2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Hiç bilmiyorum hesaplamalari falan kökten unuttum böyle baktım kaldım, ben 700 800 bekliyordum en az zaten serum taktiricam diye 2 gün sonra baktirayim dedim
Ben de 106 ile başladım canım 424tü en son. Ki o gün ben de 600 olmuştur diye düşünmüştüm herkesin artışıyla kıyaslayıp. Ama demek ki her hamilelik bir değil. Sen de gönlünü ferah tut ben öyle yapmaya çalışıyorum

Bu iyi oldu ben günde 1 tane içiyorum zaten Almanya’da günde bir bardağa izin veriyorlarmış 2 yi canım isterse kafeinsiz olandan yapar içerim
Biz daha bilmiyoruz Hollanda 'da nekadarına izin veriyorlar. :) Ben genel kurallara uyuyorum.
Bu arada kahve çay gerçekten çok etkiliyor gebelikte. Benim yakın bir arkadaşımda gebe iken iki ay farkla doğum yaptık hemde aynı günde. o 30 kilo aldı bebek 2.5 kg oldu. Ben 20 aldım bebek 4230 doğdu.
Çocuğun kilosundan alıyor kafein ve uykusunu da etkiliyor.
Doğum sonrası sadece rezene içmiştim çok düzenli uykuları vardı kızımın. Herkesin başına böyle bebek nasip olsun derim.

İnşallah dediğin gibidir, kanama vs hiç olmadı beklemedeyim bakalim

Doğru aslında peki bir şey daha soracağım mesela ücretli giriş yaptım ve o gün bir test istedi sigortam olmasına rağmen onu da ücretli mi yapacağım
Sigortanın kapsamına bağlı bir durum bu. Benim %80 karşılıyordu ayakta tedaviyi. Ben sadece %20 ödüyordum fark olarak.
Bu herşey için geçerli test vs.

Amin inşallah

Sigortanın kapsamına bağlı bir durum bu. Benim %80 karşılıyordu ayakta tedaviyi. Ben sadece %20 ödüyordum fark olarak.
Bu herşey için geçerli test vs.
Sizinki normal sigorta. Tamamlayıcı sigorta farklı bir durum sgknın karşıladığının üstünü ödüyor muayene için 15tl katkı payı ödüyorsun mesela sadece testlerde dahil oluyor(çoğu test yani)

İnşallah öyledir ayrıca çok halsizim aşırı sıvı kaybi oldu herhalde ondan da korktum insallah bir an önce toparlanırim da hersey düzelir
Canım bence sen biraz kendini topla şu bebek işide 1 haftaya kesinleşir sonra sen memleketine git benim içim kötü oldu seni böyle düşününce çünkü bende eşim görevdeyken hastalanmıştım öyle bi defa seni çok iyi anlarım duygu durumunuda hele şimdiki hamilelikteki duygu durumunla Bavulunada öyle herşeyi doldurmazsın bikaç parça bişey alırsın ağır olmaz gidersin inan ailenin yanında olmak tek olmaktan kat kat iyi gelir kendinide toplarsın çünkü seni bilmem ama ben eşim göreve gidince üzüntüden bile hasta olduğumu bilirim kendine çok dikkat et lütfen

Masaallah

Canım düşünme onu hiç. Kalo atışını da duymuşsun ne güzel. O ilerleyen haftalarda haftasina yetişecek hatta öne geçecek düşünme onları sağlıkla hayirla kucağına al inşallah.
Amin inşallah hepimiz.
Çok teşekkür ederim içim rahatladı

Reactions: Zzy
Sorma vallahi bugün elimde bi poşet serum bi oraya git bi buraya halimde yok oturup ağlayacaktım, eşimde oraya gider gitmez kolunu kırdı bakalım hala geri gönderecekler

Baktirmadim hiç aklıma da gelmedi doktor bozulan bisey falan mı yedin dedi yok dedim, 1 haftalık vitamin serumu falan yazmış
Düzelmezsen bir daha git derim canım başka bölüme çünkü daha 5 haftalık gebelikte bu kadar çok rahatsızlık olmaz gibime geliyor idrar yolları enfeksiyonu falan olabilir senin durumun

Düzelmezsen bir daha git derim canım başka bölüme çünkü daha 5 haftalık gebelikte bu kadar çok rahatsızlık olmaz gibime geliyor idrar yolları enfeksiyonu falan olabilir senin durumun
Hiç ordan da ağrım yok ki halsizlik, ishal, mide ağrısı kusma ne oldu anlamadım birden

üşütmüş olabilirmisin ?ben bi kere idrar yolları enfeksiyonu oldum ondada sadece idrar yaparken yanma olmuştu öyle bişi oldumu
Yok canım öyle bisey yok midem ağrıyordu sabaha kadar kustum afedersin hemde ishaldim. Sabahtan beri de halsizlik bastırdı baya ishal de geçmedi

Hiç ordan da ağrım yok ki halsizlik, ishal, mide ağrısı kusma ne oldu anlamadım birden
Çok geçmiş olsun, mide ağrısı ile birlikte olunca bu belirtiler, viral gastroentrit gibi geldi. Bir kez ben de olmuştum bu denli şiddetli değildi ama zordu. Su tüketmeyi ihmal etmeyin, yemek yemeye başladığınız zaman da haşlanmış ürünlerle başlamanızı tavsiye ederim, en önemlisi de istirahat etmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…