Genelde derin uykuya dalıyor o sıra. Sorna sırtını sıvazladığım için de belki tam mayışıyordur bilemiyorum direk yatağına bırakmıyorum kusmasın diyeMemede uyuduktan sonra yatağa bıraktığında nasıl duruyor ya benim ki 3 dk içinde uyanıyor tekrar
Oldu da bitti maşallahkızlar sünnetimiz bitti şükür eve geçtik. Sabah kremleyip gittik sonra doktor iğnesini yaptı. İğne olurken ağladı birkaç yerine azar azar yapıyor çünkü. Sonrası çok rahat geçti sonlara doğru yatmaktan ve ayaklarının tutulmasından sıkıldığı için biraz mızırdandı o kadar
Amin canım birkaç gün bitsin yazarım detaylıca :) ikincide erkek olursa bir haftalık yaptırırım artıkHayırlı olsun canım maşallah, biz de hala doktor arıyoruz darısı bize olsun inşaallah , sürecin devamını da paylaşırsan çok sevinirim
Benim göğsümün bir tanesi de çok ağır oluyor diğerine göre çok süt mü birikmiş oluyor bilmiyorum nedenSelam kızlar bu gece bebeğimi uyutup yattıktan sonra sağ göğsümün ağrısından uyuyamadım, mastit mi bilmiyorum ama bebeği ters emzirirseniz geçer diye okudum, uyandırdım bebeğimi emmesi için canıma tak etti acısı çünkü. Koltuğun koluna yatırıp emzirdim ben konforlu oldu ve gerçekten göğsüm rahatladı, ele gelen kitle ve kızarıklık olmadığı İçin mastit mi emin değilim gece az emip uykuya devam ediyor bebeğim çok dolmuş heralde göğsüm. Aranızda böyle sorun yaşayan varsa bilgi vermek istedim kadınlar klübünde okudum bende ters emzirme çözümünü
Dur dur daha birincileri bi büyütelim:)) şaka bir yana Allah gönlüne göre versin canımAmin canım birkaç gün bitsin yazarım detaylıca :) ikincide erkek olursa bir haftalık yaptırırım artıksürekli uyuyorlar ve harekette etmiyorlar kolay olur gaz sancıları başlamadan
1-2 gün önce bunu yaşadım bende, çok zordu 2 günde zoe geçti sertlik, bi daha olmaz inşallah ama olursa deneyeyimSelam kızlar bu gece bebeğimi uyutup yattıktan sonra sağ göğsümün ağrısından uyuyamadım, mastit mi bilmiyorum ama bebeği ters emzirirseniz geçer diye okudum, uyandırdım bebeğimi emmesi için canıma tak etti acısı çünkü. Koltuğun koluna yatırıp emzirdim ben konforlu oldu ve gerçekten göğsüm rahatladı, ele gelen kitle ve kızarıklık olmadığı İçin mastit mi emin değilim gece az emip uykuya devam ediyor bebeğim çok dolmuş heralde göğsüm. Aranızda böyle sorun yaşayan varsa bilgi vermek istedim kadınlar klübünde okudum bende ters emzirme çözümünü
Bizimkide böyle, ben çareyi kundak yapmakta buldum. Müslin beziyle kollarını yana tutacak şekilde kundak yapıyorum,pilates topunda uyutup koyuyorum yatağına, gündüzleri en fazla 1 saat uyuyor ,gece maşallahı varKızlar bebişi uyutuyorum beş dk sonra uyanıyor etrafında beni görmeyince ağlıyor gazı da çıkarıp uyutuyorum doktor çok kusuyor diye mamayı azalt demişti acaba aç olduğu için mi uyuyamıyor çocuğum gündüz uykumuz sadece memedeyken o da 10dk sürüyor .2.5aylık bebekte uyku düzeni nasıl oluşturdunuz ben mi yapamıyorum?millete bakıyorum ev işi filan yapıyor bebek uyurken benim terlik sesine bile kalkıyor.Bir de bıngıldak iyice küçüldü bizim doktor kontrolüne daha zaman var gitmekle gitmemek arasındayım biz gibi olan var mı?
İlk doğumdan çıkınca dedim aman aman tek olsun bir daha doğuramam ben sezaryen çok zor falan şimdide 3-4 yaşında kardeşi olsa iyi olur demeye başladık. Bende tek çocuğum o yüzden kardeşi olsun istiyorum hayırlısı tabiiDur dur daha birincileri bi büyütelim:)) şaka bir yana Allah gönlüne göre versin canım
Ben bazen uyku tulumunu bile giydiriyorum valla dışarıya çıkarkenKızlar çok cahilce bi soru sorucam, hazır olunbu tulumlar var ya peluş olanlar, onları dışarı gezmeye çıkarken mont niyetine mi giydiriyoruz
Ev için kalın gibi geldi, herhalde dedim dışarıya çıkarkenBen bazen uyku tulumunu bile giydiriyorum valla dışarıya çıkarkenastronotlardan aldıkta büyük daha diye
Kaç tog ben 1.5tog kullanıyorum yeterli geliyor. Evimiz gece 22-23° oluyorEv için kalın gibi geldi, herhalde dedim dışarıya çıkarken
Bende şimdi defterine baktım oğlumun, topuk kanı ve K vitamini vermişler. Dünde doktora gittim rota virüsü aşısını sormaya. 13 Aralıkta doktor randevumuz var o zaman 6 tane aşıyı karıştırıp tek bir iğne şeklinde vuracaklarmis, saydı bana kadın tetenoz, dizanteri, hepatit ve bikac aşı daha. Rota virüsü aşısını da ağızdan vereceklermiş. Dedim ki 6 tane aşı fazla gelmez mi dedim, doktor ateş düşürücü yazacak size dedi. Bana çok acayip geldi. Bilmiyorum inşallah o günü en kolay şekilde atlatırız.Aaa nasıl yani. Topuk kanı aldılar. Rota da yaptı. Önemini anlattı. K vitamini de verdiler. Hatta bama yatırmazsan şöyle böyle bi anlatıyorlar bem başlıyorum ağlamaya.
