2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Oldu da bitti maşallah 🧿 kızlar sünnetimiz bitti şükür eve geçtik. Sabah kremleyip gittik sonra doktor iğnesini yaptı. İğne olurken ağladı birkaç yerine azar azar yapıyor çünkü. Sonrası çok rahat geçti sonlara doğru yatmaktan ve ayaklarının tutulmasından sıkıldığı için biraz mızırdandı o kadar ☺️🙏
Çok geçmiş olsun😇
Bu aşama da tamam. Bize doktorumuz 3 aydan sonra uygun demişti ama doktorumuzu değiştirdik bakalım 2. Ay kontrolünde o ne diyecek. Erken yaptırmakla iyi yapıyoruz bence :)

Çok geçmiş olsun😇
Bu aşama da tamam. Bize doktorumuz 3 aydan sonra uygun demişti ama doktorumuzu değiştirdik bakalım 2. Ay kontrolünde o ne diyecek. Erken yaptırmakla iyi yapıyoruz bence :)
Sağ ol canım ☺️ bizede ilk 3 ay daha iyi olur fazla acı hissetmez dedi. Gazlarından dolayı erteliyorduk ama artık 2.5 aylık olunca geçmeden yaptırdık. Bebekken en iyisi yaaa bizden önceki büyük çocuktu psikolojisi hiç iyi değildi uyuşturucu iğne olurken çok bağırdı falan çocuk için büyük bir travma bence.

Oldu da bitti maşallah 🧿 kızlar sünnetimiz bitti şükür eve geçtik. Sabah kremleyip gittik sonra doktor iğnesini yaptı. İğne olurken ağladı birkaç yerine azar azar yapıyor çünkü. Sonrası çok rahat geçti sonlara doğru yatmaktan ve ayaklarının tutulmasından sıkıldığı için biraz mızırdandı o kadar ☺️🙏
Hayırlı uğurlu olsun maşallah 🧿 🙏🏻 Darısı bize biz de haftaya olacağız sanırım

Bu gece acildeydik bebek gaz sancısı pik seviyeye ulaştı peşpeşe 3 kere ugundu bebeğim elimizde kaldı resmen
Doktor lavman yaptı eve geldik sabaha kadar deliksiz uyudu
Meğerse bütün huysuzlugu gazdan mis

Bu gece acildeydik bebek gaz sancısı pik seviyeye ulaştı peşpeşe 3 kere ugundu bebeğim elimizde kaldı resmen
Doktor lavman yaptı eve geldik sabaha kadar deliksiz uyudu
Meğerse bütün huysuzlugu gazdan mis
Oy çok geçmiş olsun. Aşağıdaki gaz damlası epey önerilmiş doktoruna bir sor canım istersen.

Eklentiler

• B66EB063-460A-4ED5-BA58-E8E0358EE9C8.jpeg
    B66EB063-460A-4ED5-BA58-E8E0358EE9C8.jpeg
    107,5 KB · Görüntüleme: 40
  • 61E7ED3A-E332-4CC8-90C8-EA1B05E46D97.png
    61E7ED3A-E332-4CC8-90C8-EA1B05E46D97.png
    207,4 KB · Görüntüleme: 40
Benimki uyurken emiyor bazen ki daha güzel emiyor hatta. Normalde arada çıkarıp oynuyor falan ama uyurken hep ağzında bi duraksıyor sonra sağlam emiyor daha çok hoşuma gidiyor benim hem sütten sonra uyutma derdi de olmuyor. 5 dk kucağımda dik tutup gazını çıkarmaya çalışıyorum sonra çıkarmasa da çok uzatmayıp yatağına bırakıyorum. Sorun olduğunu sanmam. Humana çay da etkili ama normal şekerli siyah çay ve tahin pekmezi de dene muhakkak. Benim sütüm onlarla indi annem her öğün getiriyordu önüme muhakkak. Ve uyku çok etkiliyormuş. Tabii bazen ne yapsan da olmuyor bazıları hiç bişi yapmaz sütü kaynar mesela ben baya bişi denedim geliyor çok şükür ama kaynamadı sütüm öyle hiç. Bebeğe yetsin tamamdır zaten sütüm az psikolojisine falan girme o yüzden. Aç bebek bangır bangır bağırır sarılığı yoksa ve idrarını yapıyorsa uyuyorsa rahat demektir. Az daha sabır kızlar 6. Aya ne kaldı 🥴
Siyah çay içiyorum ama şekersiz. Şekerli de denerim. Tahin pekmez de yapacağım mutlaka. Teşekkür ederim🥰 ve evet 6 aya ne kaldı şurda😅

Hayırlı olsun oğluşa🥰🤗. Kolay geçmesine sevindim, darısı başımıza. Bizim ki de 2 aylık oldu kısmetse biz de daha fazla büyümeden istiyoruz.

Selam kızlar bu gece bebeğimi uyutup yattıktan sonra sağ göğsümün ağrısından uyuyamadım, mastit mi bilmiyorum ama bebeği ters emzirirseniz geçer diye okudum, uyandırdım bebeğimi emmesi için canıma tak etti acısı çünkü. Koltuğun koluna yatırıp emzirdim ben konforlu oldu ve gerçekten göğsüm rahatladı, ele gelen kitle ve kızarıklık olmadığı İçin mastit mi emin değilim gece az emip uykuya devam ediyor bebeğim çok dolmuş heralde göğsüm. Aranızda böyle sorun yaşayan varsa bilgi vermek istedim kadınlar klübünde okudum bende ters emzirme çözümünü

Ohhh maşallah hayırlı olsun canım Allah damatligini askerliğini görmeyi de nasip etsin inşallah darısı bizlere bence küçükten yaptırmak istiyorum bu sefer bakalim

