Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin kıyamam ya bebişler hiç hasta olmasınValla bizim bebiş yakalandırsv virüsümüymüş neymiş. Yetişkinlerde belli olmuyormuş ama bebeklerde zor geçiyormuş. Öksürüyor hırıltılıydı hemen doktora götürdüm. Testler yapıldı pozitf çıktı. Hergün doktor çağırdı ona göre havaya başlıcaz dedi. Ve havaya başlandı antibiyotikle beraber. Hergün hava veriyoruz. Çok kötü bişey valla bebişlerin hasta olması o ağladıkça bende ağladım. Hiç hali bile kalmadı. Çok ama çok dikkat etmemiz lazım ama millet anlamıyor geçmiş olsuna geliyorlar
Kızlar biz dönmeye başladık
Aa peki ishale iyi geldi miAy benimki de yaa ne biberon ne emzik. Tek meme. Dün filesine miNik bi muz parçasik koydum yedirdim pek istemedi ilm başta da sonradan hoşuna gitti. Çok ishal diye Öyle yaptım:) benim ki de kalkmaya zorluyor. Babası da maşallah oturtmuyom diyo ama gayet oturturuyo bebisimi. Dün de dönmeye başladı benimki ayaklarını.kendine çekiyo hooop yüzüstü sonra sinirleniyo sevmiyo öyleben de sanko yürümeye başlamış gibi herkesi görüntülü arıyorum göstermeye
Eyvah eyvah, benim ablam da marifetmiş gibi , herşeyden tartırdım diyerek anlatır da anlatır. Kız 24 yaşında şuan, 24 yıldır reflü ile mücadele ediyor. Her yediği şey ağzına geliyor , geri gidiyor düşünebiliyor musun?Kızlar bebeklerinizin ağzına cikolatadir baldır veriyormusunuz ? Ben istemiyorum dedikçe kayınvalidem ne zaman odadan çıksam çocuğun ağzına bişey tikiyor daha 2bucuk aylık çok küçük ya ben istemiyorum diye defalarca uyardım dün akşam yine yaptı bu sefer baya sert tepki verdim baya alındı e bişey olmazmış o 5 çocuk buyutmus bu beni ilgilendirmiyor ki bu benim çocuğum ve ben istemiyorum yani haksizmiyim ya
Valla bizim bebiş yakalandırsv virüsümüymüş neymiş. Yetişkinlerde belli olmuyormuş ama bebeklerde zor geçiyormuş. Öksürüyor hırıltılıydı hemen doktora götürdüm. Testler yapıldı pozitf çıktı. Hergün doktor çağırdı ona göre havaya başlıcaz dedi. Ve havaya başlandı antibiyotikle beraber. Hergün hava veriyoruz. Çok kötü bişey valla bebişlerin hasta olması o ağladıkça bende ağladım. Hiç hali bile kalmadı. Çok ama çok dikkat etmemiz lazım ama millet anlamıyor geçmiş olsuna geliyorlar
Cok gecmis olsun, nasil oldu bebeginiz? Kac aylik, hastaneye yatmasi gerekti mi, ve cigere inmis miydi acaba. Benim kizim da 4,5 aylik, rsv oldu. Cigere de inmis ne yazik ki. Evde hava baslayalim dedi dr. Takip edicek birkac gun, duzelmezse hastane gerekebilirmis kucuk bebeklerde.Valla bizim bebiş yakalandırsv virüsümüymüş neymiş. Yetişkinlerde belli olmuyormuş ama bebeklerde zor geçiyormuş. Öksürüyor hırıltılıydı hemen doktora götürdüm. Testler yapıldı pozitf çıktı. Hergün doktor çağırdı ona göre havaya başlıcaz dedi. Ve havaya başlandı antibiyotikle beraber. Hergün hava veriyoruz. Çok kötü bişey valla bebişlerin hasta olması o ağladıkça bende ağladım. Hiç hali bile kalmadı. Çok ama çok dikkat etmemiz lazım ama millet anlamıyor geçmiş olsuna geliyorlar
Benimki aceleci ve sinirliAa peki ishale iyi geldi mi
maşallah sizin bebeler aceleci bebe herhaldehayal edemiyorum yavaş yavaş hareketlenip bir gün yürüyecekler de
Benim kız sürünenlerden olacak gibi hissediyorum
Heyecanını anlıyorum ben de benzer
Tummy de bir çığlık atışı var bizimkinin deBenimki aceleci ve sinirliDaha tummy timeda yorulur, kolunu kurtaramaz ama nasılsa öğrenmiş. İki ayağını kendine çekiyor, eller de ağıza yakın diye hop donuverdi. Babasıyla endişeliyiz çünkü daha boyun kasları çok kuvvetli değil. Yani bunların ne yapacağı belli değil kız seni utandirir bak ben soyliim
Kesinlikle. Senin yöntemin de pratik duruyorBattaniyeyi uçlarından şişme yelek yada sırt çantasının omzundan tutturuyorum ben eller serbest kalıyor o zamanbizim arabamız ağır ben o yüzden kanguruya sardım aslında yokuş hep birde semt yokuş aşağı araba sürmek beni korkutuyor alışamadım daha
D vitaminini ve gaz damlasınj rahat içiyordu kaşıkla. Bi dene istersen umarım kolay olur biberona ben de çok sıcak bakmıyorum şimdi tabi her bebek bir değil bazısına hiç meme reddi olmuyorKızlar dondurucuya attığım süt 17 aralık ta 3 ayı dolduracak.
