2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
ayy senin işin daha zor valla benim 1 tane

Reactions: Zzy
İyi yapmışsın, ben dayanamadim mama ve calpol verdim ve sonunda i3 saat aralıksız uyuyabildik.simdi emerken uyuyakaldı bakalım ne kadar sürecek
Bebiş durmadığı için fazla yazamadım dün. Aklım sendeydi canım. Uyumasına çok sevindim ya 3 saat ilaç gibi gelmiştir onada sanada

Ciddi misin yorumlarda yakmıyor dediler diye aklım ona kaydıydı
Aşırı sıvı bir kere kızın gözüne geldi de nasıl ağladı gözleri kıpkırmızı oldu annemlerin yanına gittiğim zaman almıştım taşımayayım diye uygun yollu dedim keşke mustela götürseymişim yanımda

Bebiş durmadığı için fazla yazamadım dün. Aklım sendeydi canım. Uyumasına çok sevindim ya 3 saat ilaç gibi gelmiştir onada sanada
Ah sağol cnm Deliksiz uyumuşum saati görünce şaşırdım şimdi düşünüyorum aç miydi çocuk diye, aslında hem mama(daha az CC) hem de calpol denemiştim daha önceki gecelerde ama yine de böyle uyumamıştı. Yada uyku gerilemesi yaşadık ve bitiyor inan bilmiyorum. Deneye deneye bulucaz inşallah. İşin kötüsü özel mama raporla alınıyor. Bize doktorumuz elden vermişti. Şimdi gidip yazdırmak gerekicek

Ben de ben de, kemik ağrıları ile bir bütün oldum artık. bu yorgunluk hali rutinim oldu
Aşının ilk kısmı güzel geçmiş bak belki bebiş oradan torpil geçer sana
Düzele düzele devam eder inşallah
Şu kulak ağrısı konusu da kafamı kurcaladı bizde bebişi belki o da rahatsız ediyor olabilir
Şu an tek düşündüğüm şey buydu yazmışsın direkt. Ben gece hiç uyuyamadım gün nasıl geçecek diyordum. Ben hazır değilim sürüne sürüne devam edeceğim maratona.
Böyle gecelerin sabahında Kahvaltıyı es geçip güne kahve ile başlıyorum emziriyorum filan ama yapacak bi şey yok yürümeyi geç dik duracak halim yoktu bugün
Oluyo canım hemde nasıl zannedersin bisey oldu. Aşı yaprken öyle ses çıkarmadı ama durup dururken bağıriyo

Ya kulaklarına eli gitmiyor diye kulağı ağrımıyor diyordum da, internette akıntı filan yazmış. Sarı kulak kiri akıntısı oluyordu.
Ve az önce kontrol ettim ki sabaha karşı sol kulak üzerine kafasını çevirip uyutunca kulağı akmış kuruma olmuş kulak enfeksiyonuna ilaç vermişler miydi ?
Ağrıyo olabilir gerçekten gün içinde de huzursuzluğu var.
Ciddi misin yorumlarda yakmıyor dediler diye aklım ona kaydıydı
Ben Incia köpük şampuan kullanıyorum çok memnunum durulanıyor da hemen.
Alerjik bebek, vücudunda ekstra tepkime de yapmadı şükür
Koku var mı dersen ben almıyorum ama kokuyu önemsemiyorum zaten

Benimki hiç almadı emziği.. bir sürü yöntem denedim ama almıyor, diliyle itiyor hep dışarı alsaydı bıraktırmak için uğraşmazdım hemen..
ben diş teli tedavisi gördüm,aslında o ondanda biraz pişman oldum verdiğime.sadece uyurken alıyor onu da bıratırıcam
kısa sürede olsa ilgisini çeken oyuncak ne kadar zor biiilerle oyalanmaları ya neler yapıyosunuz oyalamak için
Çıngıraklı oyuncak veriyorum bende , kendi tutamıyor daha ams olsun

Evde bulundurmakta fayda var canım tabii bazen doymuyorlar belki öyle bir gündür dünde. Bizimkide iştahsız ama bazen 120cc yemesi gerekirken 180cc yediği oluyor. alerji maması kullanıyorsun değil mi hangisini veriyorlar raporla. Keşke bizimkinide verseler ya ayda ortalama 3.5k gidiyor mamaya yeni zamlarla.

Yazdığın iyi oldu onu alacaktım çünkü cayayım ondan en iyisi. Mustela hangisini kullanıyorsun yeşili mi kırmızısı mı peki?

Aptamil Pregomin AS verdi ama raporsuz olarak bu kutu vermişti. Olursa sütüm olmaz diye ben istemiştim. Gelişimine göre henüz mama gerekli değil diye heyet düzenlememisti. tad, koku berbat ama iciyo yavrum. Genelde yaptığımı dokerdim ya da 30 CC anca içerdi. Dün 120 yaptım içti gün içinde de az emmisti zaten. Bence sizlerin de raporlu verilmesi gerek en azından yuzdesel bir kısmını devlet karsilasa keşke, el kadar bebeler yazık almayan yavrulara..

Ya hafifçik bi koku olsun istiyorum rahatsız etmeyecek düzeyde. Parfümsüz ama kokulu biraz uçuk bi istek mi bilemiyorum çopu doğal üründe koku olmuyor ya da hafif bir kolonya kokusu oluyor anladığım kadarıyla

Ya kulak enfeksiyonu az emmeye de sebep oluyor bı ara bende şüphelendim ama biberonu yuttu dün. Bilemiyorum devam ederse ben de götürücem doktora, sen de bı baktır istersen böyle de zor

-Sunshine incia da göz yakıyor yazmışlar hep Ya acaba tüm ürünler mi böyle ya da her bebekte farklı tepkime mi oluyor biri memnunken diğeri beğenmiyor bi ürünü bazıları göz yakıyor diyor bazıları yakmıyor

Ya kulak enfeksiyonu az emmeye de sebep oluyor bı ara bende şüphelendim ama biberonu yuttu dün. Bilemiyorum devam ederse ben de götürücem doktora, sen de bı baktır istersen böyle de zor
izin durumunu ayarlayalım Gidicem ya olmayacak böyle..
Senin kıza helal olsun valla. Acaba tat değişikliği içme isteği mi yaptı
en azından zorda kalırsan bi alternatifin var
Aaa şaşırdım bizde öyle bi durum olmadı hiç. Kızımın banyo esnasında hiç ağladığını bilmem. Giydirirken belki
Bebişten bebişe değişmesi ilginç geliyor ama bilemedim ki

BI baktır istersen canım. Benim bebeğim de daha 1 aylık kontrolde doktor kulağına baktı biraz var dedi huzursuzsa ondandır dedi. Akıntı olursa mutlaka getirin dedi olmamıştı. Bence bi götürüp baktır derim. En azından devlete acilden falan abart böyle kulağı çok kötü akti de. Çok ağlıyo günlerdir. Bugün farkettim yastık çok kötü olmuş de.. yoksa Valla bakmıyorlar gecistiriyorlar. Ben akıllandım şimdi artık hep kulağına bakar mısınız diyorum. Ilaç vermişti ever antibiotik ve dolven vermişti. Gerçekten rahatlamıştı. Çok üzülmüştüm nedem aklıma gelmedi götürmedim diye günlerce ağladı da. Gaz sandım işte cahillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…