2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
izin durumunu ayarlayalım Gidicem ya olmayacak böyle..
Senin kıza helal olsun valla. Acaba tat değişikliği içme isteği mi yaptı 🥹
en azından zorda kalırsan bi alternatifin var 🙏🏻

Aaa şaşırdım bizde öyle bi durum olmadı hiç. Kızımın banyo esnasında hiç ağladığını bilmem. Giydirirken belki 😋
Bebişten bebişe değişmesi ilginç geliyor ama bilemedim ki
Bilmiyorum ama aç olmasa icmezdi, daha önce çok döktüm ama bı iki kez icmisligi vardı tadını biliyordu.

Z Zzy sizdeki kulak iltihabı belirtileri akşamları huzursuzluk muydu sadece.. Beslenme reddi, ateş vs olmuş muydu?
Ateş olmamıştı 2. Cocukda ağlıyordu sürekli bağıra bağıra. Gaz diye düşünmüştük. Ama değilmiş. Şimdi bu kızımda da ayni şekilde çok huzursuzdu ablası kadar bagirmiyodu ama ağlıyordu. 1 aylık kontrolde doktor dedi huzursuzluğu olmadı mo hiç diye sordu kulağına bakınca. Oldu ama aklıma gelmedi dedim ağrı kesici fitil verdik bi kaç sefer dedim. Akinti olursa gelin demişti.

Z Zzy sizdeki kulak iltihabı belirtileri akşamları huzursuzluk muydu sadece.. Beslenme reddi, ateş vs olmuş muydu?
Beslenme reddi evet olmuştu diye hatırlıyorum. Yatarak emzirmek kulakta sıvı birikmesine neden olur diye araştırmıştım kendime kızmıştım ama gerçekten öyle mi yoksa olacağından mi bilmiyorum.

Ateş olmamıştı 2. Cocukda ağlıyordu sürekli bağıra bağıra. Gaz diye düşünmüştük. Ama değilmiş. Şimdi bu kızımda da ayni şekilde çok huzursuzdu ablası kadar bagirmiyodu ama ağlıyordu. 1 aylık kontrolde doktor dedi huzursuzluğu olmadı mo hiç diye sordu kulağına bakınca. Oldu ama aklıma gelmedi dedim ağrı kesici fitil verdik bi kaç sefer dedim. Akinti olursa gelin demişti.
Anladım çok geçmiş olsun. Bizde de akşamları artan bı huzursuzluk var, kulak kiri gördüm bı kaç kez ama öyle sıvı değil bildiğimiz kir şeklindeydi. Neyse önümüzde kontrolümüz var ona da bakmasını istiycem

Aptamil Pregomin AS verdi ama raporsuz olarak bu kutu vermişti. Olursa sütüm olmaz diye ben istemiştim. Gelişimine göre henüz mama gerekli değil diye heyet düzenlememisti. tad, koku berbat ama iciyo yavrum. Genelde yaptığımı dokerdim ya da 30 CC anca içerdi. Dün 120 yaptım içti gün içinde de az emmisti zaten. Bence sizlerin de raporlu verilmesi gerek en azından yuzdesel bir kısmını devlet karsilasa keşke, el kadar bebeler yazık almayan yavrulara..
Bencede en azından bir kısmını karşılasa keşke. Bebek bunlar zorunlu ihtiyaç alamayanlar ne yapacak anne sütü içsin geçsin diyorlar içen bebek var içemeyen bebek var ne kadar üzücü bir durum 😞

Çok geçmiş olsun canım. Eğer doktorunla iletişim kuracağın bir numara varsa arayıp durumu söyle o seni en doğru şekilde yönlendirir. Eğer için rahat etmiyorsa da hastaneye göturebilirsin ama cok yüksek değil şuan hastaneler salgın dolu dikkat et.
Bu arada calpol duruma göre 4 saatte bir verilebiliyor bizim doktorumuz öyle söylemişti.

