2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Olabilir canım bende kararsız kaldım yenidoğan aparatı olanlardan mı almak lazım acaba diye. Bizimki çok kucakçı yaa. Kucakta uyur uyumuyorsada ayakta geziyoruz
Bnce aparata artık ihtiyacolmaz canım ne kaldıki surda 4.aya.
Herşeyin farkındalar artık kucak olayı bizdede var napcaz böyle bilmem birde sezeryandan sonra bel sırt agrısı daha cogaldı ben bazen uyutacagım zaman cırlasada almıyor zorla uyutuyorum napim cok katılıcak gibi olursa öyle alıyorum yoksa uyutmak durdurmak mümkün degil.aslnda çıglık atmayı ögrenene kadar hersey biraz daha iyiydi şimdi durmadan cıglıgı basıyor sanırsın etini cınbızla cekiyorlar erkek bebişşte cıglık durumu nasıl peki

Canım bi ergo baby aldık ama 0 fiyatları inanılmaz pahalı o yüzden ikinci elden (şansa etiket üzerinde 0 bulduk biz) 1000 TL’ye almıştık. Daha yeni kullanmaya başladım ama bence iyi. Kaliteli hem ve uzun süreli kullanılıyormuş 4 yaşa kadar diyor ama bilmiyorum o zamana bizim selvi boylular sığar mı tavsiyem ikinci el uygulamalarından bak 0 denk geliyor bazen çünkü bazı çocuklar hiç kullanmıyor sevmiyor o yüzden satıyorlar
Doktora götürüyorum ağlayarak ne emiyor ne de eskisi gibi hareketli sabah 9dan beri emzik bile emmedi
Haber ver bize de mamadan mı oldu böyle

Aynen, yüzü bana dönük ağlıyor artık.. dışa dönük kullanıyorum, izleye izleye gezmeyi seviyor .

Kesinlikle öyle matematik her yerde

yumosamber geçmiş olsun inşallah geçici bir durumdur,haber ver mutlaka

Sorma benimde belim kopuyor ya. Hemde ne çığlık ağlayınca asla susmuyor katıla katıla
Aa çok iyi denk gelmiş bende beğeniyorum onları 7k falan şu an cidden uçmuş. Dışarı dönük kullandın mı dr öneriyor mu canım
T temmuzekim bence aparata gerek yok canım o baş İçin diye biliyorum artık başlarını tutuyorlar
Yani evet baya dikiyor bizimki
Aynen, yüzü bana dönük ağlıyor artık.. dışa dönük kullanıyorum, izleye izleye gezmeyi seviyor .
6 ay önerilmiyor diye biliyorum yüzü dışarıya dönük. Siz doktora sordunuz mu önerdi mi duruma göre bende soracağım. İçeri dönükte hayatta durmaz bizimki

Evet burnundan gele gele kustu ya put gibi yatıyordu normalde o kadar hareketli ki çok korktum çok asla da emmedi bugün psikolojik olarak çok yıprandım gerçekten ömrümden ömür gitti

Hay Allah aşı mı, mama mı noldu ki acaba haber ver bize de aklım kalır.
Çok şükür iyi şu an emiyor doktor ateş düşürücü yaptı 38.2ydi ateşi videoya almıştım bugünkü halini ordayken de biraz daha iyiydi çocuk kustukça kendine geldi resmen aptamil vermiştim yeni doğduğunda hastanede onu vermişlerdi benim başlarda emzirmeyle ilgili problemim olduğu için. Yine onu vereyim dedim sma optipro da denemiştik o gaz yapmıştı o yüzden aptamile kaydım kaymaz olaydım oldum olası mama içiremedik adam akıllı.

Taş çatlasın 5 kere kullanmışımdır. Ben üşeniyorum onu takıp çıkarmaya. Bide yürürken sıkıntı yok ama durduğumda bizim kurtlu kız sıkılıyor başlıyor mıkırdanmaya. Bunun dışında güzel. Bide çok terletiyor.mesela mart-nisan aylarında izmir de çok kullanılacağını sanmıyorum.
Gerçi bunlar benden kaynaklanan nedenler

Ben dışa dönük hiç bindirmedim ama bugün çok sevmedi bana dönük :) sanırım kontrolde sorup döndüreceğim ona göre canım

Diyet yapmaya başlayan var mı yaişe başlamaya az kaldı. Böyle dönmek istemiyorum
Hamile kaldığımdan 3 kilo fazlam var ama şöyle 5 kilo versem de fena olmaz

Iva natura kullanıyorum, Konak olduğu İçin mustela Konak da aldım sonradan ama ilk yazdığım temiz içerik kokusuz ben çok memnunum

Benim kullandığım marka babalingo yenidoğan aparatı ayrı satılıyor, çift yönlü kullanılıyor. Kumaşı kaliteli tavsiye ederim

Yanlış yazmışım babalinbaby, Hepsiburadadan baktım set şeklinde de satılıyor aparatı. Ben Amazon’dan almıştım

Diyet yapmaya başlayan var mı yaişe başlamaya az kaldı. Böyle dönmek istemiyorum
Hamile kaldığımdan 3 kilo fazlam var ama şöyle 5 kilo versem de fena olmaz
Ben
Bugün 6. Günüm. Ocakta işe başlayacağım milletin aaa kilo almışsın verememişsin laflarını duyarsam canım sıkılır biliyorum. Kendimi tanıyorum çünkü :)

O dertle uğraşmamak İçin başladım, bence verdim de. Ödem gitti en azından. Ben sana eşlik edebilirim bu yolda.
Ne zaman başlıyorsun işe gel sarılalım

Kucakta belim başım kopuyor ya benim. Sürekli kucakta bütün gün. Bizde izmirdeyiz sıcaklar başlayınca doona bisiklet alacağım arkadaşımda var bebeği bizimki gibi kucakçıydı çok sevdi bisikleti.
Ben dışa dönük hiç bindirmedim ama bugün çok sevmedi bana dönük :) sanırım kontrolde sorup döndüreceğim ona göre canım
Bana dönük bizimki asla durmaz. Bende dr sorup alacağım şu ergo baby aklıma yattı aslında karar verirsem yurtdışından getirtirim burada çok pahalı o para verilmez ya
Benim kullandığım marka babalingo yenidoğan aparatı ayrı satılıyor, çift yönlü kullanılıyor. Kumaşı kaliteli tavsiye ederim

Yanlış yazmışım babalinbaby, Hepsiburadadan baktım set şeklinde de satılıyor aparatı. Ben Amazon’dan almıştım
Teşekkür ederim canım inceleyeyim

Kesinlikle çok pahalı biz aldığımız zaman 4 bin civarıydı biz sahibindende 1000 TL’ye aldık etiketi üzerinde, tamamen şans :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…