2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
İnşallah korktuğun gibi olmayacak. Bak burda beta ile ilgili 3kişiden biri aynı sıkıntıyı yaşamış. Sonra boşuna üzülmüşüm diyo. Öyle düşün ❤️

Bence cumartesi verebilirsen tekrar ver kendi kendine stres yapmazsın hiç olmazsa kuzum
Ben neden korktuğumu anlatabildim dimi geç döllenme vs yok çünkü hem bi tane yumurtam vardi. 😔 doktor 1 haftalık serum verdi onu taktirirken kanı da aldiricam😔

Ben neden korktuğumu anlatabildim dimi geç döllenme vs yok çünkü hem bi tane yumurtam vardi. 😔 doktor 1 haftalık serum verdi onu taktirirken kanı da aldiricam😔
Anladım canım, ama yine de betası sonradan normal şekilde yükselen çoook fazla insan var. Bende sayfa sayfa okumuştum forumda. Kendime de eşime de zehir etmiştim o ilk günleri şimdi bana diyor bak ben sana diyodum şimdide bu durumu sorun etme oda düzelicez diyor ama bizim biraz da hormonlar uçtuğu için sorun edecek stres yapacak şeyler ger halükarda buluyoruz. Yakın zaman da tecrübe ettiğim için üzülmeni istemiyorum sadece 🤗

Anladım canım, ama yine de betası sonradan normal şekilde yükselen çoook fazla insan var. Bende sayfa sayfa okumuştum forumda. Kendime de eşime de zehir etmiştim o ilk günleri şimdi bana diyor bak ben sana diyodum şimdide bu durumu sorun etme oda düzelicez diyor ama bizim biraz da hormonlar uçtuğu için sorun edecek stres yapacak şeyler ger halükarda buluyoruz. Yakın zaman da tecrübe ettiğim için üzülmeni istemiyorum sadece 🤗
Allah razi olsun canim inşallah dediğin gibi normal biseydir, insallah artar 2 gün sonra serum takılırken tekrar kan vericem inşallah değer güzel artar 😔

1 haftalık serum verdi ama değerim 6 günde 56dan 313e yükselmiş anca 😔
Canım şimdiden kendini üzme lütfen. Değerin normal duruyor bana kalırsa. Benim beta değerim de 4 günde ancak 4 kat artmıştı ucu ucuna. Ki doktorum ilk değerden sonra bir daha baktırmamı da istememişti. Ben kendi kendime kaşındım biraz. Şu an değerim kaç oldu bilmiyorum yarın doktora gideceğim 5+2 olacak sat a göre. Sen de sakince bir hafta daha sabretmeye çalış.

Doğru aslında peki bir şey daha soracağım mesela ücretli giriş yaptım ve o gün bir test istedi sigortam olmasına rağmen onu da ücretli mi yapacağım
Tam bilmiyorum ama öyle olması lazım neyle giriş yaparlarsa testlerde onla ödeniyor sgkyla girişse testlerde sgk, özel sigortaysa testlerde özel

Bende öyle düşünmeye çalışıyorum ama doktor bile temkinli yaklaştı bisey olursa gel diye bilmiyorum inan 😔 ilk 12 degerle öğrenmiştim 2 gün sonra 56 çıkmıştı çok güzel artmisti şimdi en azından 700 800 olması gerekmiyor muydu😔

Bilmiyorum ki insallah 😔😔
Canım burdaki kimseyle karşılaştırma değerini herkesin illa 2 kat olacak diye bir şey yok ki senin iki katından biraz az çıkmış normal bence kendini harap edip bebeğide strese sokmamaya çalışmalısın iyi düşün iyi olsun 🥰🙏

Allah razi olsun canim inşallah dediğin gibi normal biseydir, insallah artar 2 gün sonra serum takılırken tekrar kan vericem inşallah değer güzel artar 😔
Ben ilkini 25 ile oğrendm 2 gun sonra 146 gbı bseydi sonra bdaha kan almadılar canm cok sukur bı skntı olmadı. Sende de olmaz Allahın iznyle 🤲🤲🌺

Canım şimdiden kendini üzme lütfen. Değerin normal duruyor bana kalırsa. Benim beta değerim de 4 günde ancak 4 kat artmıştı ucu ucuna. Ki doktorum ilk değerden sonra bir daha baktırmamı da istememişti. Ben kendi kendime kaşındım biraz. Şu an değerim kaç oldu bilmiyorum yarın doktora gideceğim 5+2 olacak sat a göre. Sen de sakince bir hafta daha sabretmeye çalış.
Hiç bilmiyorum hesaplamalari falan kökten unuttum böyle baktım kaldım, ben 700 800 bekliyordum en az 😔 zaten serum taktiricam diye 2 gün sonra baktirayim dedim 😔

Canım burdaki kimseyle karşılaştırma değerini herkesin illa 2 kat olacak diye bir şey yok ki senin iki katından biraz az çıkmış normal bence kendini harap edip bebeğide strese sokmamaya çalışmalısın iyi düşün iyi olsun 🥰🙏
Sadece o değil çok halsizim, ondan da korkuyorum serum hiç fayda bile etmedi, inşallah düzelir hersey bir an önce 😔

Amin canım inşallah. Gittin mi teste? Eşimde negatif çıktı ya çok şaşırdık. Onda da aynı semptomlar vardı
Ay evet gittim saat 2 de randevum vardı. Ordan da markete falan girdim. boğazım hala hafiften tırmalıyor .
Eşim ve kızım 2. katta yaşıyorlar bugün. Ben giriş katta catering gibiyim :KK70:.
Test akşam çıkar muhtemelen. Negatifsem de ya bünyem sağlam ya da gebelikle aşının etkisi oldu bilemiyorum

X