Canım oncelikle geçmiş olsun sürekli yükselen bir ateş ise mutlaka doktora götürün enfeksiyon falan olabilir duruma göre tedavi uygular doktorunuz kime gidiyorsun Anadolu da Belgin hanım iyi diyorlardi

Geçmiş olsun canım umarım toparlar hemencik 🙏 dr ile görüşebildin mi o ne diyor heryerde salgın var belki bir acile götürün diyebilir ya da ilaç tedavisi başlatır hiç değilse geceyi rahat atlatırsınız
Z3hra Z3hra
Hepinize çok teşekkürler. Dün sabah5ten beri uğraştım 6 saat arayla verdim dream cathcerr calpol cok sukur bugün gece 4ten beri iyi atesimiz doktoruma dun yazdığımda sabah kontrole getirin demisti. Düşmez 38lerde devam ederse ama etmedi gecti. Suan 36.8 lerdeyiz. Hastaneler mikrop yuvası götürmeye korkuyorum acikcasi. Bi de kuzenime bebekken damar yolu acamadilar kafasından serum verdiler bi travma kaldi bende. Gecti ama yarın da takip edicem durgun gibi geliyor.yarın da aynı olursa götürmeyi dusunuyorum evet Belgin hanima sordum mavisim. Umarım kötü bisey değildir ateş düşünce düzelmiyor temmuzekimcim. Ben ateş çıktığı gece çocuğu çok ortmustum ondan olmus olabilir diye dusunuyorum

Z3hra Z3hra
Hepinize çok teşekkürler. Dün sabah5ten beri uğraştım 6 saat arayla verdim dream cathcerr calpol cok sukur bugün gece 4ten beri iyi atesimiz doktoruma dun yazdığımda sabah kontrole getirin demisti. Düşmez 38lerde devam ederse ama etmedi gecti. Suan 36.8 lerdeyiz. Hastaneler mikrop yuvası götürmeye korkuyorum acikcasi. Bi de kuzenime bebekken damar yolu acamadilar kafasından serum verdiler bi travma kaldi bende. Gecti ama yarın da takip edicem durgun gibi geliyor.yarın da aynı olursa götürmeyi dusunuyorum evet Belgin hanima sordum mavisim. Umarım kötü bisey değildir ateş düşünce düzelmiyor temmuzekimcim. Ben ateş çıktığı gece çocuğu çok ortmustum ondan olmus olabilir diye dusunuyorum
İyi olmanıza sevindim 🙏 bu damar yolu açma olayını başkasındanda duymuştum yaa allah düşürmesin korkutucu geliyor gerçekten

İyi olmanıza sevindim 🙏 bu damar yolu açma olayını başkasındanda duymuştum yaa allah düşürmesin korkutucu geliyor gerçekten
Amin çok zor cidden kimse yaşamasın. Atesi dustu şimdi biraz halsiz uyuyor diye endişeliyim umarım o da düzelir. Yukarda yanlış yazmışım ateş düşünce düzeliyor mu temmuzekimcim diye yazacaktim ama yazamamisim. Bundan cok emin olamadım da belki bilgin vardır.

Bencede en azından bir kısmını karşılasa keşke. Bebek bunlar zorunlu ihtiyaç alamayanlar ne yapacak anne sütü içsin geçsin diyorlar içen bebek var içemeyen bebek var ne kadar üzücü bir durum 😞
yani kaç kişi alabilirki o kadar pahalı mamayı açıkçası bzii faturalar bile maddi olarak darlatıyo herkesin işi zor

Amin çok zor cidden kimse yaşamasın. Atesi dustu şimdi biraz halsiz uyuyor diye endişeliyim umarım o da düzelir. Yukarda yanlış yazmışım ateş düşünce düzeliyor mu temmuzekimcim diye yazacaktim ama yazamamisim. Bundan cok emin olamadım da belki bilgin vardır.
Canım ben geçirdim bizim bebiş geçirmedi. Ateş ilk gece oldu sonra olmadı ama 2-3 güne anca toparladım. Bebişte kusma ishal var mı

X