2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
1 saat sonunda çığlıkla uyandık..elim ayağım titriyor hala beş dk kendine getiremedik. Allah' ım sen yardım et

1 saat sonunda çığlıkla uyandık..elim ayağım titriyor hala beş dk kendine getiremedik. Allah' ım sen yardım et
Bizim de öyle oldu az önce. Baya dil döktüm ellerinden tuttum sarildim falan yooook dedi. Sen o yataktan kalkacaksin dedi kalktım salonda pusette sallıyorum. Sonuc uyudu ama bem korkuyorum alıp yatağa koymaya.

Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz elbet bir gün düzelecek ama evlatlarımız şimdiye kadarki en büyük hallerindeler ve bir daha asla bu kadar küçük olmayacaklar. Anın tadını çıkarmalıyız bu aralar ne kadar zor olsa da

Artık sadece uykusu geldiğinde ve acıktığı zaman değil hayal kırıklığı yaşarsa, stres hissederse, istediği olmayınca, öfkelendiğinde ve üzüldüğünde ağlıyorlarmış evlatlarımız tahmin ettiğimizden daha zeki varlıklar ve aslında bilinçsiz dediğimiz her şeyleri de bilinçli

kısa sürede olsa ilgisini çeken oyuncak ne kadar zor biiilerle oyalanmaları ya neler yapıyosunuz oyalamak için
Valla şaklabanlık yapıyorum durmadığı zaman kabloları seviyor robot süpürge ve su şişesi zaafı var şu an, oyuncaklara kısa süreli bakıyor sıkılıyor ama nerde bir kaos orda pür dikkat

Alıntılamayı unutmuşum elimdeki tabağı arıyorum bazen iyice kafam gitti

Ya sizde de gırtlağı yırtarcasına bi bağırma oluyor mu? Yani bu anlarda aklımı yitireceğim başka bir sıkıntısı mı var yoksa ihmal etmekten çok korkuyorum.
Yani bu kadar bi huy değişikliği hiç normal gelmiyor artık
bu saate kadar öyle böyle geldik biz de. Ayakları çekip ikiye bükülüyor bağırıyor ama buna bağırmak denmez hani..
napcaz bilemedim Allah yardımcın olsun
ya onlara kurban olurum ben, de..
valla korkuyorum başka bi sıkıntısı mı var acaba diye
Ağrısı filan mı var da bu kadar kendini yırtarcasına bağırıyor.. böyle bi anda bu kadar huzursuz bi bebeğe dönüşmesini anlayamıyorum..

Gırtlağını yırtarcasına Bağırmalar yaklaşık 2 saattir devam ediyordu.
burada okuduğum bebelerin yüzüstü yatırılmasından cesaret aldım, omuzda sakinleştirip yatırıverdim. Kıpırdanmayı bıraktı ama henüz kafasını tam kaldıramadığı için başında nöbet tutmaya devam
2 saat daha bağrınmadan uyusun da ben uykusuz kalmaya razıyım

Bizde de durumlar aynı sesini kısana kadar ağlıyor ağlarken tükürüğünü yutamayıp boğulur gibi oluyor geri devam ediyor ağlamaya dün minik dedim diye kendine ağladı arkadaşıma kahve içer misin dedim ağladı ama öyle nazlanma ağlaması değil bildiğin çığlık çığlığa

İyi yapmışsın, ben dayanamadim mama ve calpol verdim ve sonunda i3 saat aralıksız uyuyabildik.simdi emerken uyuyakaldı bakalım ne kadar sürecek

45 dk uyudu, bi güzel de gaz çıkardı Allah bereket versin.
Benim kız kafayı isteyince kaldırıp bi o yana bi bu yana çevirebiliyormuş öğrenmiş olduk.

İyi yapmışsın, ben dayanamadim mama ve calpol verdim ve sonunda i3 saat aralıksız uyuyabildik.simdi emerken uyuyakaldı bakalım ne kadar sürecek
ay neyseki sen de uyuyabilmişsin o zaman
Biraz daha uyur umarım.
Bu gece ben de ancak 2 saat uyudum, hayırlısı
Ağlama tarifleri aynı aynı..
ya bizimki de normaldd şarkı türkü çok seviyor gülerek söylüyorum çok sırıtıyor.
Bugün şarkı söylüyorum dudakları aşağı eğdi, biraz sussam ağlayacak

Duygulanmış yavrucak

Sesimin kötü olduğunu farketmeye mi başladı acaba

Günlük maratonumuza hazır mıyız hanımlar 2 buçuk saat uykuyla ben hazırım
Yav ben kendimi hiç dinlenmiş hissetmiyorum birazdan sağlık ocağına gideceğiz 4. Ay aşıları için dün gece dua etmiştim Allahım bugün uyuyayım yarın zaten uyuyamayacağım sabaha kadar başını beklemekten diye ama uyumadık aşı biraz uyku yapsa da ben de yatsam onla beraber

6dan 8:30 a kadar uyuduk 7 de bı kucak desteği gerekti. Bu gece çok kötü başlasa da aspiratör sesine koşmadan bitti. İnşallah böyle devam eder, gece mama ile desteklemistim bı kaç gündür ama dun CC yi artırdım. Belki o yüzden uyudu, belki calpol etkisi anlayamadım bugün anlariz

Sesimin kötü olduğunu farketmeye mi başladı acaba

Günlük maratonumuza hazır mıyız hanımlar 2 buçuk saat uykuyla ben hazırım
Şu an tek düşündüğüm şey buydu yazmışsın direkt. Ben gece hiç uyuyamadım gün nasıl geçecek diyordum. Ben hazır değilim sürüne sürüne devam edeceğim maratona.

Oluyo canım hemde nasıl zannedersin bisey oldu. Aşı yaprken öyle ses çıkarmadı ama durup dururken bağıriyo

benim. 2. Çocuk çok fenaydı şimdiki ona bakarak melek diyoruz ne kadar çiğlik kıyamet olsa da. 2. Öyle bi bağırırdı mi apartmanı iletirdi. Sesi kısılırdi yavrumun. Öyle üzülürdüm ki. Kulağı falan ağrımıyordur dimi annesi. Gece çok ağladığı zaman sende bi calpol denesen bakalım sakinleşiyori mu. Benim 2. Çocuk 4 5 aylıkken çok ağlıyordu aksamlari haz zannediyordur ümraniye araştırmaya götürdük hiç biseyi yok dedi mahsus yapiyo dedi. Ama.olmuyo ağlıyo özele gittik kulağına baktı enfeksiyon varmış meğer o yüzden ağlıyormuş akşamları. Atlatmıştı sonra. Insan bilemiyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…