2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar merhaba, bi sorum olacak . 7+1 haftalık gebeyim . 4 -5 gün önce yerleşme kanaması gibi bi kanamam oldu tek seferlik az bişey, tamamen kahverengi idi. İki gün sonra dr gittim bebeğimin kalp atışlarını duyduk şükür ki… ama halen daha az az kanamam ve sümüksü kahverengi lastik gibi akıntım oluyor . Normal midir , içinizden biri de böyle bi durum ile karşılaştı mı acaba

Kızlar merhaba, bi sorum olacak . 7+1 haftalık gebeyim . 4 -5 gün önce yerleşme kanaması gibi bi kanamam oldu tek seferlik az bişey, tamamen kahverengi idi. İki gün sonra dr gittim bebeğimin kalp atışlarını duyduk şükür ki… ama halen daha az az kanamam ve sümüksü kahverengi lastik gibi akıntım oluyor . Normal midir , içinizden biri de böyle bi durum ile karşılaştı mı acaba
Benimde dün oldu pembemsi bir akintiydi . Bugün dr.kontrolüm vardi . Doktoruma sordum başlarda bu tarz lekelenmeler normal korkma dedi. Eğer ağrın olursa çok kivrandiracak kadar bide kirmizi kanaman olursa o zmn kork dedi . Suan dinlen canim sebebi neden blmiyorum ama normalmiş

Selamm hanımlar İnshaAllah gebelik güzel geçiyordur.. benim bir sorum var aranızda ovulasyon takib edenler veya yumurtlama olduğunda kendini bilenler belki yardımcı olabilir..

Yumurtlarken akıntı nasıl ve ne renk olur ? Ve nekadar sürer? Yumurta catlarken de akıntı olurmu olursa ne renk ve ne kıvamda olur ?
Canım benimki top gibi iç camasirima yapışmış çok yapışkan uzayan krem rengi top şeklinde düşen akintiydi

Benimde dün oldu pembemsi bir akintiydi . Bugün dr.kontrolüm vardi . Doktoruma sordum başlarda bu tarz lekelenmeler normal korkma dedi. Eğer ağrın olursa çok kivrandiracak kadar bide kirmizi kanaman olursa o zmn kork dedi . Suan dinlen canim sebebi neden blmiyorum ama normalmiş
Teşekkürler canım.evde ev işleri ile meşgul okuyorum sadece benim dr onu da yapma dedi hep otur hep yat dedi 😀 inşallah ikimize de bebeklerimizi sağ Salim doğurmak nasip olur

Lekelenmeleri olan arkadaşlar, benim 2 haftadır baya kırmızı kanamam oluyordu progestan ilaç başladık ve 2 haftadır sadece tuvalete kalkıyorum denebilir. Yani kendinizi yormayın 1, 2.kesinlikle dinlenin. Benim bile çook çoook azaldı dinlenmeyle. O yüzden dikkat edin. Dinlenmenin önemi halkında bilgi vermek istedim. :)

Çok teşekkür ederim.. cevabınız için.. bende beyaz kremsi akıntı oluyor sürekli kokusuz..daha önce olmadım ilk kez oldu hayatımda.. bu ay adetim doğru dürüst gelmedi .. sat 14 aralik.. ayın 18 de tam baslaid kanamam dedim akışkandı.. durdu 2 gün leke sonra kayboldu.. idrar testi cuma yaptım negatif.. kan testi de negatif dün Çıktı..

Akıntılar devam ediyor kasıklarımmm ağrısı özelikle rahminden kasılmalar hissettim iki gundur bugün biraz hafifledi ama batmalar başladı.. neyim var anlamadım.. kafam çok karıştı

Adet olmanız gereken gün hangisiydi bu ay?
Onun üzerinden en az bir hafta 10 gün geçtikten sonra öyle yapın testinizi. Kanda daha erken çıkar evet, idrara daha sonra geçiyor B-HCG.

Ama bahsettikleriniz gebelik belirtisi gibi , yerleşme kanaması olmuş gibi. Batma hissi de varmış.

Kızlar ya kahverengi lekem geldi ve ben yolculuktaym ne yapsam bilemedim normal mi sizce. Çok değil iki damla ama ya devam ederse

Kızlar ya kahverengi lekem geldi ve ben yolculuktaym ne yapsam bilemedim normal mi sizce. Çok değil iki damla ama ya devam ederse
Canım Çok.var bu şekilde amA ne.desem bilmiyorum.ki. bende de vardı dün doktora gittim normal dedi ağır iş ilişki yasak. Vajinal baktı ultrasonda ben bisey görmedim dedi. Bazen eski kan olabilir dedi. Sen içini ferah tut. Olabiliyor yani. Kırmızı olmadıkça aşırı olmadıkça normalmiş sanırım. Ama dikkat et kendini fazla yorma

Adet olmanız gereken gün hangisiydi bu ay?
Onun üzerinden en az bir hafta 10 gün geçtikten sonra öyle yapın testinizi. Kanda daha erken çıkar evet, idrara daha sonra geçiyor B-HCG.

Ama bahsettikleriniz gebelik belirtisi gibi , yerleşme kanaması olmuş gibi. Batma hissi de varmış.
İşte sata göre 14 Ocak ama benim hep erken gelirdi.. bide adet sancilairm asla olmaz benim... Bu ay çok sancı çektim dünde var di bugün hafiften sadece.. birde dediğim gibi akintilar affedersiniz tıp bir meni sperm gibi renk olarak..

X