Ben şöyle düşünmeye çalışıyorum evet bazı saygısızlıklar ya da düşüncesizlikler bizim şahsımıza yapılmış olsa belki boşver deyip geçeriz, görmezden geliriz. Ama o çocuklar bize Allah’ın emaneti ve dilsizler. İstedikleri istemedikleri şeyleri söyleyemezler. Biz onların her şeyden önde dili gözü kulağıyız. O yüzden mümkün olduğunca gözümüz gibi bakacağız onlara. Bu da bazen tepkimizi dile getirerek olacak.Ben çok sabrettim sırf saygısızlık yaomamak için güzel dille söyledim ama dinleyen olmayınca kendimi tutamadim artık zaten cinnet gibi oldu akşam herkes şok oldu ortam birden sessizlesti sonra görümcem ağzındaki çikolatayı tutup normal ıslak mendille silmeye kalktı hemen kalkıp aldım ver diye gittim arkada ağız mmendilini ıslatıp sildim içeriye baya bı gitmedim ama konuşulanları da duydum bu neydi şimdi çok abarttı ben 5 çocuk buyutmusum bişey olmamış dedi yine girmedim içeriye tuttum kendimi
Bir çocuğu annesinden çok düşünen olamaz ve herkesin anneliği yapabildiği kadardır. Onlar 5 çocuk büyütmüş tamam okey onların anneliği kendilerince iyi hoş güzel, bizimki de böyle. Seven olur sevmeyen olur onaylayan onaylamayan eleştiren..
Herkes çocuğunu kendi annesine bıraksın rahat versin.
Kesinlikle tepkinden dönme alttan alma, eşin de eminim aklı selim düşünürse sana hak verecektir. Onunla konuş ailesine Kızıp oma surat asma. O senin yanında olsun da boşver aileyi.