Ben bebeğime 150 ml mama veriyorum,3 aylık bebek 90 la doymaz. Ki ben netten de bakıyorum kaç aylık bebek kaç ml ile doyar diye. 3 aylık bebek 150-180 ml mama yiyebilir yaziyo ki öyle de oluyor.Çok kilo alıyor korkuyorum yedirmeye çocuğu. 1 hafta sonra kontrolümüz var soracağım doktora. Ama ben de farkındayım 90la doymadığının.
Kaç saatte bir 150 veriyorsunuz. Yarın kontrol var soracağım bu konuyu. Ben mamayı bu kadar az verirken neden böyle kilo alıyor anlamıyorum yaBen bebeğime 150 ml mama veriyorum,3 aylık bebek 90 la doymaz. Ki ben netten de bakıyorum kaç aylık bebek kaç ml ile doyar diye. 3 aylık bebek 150-180 ml mama yiyebilir yaziyo ki öyle de oluyor.
Selam canım nasıl geçti ve nasıl gidiyor. Cok agladi mi sonrasında nasıl bir süreç oldu ben de düşünüyorum bi taraftan korkuyorum çok acır durmaz diyeKızlar sonunda karar verip randevu aldık. Kısmetse salı günü 9:30ta biz sünnet oluyoruz.
Tazyikli geliyor olabilir. Bu sorunu ben de yaşıyorum, çok aç olduğunda güçlü vakumluyor meme yumuşak olduğunda bile tazyikli alabiliyor. Onu da kontrol edin derimBenim göğsümün bir tanesi de çok ağır oluyor diğerine göre çok süt mü birikmiş oluyor bilmiyorum nedenBebeğim bugünlerde 5 dk emip çığlık atarak ağlıyor ama sanki bir yeri ağlıyormuş gibi tepiniyor emmek istemesine rağmen emmeye devam edemiyor gazı mı var diye düşündük gazı çıkarıyoruz sonra devam ettiriyoruz yine aynı devam edemiyor sorun ne olabilir beynim durdu
Gündüz uyku düzeni olan yoktur henüz sanmam. Ay olarak da buna hazır değiller. Şu an keşif dönemi etraflarinda dikkatlerini çeken çok fazla şey var. Aç olduğunu sanmam ama dozu bigun biraz artırıp deneyebilirsin tabi. Benimki de gündüz tek uykuda dalabiliyor o da her gün değil tabi kucakta en az yarım saat uyuduktan sonra yatağına alıyorum, karnından gaz geliyorsa pusete koyuyorum, pozisyon gereği ayaklar kıvrık olduğu için reflü yatagindan daha rahat ediyor. Yine de çoğu şeyi beslendikten yirmi dk sonra oyun halısına bırakıyorum oyalanirken bana verdiği 10 dklik sürede yapmaya çalışıyorum. Gerisinde kucakta uyuyor onda da yine sese tepkili malesef, kolumdan indirmeden yanına uzanirsam bı yarım saat uyuyabiliyoruz.Kızlar bebişi uyutuyorum beş dk sonra uyanıyor etrafında beni görmeyince ağlıyor gazı da çıkarıp uyutuyorum doktor çok kusuyor diye mamayı azalt demişti acaba aç olduğu için mi uyuyamıyor çocuğum gündüz uykumuz sadece memedeyken o da 10dk sürüyor .2.5aylık bebekte uyku düzeni nasıl oluşturdunuz ben mi yapamıyorum?millete bakıyorum ev işi filan yapıyor bebek uyurken benim terlik sesine bile kalkıyor.Bir de bıngıldak iyice küçüldü bizim doktor kontrolüne daha zaman var gitmekle gitmemek arasındayım biz gibi olan var mı?
Sabah evde krem sürüp gittik sonrasında iğne oldu azar azar 3-4 yerine yapıyor canım o zaman ağladı ama bizim bebeğimiz aşıda da ağlasada hemen susar yine öyle oldu sustuSelam canım nasıl geçti ve nasıl gidiyor. Cok agladi mi sonrasında nasıl bir süreç oldu ben de düşünüyorum bi taraftan korkuyorum çok acır durmaz diye
Masallah size ya, umarım çarçabuk iyilessinSabah evde krem sürüp gittik sonrasında iğne oldu azar azar 3-4 yerine yapıyor canım o zaman ağladı ama bizim bebeğimiz aşıda da ağlasada hemen susar yine öyle oldu sustuuyuşunca sünnet başladı. Babası ve ben bakmadık çünkü iğne olurken bile gözlerimiz karardı öyle görünce. Sünnet esnasında uyumadı tabii sürekli kıpır kıpır elleri ayakları tutuyoruz diye sinirlendi sadece. Evdede çok az mızırdandı düzenli 6 saatte bir calpol veriyoruz ilk iki gün kullanacakmışız. Pipisinede antibiyotikli krem ve sarı kantaron yazdı doktor. İlaç etkisiyle mamasını yiyip uyuyor hemen. Şu an pipisi baya şiş doktora fotoğraf attık normal ilk iki gün şişecek sonra azalacak kabuk tutacak o kabuklarda banyo yaptıkça geçecek dedi. Tavsiyem hemen yaptırmanız bir daha oğlum olursa bir haftalıkken yaptıracağım hemen. Büyüdükçe kıpırdanıyorlar zor olur.
Canım senide etiketliyorum ilk günkü sürecimiz böylelikle bittidream_catcherr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?