Bu aralar eritip bebişe vereyim diyorum. Biberonla versem meme reddi yapar mı? Hem emzirip hem biberon kullanna var mı? Kaşıkla versem zor mu olur acaba
İnşallah böyle devam eder ya bebeklerde istikrar istiyoruzNeredeyse iki haftadır süren geceleri maksimum uyku uzunluğu 2, 2.5 saatti. Bugun eskiye döndük, uyku süremiz uzadı.İnşallah bı gunluk sevinçle kalmam
Ben dogdugu günden beri biberon ve meme şeklinde gidiyorum bi sıkıntı yaşamadımBebegini emzirip ve mama veren annelere bir sorum olacak. Mamayi biberonla mi veriyorsunuz. Benim de bir sure bebegimden ayri kalmam gerek yarim gun seklinde. Yoklugumda sutu biberonla versek sonrasinda emzirirken problem yasar miyim sizce
Yanından ayrılmiyorum artık .. bide herşeyi verecez yemek secmesin olayida var kendisinin öyle yaptığını düşünüyor ama çocuklarının hepsi yemek seçiyor yok onu yemem yok bunu yemem birde kizacagini bilsem gizli gizli verirdim dedi ya asla yalnız birakmam artık bı bırakıp markete gidiyordum onada gitmeyeceğim kızımla beraber giderim..Eyvah eyvah, benim ablam da marifetmiş gibi , herşeyden tartırdım diyerek anlatır da anlatır. Kız 24 yaşında şuan, 24 yıldır reflü ile mücadele ediyor. Her yediği şey ağzına geliyor , geri gidiyor düşünebiliyor musun?
Doktorlar , bebekken yanlış beslenmiş , demiş. Genelde uygun olmayan şeyler yiyen bebeklerde büyüdüklerindr çıkıyormuş sorunlar.
Umarım engel olursun.
Hangi uygulama canım harika ataklar mıBenimki de hiç uyumadı koyduğum gibi ağlayarak uyanıyo canı yanıyo gibi 4. Sıçramaya girdiği gibi huyu suyu değişti çok mızırdanan bebek değildi 2 gündür huysuzlanıyo nedense daha mutsuz gibi ve uykusuz geceler. Uygulamaya göre 14 ocağa kadar sürecek ve en zor sıçrama buymuş hakkımızda hayırlısı :)
Ever bizimkide d vitamininin kaşıla içiyor , önce kaşık yada şırınga denicem bakalımD vitaminini ve gaz damlasınj rahat içiyordu kaşıkla. Bi dene istersen umarım kolay olur biberona ben de çok sıcak bakmıyorum şimdi tabi her bebek bir değil bazısına hiç meme reddi olmuyor
T temmuzekim Ne zaman calpol vermeyi kestiniz 1 gün sonra mi?Kusura bakmayın yeni bakabildim. Calpolun etkisi yavaş yavaş geçince 4-5 saat sonra ates ve Huzursuzluk başladı.biz de hemen ilaç verdik, rahatladı. Gece uyumadan önce tekrar verdim gece de ince giydirip,ince bir battaniye örterek uyuttum çok şükür ateş olmadı,hem ilaç hem de aşı etkisiyle güzelce uyudu o gece.bence 38i beklemeden verin ama tabi en iyisini siz bilirsiniz