2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Evet bizede hastaneye yatış verebilirim hırıltı geçmezse dedi. Karnını sırtını hergün dinledi 2ay 20 günlük daha çok küçük ama hava verdi bizede. Günde 4 kez veriyorduk burnunu hep serum fizyolojiyle temizledim burun akıntısı geçti öksürüğü kaldı. Oda biraz zor geçer balgamı atmaya çalışıcqk dedi. Ya kusarak atar yada kakasıyla atar korkmayın dedi

İlla verecek yani, way psikopat way ( Kusura bakma ama öyle ) Bu kız bu kadar karşı çıkıyor , ben yanlış mı yapıyorum , demiyor hiç. Yok mu Whatsapp grubu falan? İnternetten link at da , ilim irfan öğrensinler

Yazdıklarını şaşkınlıkla okudum canim benzerlerini bende yaşadım emin olabilirsin ama ne kadar sessiz olursan ol konu bebeğin olunca çığrından cikiyosun naçizane tavsiyem baharı bekleme al bebeğini git memleketine kafa dinle bu ortam seni daha çok bunalıma sokacak emin ol bir süre uzaklaşmak iyi gelecektir umarım oraya da biz gelelim demezler

Alıntı yapıp unutmuşum canim kusura bakma benimkinin bı surat ifadesi var sanki büyük adam kasları catarak bakıyor bebisko ya oyun halısı dan da sıkılmaya başladı memnuniyetsiz

Neredeyse iki haftadır süren geceleri maksimum uyku uzunluğu 2, 2.5 saatti. Bugun eskiye döndük, uyku süremiz uzadı. İnşallah bı gunluk sevinçle kalmam
Ahh bu gece uykuları bı günleri bı günlerini tutmuyor bizimki de gece uykusuna çok geç geçiş yapıyordu iki gündür erken uyumaya başladı 22.00 gibi dün de öyle uyumasını beklerken gene gece 1'i buldu uyuması
Bebegini emzirip ve mama veren annelere bir sorum olacak. Mamayi biberonla mi veriyorsunuz. Benim de bir sure bebegimden ayri kalmam gerek yarim gun seklinde. Yoklugumda sutu biberonla versek sonrasinda emzirirken problem yasar miyim sizce
Mama değil de sütü biberonla veriyorum herhangi bi red yaşamadım sadece ilk zamanlar göğüs ucu yara olmuştu silikon uc kullanıyordum memeyi uçsuz kabul etmemisti
Tesekkurler canim
Kuzum Milan oldu mu sunneti

L Lalalala1 canim lalacim çok geçmiş olsun Rabbim damatligini da görmeyi nasip etsin inşallah ilk geceniz nasıl geçti ben korkmaya başladım ya önümüzdeki ay yaptircaz ama nasıl olacak hiç bilmiyorum büyük oğlumda olmadı henüz

hallo38 Crknkz kızlar bebisleriniz nasıl oldu hava veriyordunuz bizimki havaya ve antibiyotige rağmen hiriltisi devam ediyor öksürük kesildi gibi yarın kontrole gidicez

Sizinki de pek kucukmus. Insallah biran once duzelir yavrularimiz.

Valla bizim de hic belli olmuyo maviss_34 bazen 10-11 de uyuyo seviniyorum, sonra 1 saat geciyo gözler açılıyo İnşallah o düzenli saatler yakındır

hallo38 Crknkz kızlar bebisleriniz nasıl oldu hava veriyordunuz bizimki havaya ve antibiyotige rağmen hiriltisi devam ediyor öksürük kesildi gibi yarın kontrole gidicez
Arada bir öksürüyor özellkle agladıgında bogazı taahriş oluyor sanırım o zaman ökrüyor hırıltısıda sürekli olmuyor
.en son kontrolde öksürük olursa ventolinden hava yaparsın demişti doktor 13nde randevumuz canım inşallah düzelmiştir

Canım benim amin inşallah
Korkulacak bir şey yokmuş, doktorun asistanı videoyu attı bize az evvel almış ağzına emziğini çok çok emiyor ses bile çıkarmamış resmen öylr beklemiş.
Lokal anestezi olduğu İçin kolay oluyor demişlerdi öyleymiş.
3 aydan sonra sedasyon denilen sakinleştiric veriliyormuş biz beklerken bizden büyük bebekleri de gördük onlara emme vs de yasak öncesi sonrasında biraz ağladılar o yüzden.
Bizimki de çıkınca ağladı tabi ama ilk idrarı yaparkenki sancıdan dolayı galiba. Gecemiz güzel geçti sünnetin bir huzursuzluğunu yaşamadık. Sadece bakımı yaparken biraz korkuyoruz babası yapamıyor asam dün bile bayılıyordu az daha ben yapıyorum ama beraber açıyoruz altını o türüyor ben çekiyorum yapışıklık olmasın diye kremi vs sürüyorum.
Tavsiyem imkan varsa hemen yaptırmanız. Siz istanbuldasınız Kocaeli’ye yakınsınız doktorumuzu tavsiye ederim. Aykut özdamar.

Sağol canım gecicek inşallah
Valla bizim de hic belli olmuyo maviss_34 bazen 10-11 de uyuyo seviniyorum, sonra 1 saat geciyo gözler açılıyo İnşallah o düzenli saatler yakındır
Bende dört gözle o düzenli günleri bekliyorum saatleri hiç sasmayacak emin olun saati geldim mı uyumak istediğini bı şekilde anlatıyor bebisko
Ahhh yavrum yaa böyle görünce insanın içi parçalanıyor çok bişey yok ama hırıltı sinir bozucu balgamdan kaynaklanıyor gibi
Ohhh oldu da bitti maşallah olmuş cabucacik iyileşsin insallah annesi yara falan görünce bende dayanamam bilmiyorum o an nasıl olurum aslında babalar daha alışık ve soğuk kanlı olması lazım sonuçta aynı yoldan geçtiler sizin babanızın kan şekeri düştü galiba görünce
Teşekkürler canım eşimle görüşüp netlestircez inşallah

Kızlar salgın mi var benim bebeğim de öksürüyor grip gibi burnu da akıyor napacaz şaşırdım

Kızlar salgın mi var benim bebeğim de öksürüyor grip gibi burnu da akıyor napacaz şaşırdım
Evet ya dışarı çıkanlarda çıkmayanlarda tüm bebekler şimdi hep hasta. Hastanelerde sıra vardı özel olmasına rağmen. Valla ben odasına neler neler yaptım ama nafile geçmiyor bu illet nasıl bişeyse

Evet düşüncesizce şapur şupur öpmeye calısaan insanlarda sinir bozucu dün amcam aldı cocugu şapur şupur öperken yakaladm birde kendi cocuguda hastaymış bunu duyunca gerçekten agzımdan ne geliyorsa saymak istedim.sagını solunu sildim hemen cocugun ama inşallah hasta olmaz yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…