2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Cok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir Allahım evlatlarımızı hastalıklardan ve düşüncesiz cahil insanlardan korusun

Kızlar dr yavaştan reflü mamasını bırakalım dedi. Gece kusmasın diye reflü maması veriyoruz. Gündüz için evde 3 çeşit mama vardı(aptamil,aptamil prosyneo,hipp organıc combıotıc) aptamil ile başladık. Sorun şu ki yedikten ortalama 1 saat sonra ekşimik çıkarıyor bu doyduğu için fazlasını mı atıyor yoksa reflüden mi kaynaklı bilemedim. Mamayıda beğenmemiş olabilir mi ? Ekşimikli ilk defa kusuyor çünkü.

Heh yanlış yazmışım. bende alacaktım eşimde gereksiz para her şeyi alıp durma diyince alamadım ya
Bi gruptan atmışlardı ünlü bi uygulamaymış merak edip aldım ben de ataklarını takip etmek için iyi oluyo birebir uyuyo hatta kitabı da var kitabın pdf ini de atmışlardı ama buraya atamıyorum paylaşmak isterdim

Evet biliyorum canım. Diğer uygulamalara göre 19.haftada diyor atağa. 12.hafta atağımız yeni bitti çünkü bu uygulamada daha mı sık ataklar acaba

Kızlar galiba adet olacağım yani inşallah öyledir kanlı yapışkan bir akıntı gelmiş. Bir haftadır falan kasıklarım ağrıyor arada.

Evet biliyorum canım. Diğer uygulamalara göre 19.haftada diyor atağa. 12.hafta atağımız yeni bitti çünkü bu uygulamada daha mı sık ataklar acaba
Kitaba göre sıçrama zamanlarını daha farklı almış
Uygulamaya girince doğması gereken zamanı girin diyo ona göre gelişimini takip ediyosun ama bizimki doğduğu zamanla daha uyumlu çıktığı için 31 ağustosu baz alıyorum. Sıçrama zamanlarıyla ilgili örnek atiyim sana bizim doğum zamanlarımız yakındı

Eklentiler

• 34B1CD10-A410-4384-80F1-DCCB2818E987.png
    71,2 KB · Görüntüleme: 63
Sıçrama zamanlarını takip edeyim diye şu malum uygulamayı indireyim demiştim baktım ki paralı amaaam dedim paramla dert sahibi mi olayım, cahillik mutluluktur Sonuçta elimizden gelen bir şey olmuyor sıçrama olsa da olmasa da.

Amanın buna göre baya bir süre atak haftası o zaman yandık desene

Bende eş faktöründen indiremedim. Gerekli gereksiz her şeye para veriyormuşum

Bebisi hasta olan anneler çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Burun çok önemli size acıkmış gibi gelebilir ama sürekli serum f. Ile temizlemek gerekiyor genizi falan. 2 kere öksürük ilerlemeden o şekilde kurtardım. Ve sürekli emzirdim boğazı kurumasin diye. Veya ılık su verdim kaşıkla. Boğazı nemli olsun diye.

Kızlar doktora götürdüm bende oğlumu öksürük hırıltı Burun akıntısı gibi şikayetlerimkzvardi azitro antibiyotik zaditen damla verdi bide hava makinesi ile ilaç verilecek mis günde üç defa bu ilaçları icebilirmi daha çok küçük dedim içebilir bişey olmaz dedi şu vermiyordum şimdi suda verecem bide sesi kısıldı sanki ben çok korkuyorum başka bir hastalık çıkar diye sürekli ağlıyorm

Reactions: Zzy
Ya bizim bebeler hakikaten aynı bak bizimki de yorulunca basıyor çığlığı dayanamayıp kaldırıyorum
Alıntı yapıp unutmuşum canim kusura bakma benimkinin bı surat ifadesi var sanki büyük adam kasları catarak bakıyor bebisko ya oyun halısı dan da sıkılmaya başladı memnuniyetsiz
Bizimki çok olmadı halıyla tanışalıbaşlarda hiç ilgilenmiyordu bikaç seferdir ilgisini çekiyor. Ahaha yemelik mimikleri var

Korkmayın benim oğlum 1 aylıkken grip oldu. Bu ilaçların aynısını kullandı toparladı 1 haftada. Zaditen damla uyku yapabilir geçmiş olsun.

Hangi uygulama yi takip ediyorsun

Esime söyledim ben olmazsam ortamda sen engel ol böyle seylere tamam seviyor olabilirler ama bu bizim evladımız daha şu bile vermiyoruz dedim inşallah oda beni dinler ama bidaha yeltenecegini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…