyuma rutinimiz kundak, ağza emzik, plates topuna çıkma,kucakta pış pış. Şimdi düşünüyorum yavaş yavaş kundak yapmayı bırakmamız lazım
Bu sefer emzik bağımlısı olursa, daha zor olur mu bırakmak acaba diye düşünüyorum
Bide kundak yapmayınca hemen uyanıyor. İşe başlamadan normal uyumaya alışması lazım. 2 ay sonra bu tempoda çalışırken pertim çıkar
Hiç bilmiyorum bakalım ne diyecekDoktora attim daha cevap vermedi.
Ates sonrası da vucut bi yerden atabilir oyle bisey mi acaba dedim. Pamukcuk olsa göğsümde de olması lazm bi de yerken zorlanması lazim oyle bisey yk
Güle güle kullanın canım. Bizimkide 2 gündür nuna’da sallanıyor bakalım alışırsa almayacağım onun yerine fısher prıce yağmur ormanı hoppala almıştım zaten.T temmuzekim canım selam babyjörn anakucağı geldi ve 3 gündür kullanıyoruz ben çok beğendimilk defa eşimle aynı anda yemek yedik :) bebeğim sürekli kucak istiyor 4moms da var onda da durmak istemiyordu , ama babyjörne koyunca uzun süre olmasa da bi süre duruyor, henüz kendi sallanmayı keşfedemedi mızmızlanınca sallıyorum hoşuna gidiyor. Bi de oturuş şekli de rahat olduğu için kitap falan okuyunca daha rahat iletişim kurduğumu fark ettim
aynen keşke alsa ama zor. umarım bişiler düzelir ülkede herkes ekonomik olarak daha rahat olurO kadar haklısın ki diyecek bir şey yok. Bunları devletin temel ihtiyaç kapsamına alması vergi bile almaması lazımda işte
Ah kıyamamAteşi yükseldi 2.5 ml calpol verdim o kadar masum bakıyorki etrafa yüreğim paramparça
Cuma gideceğiz inşallah doktora canım bi aksilik olmazsaBI baktır istersen canım. Benim bebeğim de daha 1 aylık kontrolde doktor kulağına baktı biraz var dedi huzursuzsa ondandır dedi. Akıntı olursa mutlaka getirin dedi olmamıştı. Bence bi götürüp baktır derim. En azından devlete acilden falan abart böyle kulağı çok kötü akti de. Çok ağlıyo günlerdir. Bugün farkettim yastık çok kötü olmuş de.. yoksa Valla bakmıyorlar gecistiriyorlar. Ben akıllandım şimdi artık hep kulağına bakar mısınız diyorum. Ilaç vermişti ever antibiotik ve dolven vermişti. Gerçekten rahatlamıştı. Çok üzülmüştüm nedem aklıma gelmedi götürmedim diye günlerce ağladı da. Gaz sandım işte cahillik
Olmamıştı bir de o zaman çok sıcaktı ona rağmen sıkıntı olmamıştı ama bu sefer ateş yaptı bugün de uyku haram bir 10 gündür uyuyamıyorum adam akıllı bugün makineye atıyorum diye kıyafetleri çöpe atıyordum az kalsın aklım yerinde değilAh kıyamamiyi gelir şimdi ilaç uyur annesi.. ilk dozda ateş olmamıştı dimi?
Yaa bende korkmaliyim o zmn, bize ilk dozda olmazsa ikincide de olmaz ateş dediler. Demek ki değişebiliyormuş. Bilirim uykusuzluğu, sütüm azaldı günlerdir cektiklerimden.. uyku olmadan olmuyo, az önce biberon yerine cezvedeki suyla ısı testi yapıp hafif yandim. Dalgınlık değil de iş çabuk görülsün diye, süt yok olsa da akış az diye emmeyen bebeye ve kendime kızgınlığımdan.. Fırsat buldukça uyumalı böyle daha yıpratıcı oluyor.Olmamıştı bir de o zaman çok sıcaktı ona rağmen sıkıntı olmamıştı ama bu sefer ateş yaptı bugün de uyku haram bir 10 gündür uyuyamıyorum adam akıllı bugün makineye atıyorum diye kıyafetleri çöpe atıyordum az kalsın aklım yerinde değil
2.5 saat uyuduk ateşi normale döndü gibi şükürYaa bende korkmaliyim o zmn, bize ilk dozda olmazsa ikincide de olmaz ateş dediler. Demek ki değişebiliyormuş. Bilirim uykusuzluğu, sütüm azaldı günlerdir cektiklerimden.. uyku olmadan olmuyo, az önce biberon yerine cezvedeki suyla ısı testi yapıp hafif yandim. Dalgınlık değil de iş çabuk görülsün diye, süt yok olsa da akış az diye emmeyen bebeye ve kendime kızgınlığımdan.. Fırsat buldukça uyumalı böyle daha yıpratıcı oluyor.
Çok geçmiş olsun ateş ölçer ne kullanıyorsunuz memnun musunuz@Z3hra
Hepinize çok teşekkürler. Dün sabah5ten beri uğraştım 6 saat arayla verdim dream cathcerr calpol cok sukur bugün gece 4ten beri iyi atesimiz doktoruma dun yazdığımda sabah kontrole getirin demisti. Düşmez 38lerde devam ederse ama etmedi gecti. Suan 36.8 lerdeyiz. Hastaneler mikrop yuvası götürmeye korkuyorum acikcasi. Bi de kuzenime bebekken damar yolu acamadilar kafasından serum verdiler bi travma kaldi bende. Gecti ama yarın da takip edicem durgun gibi geliyor.yarın da aynı olursa götürmeyi dusunuyorum evet Belgin hanima sordum mavisim. Umarım kötü bisey değildir ateş düşünce düzelmiyor temmuzekimcim. Ben ateş çıktığı gece çocuğu çok ortmustum ondan olmus olabilir diye dusunuyorum
Bizimde oturma pozisyonuna giriyor doktor destekli oturtabilirsiniz dediKızlar bebeğim 3 ay 20 günlük destekli bir şekilde tam oturma değil ama kucakta oturur gibi tutuyorum siz de o durumlar nasıl sürekli yatar pozisyonda mı duruyor bebekleriniz. Acaba yanlış mı yapıyorum
Benim bebeğim de 3 ay 17 günlük. Kendi istiyo oturmak ama ben korkuyorum. En azından 4. Ayı geçmek istiyorum. Yanlış bisey yapıp kızımin hayatını mahvetmekten çok korkuyorum. Birisinin kucağına verdiğim de bile düşürür mü acaba çocuğu diye yakınında duruyorum. Oturur pozisyonda tutuyorlar oturma diyorum. 4. Ayı geçsin inşallah hafif hafif oturturum destekli. Diğerlerini öyle yapmıştım.Kızlar bebeğim 3 ay 20 günlük destekli bir şekilde tam oturma değil ama kucakta oturur gibi tutuyorum siz de o durumlar nasıl sürekli yatar pozisyonda mı duruyor bebekleriniz. Acaba yanlış mı yapıyorum