Bizimki daha 3 ay olmadı ama ben elinden tutup kaldırdığımda oturur pozisyona geçiyor 2-3 saniye kadar, kucağımda da bazen oturur halde tutuyorum farkına varınca düzeltiyorum hemen. Biraz da çocuğun gelişimi ile alakalı bence bu durum, 3 aylık oturamaz 3 ay 1 günlük ötürü diye kesin çizgiler yok bebek büyütmede kanaatimce. Ben kontrolde doktora sormayı planlıyorum :)Kızlar bebeğim 3 ay 20 günlük destekli bir şekilde tam oturma değil ama kucakta oturur gibi tutuyorum siz de o durumlar nasıl sürekli yatar pozisyonda mı duruyor bebekleriniz. Acaba yanlış mı yapıyorum
Evet bn yaptırdım birazda acıkmış sanırım cokur cokur içtiKızlar rota aşısı ağızdan damla şeklinde yapılıyormuş öyle miii?
Evet canım bizimki çok ağladı tadını sevmiyorKızlar rota aşısı ağızdan damla şeklinde yapılıyormuş öyle miii?
Teşekkür ederim çiçeğim-Sunshine okuyunca aklıma geldin canım.
Kızlar rota aşısı ağızdan damla şeklinde yapılıyormuş öyle miii?
Evet bn yaptırdım birazda acıkmış sanırım cokur cokur içtihafif aclıgı olsa daha iyi olur hemşirede öyle demişti
aydınlandım resmen ağızdan aşı olduğunu hiç bilmiyordumEvet canım bizimki çok ağladı tadını sevmiyor
Doğru canım benim çoğu şeyi seçmek gerekiyor değil mi? Ek gıdaya geçince daha rahat olacak inşallahTeşekkür ederim çiçeğim
Listedekilerin sadece balık ve tavuk kısmı serbestbalık da şüpheli. Kuzu da.
Bugün artık öğlene nohut filan haşladım kimyonla onu tüketeceğim.
Aslında su gibi değil sütüm, sağıyorum arada ilaç için görüyorum ama. Zaten basit karbonhidrata dair tek tüketimim evde yaptığım bol içerikli ekmek ve çayıma kattığım şeker, o da içebilirsem
Düzeleceğiz inşallah :)
Bizimkini öncesinde ilacı içebilecek doygunluğa kadar besleyip aynı zamanda da kusma olayını bitimesine dikkat etmem lazım o zaman. Valla Tam bir matematik bu iş. Matematiği hayatın neresinde kullanıyoruz hocam ilde burdaEvet canım ama benimki pek sevmedi, hemşire de damla bile gitse faydası var dedi o an düşündüm damla yeterse bunca para neden diye
Aşı sonrası yarım saat besleme yapma dediler kusma ihtimaline karşı.
Ben hatırlıyorum çocukken kapı kapı sağlık ocağından gezip ağzımıza ilaç sıkıyorlardı aşıymış meğerseaydınlandım resmen ağızdan aşı olduğunu hiç bilmiyordum
Doğru canım benim çoğu şeyi seçmek gerekiyor değil mi? Ek gıdaya geçince daha rahat olacak inşallahbu arada taşınma muhabbeti gördüm nereye taşınıyorsunuz aynı ilde ikamet etmeyecek miyiz artık?
Maalesef lalamaydınlandım resmen ağızdan aşı olduğunu hiç bilmiyordum
Doğru canım benim çoğu şeyi seçmek gerekiyor değil mi? Ek gıdaya geçince daha rahat olacak inşallahbu arada taşınma muhabbeti gördüm nereye taşınıyorsunuz aynı ilde ikamet etmeyecek miyiz artık?
aynen Ada da biraz açtı çokta iştahlı içtiEvet bn yaptırdım birazda acıkmış sanırım cokur cokur içtihafif aclıgı olsa daha iyi olur hemşirede öyle demişti
2.dozada bu performans inşallahaynen Ada da biraz açtı çokta iştahlı içti
Bn kanguru aldım evde deneyeym dedim mümkün degl durmak istemiyor görür görmez çıglıgı basıyorKızlar normalde her gün dışarı çıkıp bebişi gezdiriyoruz pusetinde uyuyup uyanıyor bakınıyor falan son zamanlarda uyuyor uyanınca asla durmak istemiyor. Kucağa alıyoruz başlıyor bakınmayakanguru şart oldu herhalde önerilere açığım. Birde yenidoğan aparatlı mı almak lazım artık büyüdüler ya yüzü bize dönükte durmaz hayatta dışarı bakacak
Yaa bizimkide slingte durmamıştı iade etmiştim. İade etseydin keşke canım alıyorlarmış çoğu kişi yazmış yorumlardaBn kanguru aldım evde deneyeym dedim mümkün degl durmak istemiyor görür görmez çıglıgı basıyore bebekten almıştım ama kullanamadıgımdan yorumsuzum
Yıkamıştım canım.ha dedim bi şans verim hala aynı.4.ayına girdiginde deneyeym diyorum bide üstünde 4.aydan itibaren yazıyor vardır belki bi bildikleri dedimYaa bizimkide slingte durmamıştı iade etmiştim. İade etseydin keşke canım alıyorlarmış çoğu kişi yazmış yorumlarda
Olabilir canım bende kararsız kaldım yenidoğan aparatı olanlardan mı almak lazım acaba diye. Bizimki çok kucakçı yaa. Kucakta uyur uyumuyorsada ayakta geziyoruzYıkamıştım canım.ha dedim bi şans verim hala aynı.4.ayına girdiginde deneyeym diyorum bide üstünde 4.aydan itibaren yazıyor vardır belki bi bildikleri dedim