- 16 Ocak 2022
- 33
- 58
- 32
Ben de 106 ile başladım canım 424tü en son. Ki o gün ben de 600 olmuştur diye düşünmüştüm herkesin artışıyla kıyaslayıp. Ama demek ki her hamilelik bir değil. Sen de gönlünü ferah tut ben öyle yapmaya çalışıyorumHiç bilmiyorum hesaplamalari falan kökten unuttum böyle baktım kaldım, ben 700 800 bekliyordum en azzaten serum taktiricam diye 2 gün sonra baktirayim dedim
Biz daha bilmiyoruz Hollanda 'da nekadarına izin veriyorlar. :) Ben genel kurallara uyuyorum.Bu iyi oldu ben günde 1 tane içiyorum zaten Almanya’da günde bir bardağa izin veriyorlarmış 2 yi canım isterse kafeinsiz olandan yapar içerim
İnşallah dediğin gibidir, kanama vs hiç olmadı beklemedeyim bakalimBen de 106 ile başladım canım 424tü en son. Ki o gün ben de 600 olmuştur diye düşünmüştüm herkesin artışıyla kıyaslayıp. Ama demek ki her hamilelik bir değil. Sen de gönlünü ferah tut ben öyle yapmaya çalışıyorum
Sigortanın kapsamına bağlı bir durum bu. Benim %80 karşılıyordu ayakta tedaviyi. Ben sadece %20 ödüyordum fark olarak.Doğru aslında peki bir şey daha soracağım mesela ücretli giriş yaptım ve o gün bir test istedi sigortam olmasına rağmen onu da ücretli mi yapacağım
Amin inşallahBiz daha bilmiyoruz Hollanda 'da nekadarına izin veriyorlar. :) Ben genel kurallara uyuyorum.
Bu arada kahve çay gerçekten çok etkiliyor gebelikte. Benim yakın bir arkadaşımda gebe iken iki ay farkla doğum yaptık hemde aynı günde. o 30 kilo aldı bebek 2.5 kg oldu. Ben 20 aldım bebek 4230 doğdu.
Çocuğun kilosundan alıyor kafein ve uykusunu da etkiliyor.
Doğum sonrası sadece rezene içmiştim çok düzenli uykuları vardı kızımın. Herkesin başına böyle bebek nasip olsun derim.
İnşallah canım rahatsızlığın gebelik dışı bir şey olabilir mi enfeksiyon falan baktırdın mı tahlildeSadece o değil çok halsizim, ondan da korkuyorum serum hiç fayda bile etmedi, inşallah düzelir hersey bir an önce
Sizinki normal sigorta. Tamamlayıcı sigorta farklı bir durum sgknın karşıladığının üstünü ödüyor muayene için 15tl katkı payı ödüyorsun mesela sadece testlerde dahil oluyor(çoğu test yani)Sigortanın kapsamına bağlı bir durum bu. Benim %80 karşılıyordu ayakta tedaviyi. Ben sadece %20 ödüyordum fark olarak.
Bu herşey için geçerli test vs.
Canım bence sen biraz kendini topla şu bebek işide 1 haftaya kesinleşir sonra sen memleketine git benim içim kötü oldu seni böyle düşününce çünkü bende eşim görevdeyken hastalanmıştım öyle bi defa seni çok iyi anlarım duygu durumunuda hele şimdiki hamilelikteki duygu durumunlaİnşallah öyledir ayrıca çok halsizim aşırı sıvı kaybi oldu herhalde ondan da korktum insallah bir an önce toparlanırim da hersey düzelir
sen gördün mü minik embriyoyu?Amin inşallah
MasaallahKızlar bugün kalp atışını gördük çok şükür küçük olduğu için yüksek frekans vermedi bir dahakine de dinleyeceğiz inş. yerine yerleşmiş yolk kesesi oluşmuş darısı başınıza inşallah çok güzel bir duyguymuş5+6yım bugün. Bebekte 6+1 çıktı çok güzel dedi doktorum
Amin inşallah hepimiz.Canım düşünme onu hiç. Kalo atışını da duymuşsun ne güzel. O ilerleyen haftalarda haftasina yetişecek hatta öne geçecek düşünme onları sağlıkla hayirla kucağına al inşallah.
Baktirmadim hiç aklıma da gelmedi doktor bozulan bisey falan mı yedin dedi yok dedim, 1 haftalık vitamin serumu falan yazmışİnşallah canım rahatsızlığın gebelik dışı bir şey olabilir mi enfeksiyon falan baktırdın mı tahlilde
Sorma vallahi bugün elimde bi poşet serum bi oraya git bi buraya halimde yok oturup ağlayacaktım, eşimde oraya gider gitmez kolunu kırdı bakalım hala geri göndereceklerCanım bence sen biraz kendini topla şu bebek işide 1 haftaya kesinleşir sonra sen memleketine git benim içim kötü oldu seni böyle düşününce çünkü bende eşim görevdeyken hastalanmıştım öyle bi defa seni çok iyi anlarım duygu durumunuda hele şimdiki hamilelikteki duygu durumunlaBavulunada öyle herşeyi doldurmazsın bikaç parça bişey alırsın ağır olmaz gidersin inan ailenin yanında olmak tek olmaktan kat kat iyi gelir kendinide toplarsın çünkü seni bilmem ama ben eşim göreve gidince üzüntüden bile hasta olduğumu bilirim kendine çok dikkat et lütfen
Düzelmezsen bir daha git derim canım başka bölüme çünkü daha 5 haftalık gebelikte bu kadar çok rahatsızlık olmaz gibime geliyor idrar yolları enfeksiyonu falan olabilir senin durumunBaktirmadim hiç aklıma da gelmedi doktor bozulan bisey falan mı yedin dedi yok dedim, 1 haftalık vitamin serumu falan yazmış
Hiç ordan da ağrım yok kiDüzelmezsen bir daha git derim canım başka bölüme çünkü daha 5 haftalık gebelikte bu kadar çok rahatsızlık olmaz gibime geliyor idrar yolları enfeksiyonu falan olabilir senin durumun
Hayırlısı olsun canım en kısa sürede toparlarsın umarım bebeğinle birlikteHiç ordan da ağrım yok kihalsizlik, ishal, mide ağrısı kusma ne oldu anlamadım birden
üşütmüş olabilirmisin ?ben bi kere idrar yolları enfeksiyonu oldum ondada sadece idrar yaparken yanma olmuştu öyle bişi oldumuHiç ordan da ağrım yok kihalsizlik, ishal, mide ağrısı kusma ne oldu anlamadım birden
İnşallah tek dileğim o Allah razı olsunHayırlısı olsun canım en kısa sürede toparlarsın umarım bebeğinle birlikte
Yok canım öyle bisey yok midem ağrıyordu sabaha kadar kustum afedersin hemde ishaldim. Sabahtan beri de halsizlik bastırdı baya ishal de geçmediüşütmüş olabilirmisin ?ben bi kere idrar yolları enfeksiyonu oldum ondada sadece idrar yaparken yanma olmuştu öyle bişi oldumu
Çok geçmiş olsun, mide ağrısı ile birlikte olunca bu belirtiler, viral gastroentrit gibi geldi. Bir kez ben de olmuştum bu denli şiddetli değildi ama zordu. Su tüketmeyi ihmal etmeyin, yemek yemeye başladığınız zaman da haşlanmış ürünlerle başlamanızı tavsiye ederim, en önemlisi de istirahat etmelisiniz.Hiç ordan da ağrım yok kihalsizlik, ishal, mide ağrısı kusma ne oldu anlamadım birden