Cok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir Allahım evlatlarımızı hastalıklardan ve düşüncesiz cahil insanlardan korusunEvet ya dışarı çıkanlarda çıkmayanlarda tüm bebekler şimdi hep hasta. Hastanelerde sıra vardı özel olmasına rağmen. Valla ben odasına neler neler yaptım ama nafile geçmiyor bu illet nasıl bişeyse
Harika haftalar canımHangi uygulama canım harika ataklar mı
Heh yanlış yazmışım.Harika haftalar canım
Bi gruptan atmışlardı ünlü bi uygulamaymış merak edip aldım ben de ataklarını takip etmek için iyi oluyo birebir uyuyoHeh yanlış yazmışım.bende alacaktım eşimde gereksiz para her şeyi alıp durma diyince alamadım ya
Evet biliyorum canım. Diğer uygulamalara göre 19.haftada diyor atağa. 12.hafta atağımız yeni bitti çünkü bu uygulamada daha mı sık ataklar acabaBi gruptan atmışlardı ünlü bi uygulamaymış merak edip aldım ben de ataklarını takip etmek için iyi oluyo birebir uyuyohatta kitabı da var kitabın pdf ini de atmışlardı ama buraya atamıyorum paylaşmak isterdim
Kitaba göre sıçrama zamanlarını daha farklı almışEvet biliyorum canım. Diğer uygulamalara göre 19.haftada diyor atağa. 12.hafta atağımız yeni bitti çünkü bu uygulamada daha mı sık ataklar acaba
Amanın buna göre baya bir süre atak haftası o zaman yandık deseneKitaba göre sıçrama zamanlarını daha farklı almış
Uygulamaya girince doğması gereken zamanı girin diyo ona göre gelişimini takip ediyosun ama bizimki doğduğu zamanla daha uyumlu çıktığı için 31 ağustosu baz alıyorum. Sıçrama zamanlarıyla ilgili örnek atiyim sana bizim doğum zamanlarımız yakındı
Bende eş faktöründen indiremedim. Gerekli gereksiz her şeye para veriyormuşumSıçrama zamanlarını takip edeyim diye şu malum uygulamayı indireyim demiştim baktım ki paralı amaaam dedim paramla dert sahibi mi olayım, cahillik mutlulukturSonuçta elimizden gelen bir şey olmuyor sıçrama olsa da olmasa da.
Bende de oldu adet oldum sandım devamı gelmediKızlar galiba adet olacağım yani inşallah öyledirkanlı yapışkan bir akıntı gelmiş. Bir haftadır falan kasıklarım ağrıyor arada.
Ya bizim bebeler hakikaten aynı bak bizimki de yorulunca basıyor çığlığı dayanamayıp kaldırıyorumTummy de bir çığlık atışı var bizimkinin deartık kafasını hiç kaldıramaz hale gelince üstüne kolu alttaysa. Bizimki de sağdan sola değil ama saat gibi ekseni etrafında dönüyo
Yürümeyi sökerse bizi yoracağı çok net, kolu, bacağı, eli parmakları hiç durmuyor
Bizimki çok olmadı halıyla tanışalıbaşlarda hiç ilgilenmiyordu bikaç seferdir ilgisini çekiyor. Ahaha yemelik mimikleri varAlıntı yapıp unutmuşum canim kusura bakma benimkinin bı surat ifadesi var sanki büyük adam kasları catarak bakıyor bebisko yaoyun halısı dan da sıkılmaya başladı memnuniyetsiz
Korkmayın benim oğlum 1 aylıkken grip oldu. Bu ilaçların aynısını kullandı toparladı 1 haftada. Zaditen damla uyku yapabilir geçmiş olsun.Kızlar doktora götürdüm bende oğlumu öksürük hırıltı Burun akıntısı gibi şikayetlerimkzvardi azitro antibiyotik zaditen damla verdi bide hava makinesi ile ilaç verilecek mis günde üç defa bu ilaçları icebilirmi daha çok küçük dedim içebilir bişey olmaz dedi şu vermiyordum şimdi suda verecem bide sesi kısıldı sanki ben çok korkuyorum başka bir hastalık çıkar diye sürekli ağlıyorm
Oh içim rahatladı çok sağolunKorkmayın benim oğlum 1 aylıkken grip oldu. Bu ilaçların aynısını kullandı toparladı 1 haftada. Zaditen damla uyku yapabilir geçmiş olsun.
Hangi uygulama yi takip ediyorsunBenimki de hiç uyumadı koyduğum gibi ağlayarak uyanıyo canı yanıyo gibi 4. Sıçramaya girdiği gibi huyu suyu değişti çok mızırdanan bebek değildi 2 gündür huysuzlanıyo nedense daha mutsuz gibi ve uykusuz geceler. Uygulamaya göre 14 ocağa kadar sürecek ve en zor sıçrama buymuş hakkımızda hayırlısı :)
Esime söyledim ben olmazsam ortamda sen engel ol böyle seylere tamam seviyor olabilirler ama bu bizim evladımız daha şu bile vermiyoruz dedim inşallah oda beni dinler ama bidaha yeltenecegini sanmıyorumİlla verecek yani, way psikopat way ( Kusura bakma ama öyle ) Bu kız bu kadar karşı çıkıyor , ben yanlış mı yapıyorum , demiyor hiç. Yok mu Whatsapp grubu falan? İnternetten link at da , ilim irfan öğrensinler