Çok teşekkür ederim serum taktirdim bugünlük fayda etmedi doktorda bu aralar haşlanmış patates muz falan ye sadece dedi insallah atlatırım bi an önceÇok geçmiş olsun, mide ağrısı ile birlikte olunca bu belirtiler, viral gastroentrit gibi geldi. Bir kez ben de olmuştum bu denli şiddetli değildi ama zordu. Su tüketmeyi ihmal etmeyin, yemek yemeye başladığınız zaman da haşlanmış ürünlerle başlamanızı tavsiye ederim, en önemlisi de istirahat etmelisiniz.
Bağışıklık sisteminiz halledecektir, siz stres yapmamaya iyi düşünmeye çalışın olur mu? Bebişle ilgili de hiç kötü düşünmeyin, dilerim yoluna girecektir her şeyÇok teşekkür ederim serum taktirdim bugünlük fayda etmedi doktorda bu aralar haşlanmış patates muz falan ye sadece dedi insallah atlatırım bi an önce
Şehir ve Kaçıncı cocyk yazabilir misin canim hosgeldin
Çok teşekkür ederim bilgiler için artık bir yerde karar vermeliyimTam bilmiyorum ama öyle olması lazım neyle giriş yaparlarsa testlerde onla ödeniyor sgkyla girişse testlerde sgk, özel sigortaysa testlerde özel
Bence canım bu normal üşütme de olabilir soğuk alma falan baya Kusma ishal olduğu için de vücut halsiz kalınca bir kaç güne ancak toparlar bol su istirahat çorba falan iç inş basit bişiydir geçer acil şifalarHiç ordan da ağrım yok kihalsizlik, ishal, mide ağrısı kusma ne oldu anlamadım birden
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederimBağışıklık sisteminiz halledecektir, siz stres yapmamaya iyi düşünmeye çalışın olur mu? Bebişle ilgili de hiç kötü düşünmeyin, dilerim yoluna girecektir her şey
Dilos6342 ishal olduğu için bulantı kusman çok fazl zaten canım. Leblebi de ishalini hafifletir, bol yoğurtta tüket. Bana da enfeksiyon gibi geliyor keşke tahlil verseydin gitmişken. Doktorun istememesi de garip zaten. İnşallAh bi an önce toparlarsın.
Çok teşekkür ederim hepinize 1 2 güne geçmezse yine tahlil yaptırmayı düşünüyorumBence canım bu normal üşütme de olabilir soğuk alma falan baya Kusma ishal olduğu için de vücut halsiz kalınca bir kaç güne ancak toparlar bol su istirahat çorba falan iç inş basit bişiydir geçer acil şifalar
Hosgeldiniz hayırlı olsun Şehir De alabilir miyim listeye ekliyimMerhaba anne ve anne adayları beni de alır mısınız aranıza
34 yaşındayım 10 yıllık evliyim 3. Denememde tüp bebek ile hamile kaldım ,ilk gebeliğim bunda hesaplama biraz farklı oluyor sanırım ama SAT 5 aralık kabul ediliyor bildiğim kadarıyla.
Bebeğini bekleyen her anneye kolaylıklar sabırlar diliyorum Allah kucaklarımızda görmeyi nasip etsin inşallah.
Ekliyorum canim hosgeldin hayırlı olsunMerhaba benimde sat 16 Aralık. 19 ocakta keseyi gördük 6mm idi. Ankara da Yenimahalle deyim. Yaşım 28 ilk çocuk beni de ekleyebilir misiniz?
Size bir sorum olacaktı 2 gün önce bir sürü test istedi doktor TSH 0-5 aralığında benim ki 4,66 çıkmış. Biraz araştırdım bu değerlere ilaç vermiş doktorları. Benimde randevum 1 hafta sonra sizce bir sıkıntı var mıdır? Normal değer aralığında çıkmış ama anlamadım biraz tedirginim
Ayyy ben bu sabah ilk defa kustum kızlar belki de erken kalktım diye olduKızlar selam 9. Haftadayım hala mide bulantısı yokinsallah böyle de devam eder. Sizde ne var ne yok?
Kuzum ben ilk defa ovulasyon takip ettim pik olduvu gün acayip bel ve karın ağrısı yaşadım bir de yumurta akı gibi akıntı oluyorSelamm hanımlar İnshaAllah gebelik güzel geçiyordur.. benim bir sorum var aranızda ovulasyon takib edenler veya yumurtlama olduğunda kendini bilenler belki yardımcı olabilir..
Yumurtlarken akıntı nasıl ve ne renk olur ? Ve nekadar sürer? Yumurta catlarken de akıntı olurmu olursa ne renk ve ne kıvamda olur ?
yumurta akı derken beyaz mi seffaf mi ? Birde kaç gün sürdü akıntıHosgeldiniz hayırlı olsun Şehir De alabilir miyim listeye ekliyim
Ekliyorum canim hosgeldin hayırlı olsun
Ayyy ben bu sabah ilk defa kustum kızlar belki de erken kalktım diye oldu
Kuzum ben ilk defa ovulasyon takip ettim pik olduvu gün acayip bel ve karın ağrısı yaşadım bir de yumurta akı gibi akıntı oluyor
Şeffaf,normalden daha akışkan, uzayan bir yapısı vardır. 24 saat sürer diye biliyorum. LH ölçüm testleri var dilerseniz onunla da takip edebilirsiniz.Selamm hanımlar İnshaAllah gebelik güzel geçiyordur.. benim bir sorum var aranızda ovulasyon takib edenler veya yumurtlama olduğunda kendini bilenler belki yardımcı olabilir..
Yumurtlarken akıntı nasıl ve ne renk olur ? Ve nekadar sürer? Yumurta catlarken de akıntı olurmu olursa ne renk ve ne kıvamda olur ?
Şeffaf canim 3 4 gün sürdüyumurta akı derken beyaz mi seffaf mi ? Birde kaç gün sürdü akıntı
al bendende o kadar çok kötüyüm midem sürekli bulanıyorElhamdülillah gebelik dünyanın en güzel duygusu Rabbim dileyen herkese nasip etsin ama bu bulantilar koku hassaslığı bir sey yiyememe mutfaga girememe hep bi mutsuz huysuz kendinden vazgecmis hallerimiz tez zamanda bitse keske yasizler nasilsiniz
Benimde tsh 4.52 canım . Bugün ilk doktor kontrolüm vardı kese için ilk defa gittik . Tsh ima bakti doktor ama bu hafta ilaca baslatmadi uygun gorseydi baslatirdi diye dusunuyorum . Ama haftaya zaten kan alicaklar test yapicam diye soyledi cunku idrar testi tekrar tsh testi falan o yuzden sorun olmaz merak etmeMerhaba benimde sat 16 Aralık. 19 ocakta keseyi gördük 6mm idi. Ankara da Yenimahalle deyim. Yaşım 28 ilk çocuk beni de ekleyebilir misiniz?
Size bir sorum olacaktı 2 gün önce bir sürü test istedi doktor TSH 0-5 aralığında benim ki 4,66 çıkmış. Biraz araştırdım bu değerlere ilaç vermiş doktorları. Benimde randevum 1 hafta sonra sizce bir sıkıntı var mıdır? Normal değer aralığında çıkmış ama anlamadım biraz tedirginim
Benim regl düzenlidir. Yıllardır uygulama kullanırım hep söylediği günde şöyle oluyor yumurtlama günüSelamm hanımlar İnshaAllah gebelik güzel geçiyordur.. benim bir sorum var aranızda ovulasyon takib edenler veya yumurtlama olduğunda kendini bilenler belki yardımcı olabilir..
Hadi canım aksiliğe bak inşallah gönderirlerde birbirinizin yanında olursunuz.Sorma vallahi bugün elimde bi poşet serum bi oraya git bi buraya halimde yok oturup ağlayacaktım, eşimde oraya gider gitmez kolunu kırdı bakalım hala geri gönderecekler
Çok teşekkür ederim.. cevabınız için.. bende beyaz kremsi akıntı oluyor sürekli kokusuz..daha önce olmadım ilk kez oldu hayatımda.. bu ay adetim doğru dürüst gelmedi .. sat 14 aralik.. ayın 18 de tam baslaid kanamam dedim akışkandı.. durdu 2 gün leke sonra kayboldu.. idrar testi cuma yaptım negatif.. kan testi de negatif dün Çıktı..Benim regl düzenlidir. Yıllardır uygulama kullanırım hep söylediği günde şöyle oluyor yumurtlama günü
Akıntı gibi değil de , böyle lastik gibi uzayan. Silikon gibi
Şeffaf kokusuz.
Öncü akıntılar olur, çamaşır ıslatan ama o farklı bir akıntı.
Ben ovulasyon testi aldım. Bildiğim son yumurtlama gününde yaptım negatif verdi, yine de vücudumun sinyalini dinledim.
Güvenmemek gerek o testlere, vücudunuzu da dinleyin.
Gördüm kalp atışını duydum 8+4 üm ya sen ?sen gördün mü minik embriyoyu?