Paroldan başkası icilmiyor diye biliyorum canım geçmişler olsun bu arada bebekle çok zor inşallah geçer bian once
Evet Parol aldım bir de ege her uyuduğunda ben de uyudum bugün iyiyim çok şükür canım. Kendimize çok iyi bakmak zorundayız hasta olmaya bile imkan yok malesef.
Selam kızlar bu gece bebeğimi uyutup yattıktan sonra sağ göğsümün ağrısından uyuyamadım, mastit mi bilmiyorum ama bebeği ters emzirirseniz geçer diye okudum, uyandırdım bebeğimi emmesi için canıma tak etti acısı çünkü. Koltuğun koluna yatırıp emzirdim ben konforlu oldu ve gerçekten göğsüm rahatladı, ele gelen kitle ve kızarıklık olmadığı İçin mastit mi emin değilim gece az emip uykuya devam ediyor bebeğim çok dolmuş heralde göğsüm. Aranızda böyle sorun yaşayan varsa bilgi vermek istedim kadınlar klübünde okudum bende ters emzirme çözümünü
Bu kadar olur dünden önceki gece yaşadım aynısını, dün de yazmıştım bu ağrıya ek olarak sabah üşüyerek uyandım ve başım çatlıyordu. Normalde elektrikli pompa kullanmıyorum ama dün göğsümdeki sütü boşaltabilmek için sağım yaptım ve ben de mastitten şüphe duyduğum İçin (elime gelen kitle vardı ama emzirme sonrası geçti şükür) sol göğsüm şişene kadar sürekli sağdan emzirdim. Bu sabah az bir ağrı yine oldu ama dünkü kadar değil ben de bir deneyeyim şu tere emzirmeyi.

Ohhh maşallah hayırlı olsun canım Allah damatligini askerliğini görmeyi de nasip etsin inşallah darısı bizlere bence küçükten yaptırmak istiyorum bu sefer bakalim
Amin canım hepimize inşallah 🙏 küçükken en iyisi bencede anlamadan ne olduğunu

Kızlar bebişi uyutuyorum beş dk sonra uyanıyor etrafında beni görmeyince ağlıyor gazı da çıkarıp uyutuyorum doktor çok kusuyor diye mamayı azalt demişti acaba aç olduğu için mi uyuyamıyor çocuğum gündüz uykumuz sadece memedeyken o da 10dk sürüyor .2.5aylık bebekte uyku düzeni nasıl oluşturdunuz ben mi yapamıyorum?millete bakıyorum ev işi filan yapıyor bebek uyurken benim terlik sesine bile kalkıyor.Bir de bıngıldak iyice küçüldü bizim doktor kontrolüne daha zaman var gitmekle gitmemek arasındayım biz gibi olan var mı?

Evet Parol aldım bir de ege her uyuduğunda ben de uyudum bugün iyiyim çok şükür canım. Kendimize çok iyi bakmak zorundayız hasta olmaya bile imkan yok malesef.

Bu kadar olur dünden önceki gece yaşadım aynısını, dün de yazmıştım bu ağrıya ek olarak sabah üşüyerek uyandım ve başım çatlıyordu. Normalde elektrikli pompa kullanmıyorum ama dün göğsümdeki sütü boşaltabilmek için sağım yaptım ve ben de mastitten şüphe duyduğum İçin (elime gelen kitle vardı ama emzirme sonrası geçti şükür) sol göğsüm şişene kadar sürekli sağdan emzirdim. Bu sabah az bir ağrı yine oldu ama dünkü kadar değil ben de bir deneyeyim şu tere emzirmeyi.
Geçmiş olsun çok kötü bir ağrı gerçekten kimse yaşamasın, bende hiç sağladım şimdiye kadar her istediğinde yan yanayız çünkü. Görselini de ekliyorum canım emzirme pozisyonunun

Kızlar bebişi uyutuyorum beş dk sonra uyanıyor etrafında beni görmeyince ağlıyor gazı da çıkarıp uyutuyorum doktor çok kusuyor diye mamayı azalt demişti acaba aç olduğu için mi uyuyamıyor çocuğum gündüz uykumuz sadece memedeyken o da 10dk sürüyor .2.5aylık bebekte uyku düzeni nasıl oluşturdunuz ben mi yapamıyorum?millete bakıyorum ev işi filan yapıyor bebek uyurken benim terlik sesine bile kalkıyor.Bir de bıngıldak iyice küçüldü bizim doktor kontrolüne daha zaman var gitmekle gitmemek arasındayım biz gibi olan var mı?
Bizim de bu ara gündüz uykusu sürelerimiz epey azaldı, 5-6 aya kadar uyku eğitimi verilmiyor diye biliyorum canım. Yani bebekler ne zaman isterse o zaman uyuyup uyanıyorlar.
Ev işini hakkıyla yapabilen var mıdır hiç sanmam:)
Ben kahvaltıyı anca ilk uyku zamanı öğlen gibi yapabiliyorum. Biraz bebeğin karakteri ile de alakalı olabilir bu uyku sevme sevmeme durumu.
Bizimki de inanılmaz çok kusuyor reflüsü varmış, her emmeden sonra kusuyor. Mamayı azaltmak da açlık yaratabilir tabi çünkü alıştığı cc den daha azına düşmüş oldu beslenmesi. Doktoruma danışıp mana olayını bir gözden mi geçirseniz belki daha fazlasına ihtiyaç duyuyordur minik kuş.
Geçmiş olsun çok kötü bir ağrı gerçekten kimse yaşamasın, bende hiç sağladım şimdiye kadar her istediğinde yan yanayız çünkü. Görselini de ekliyorum canım emzirme pozisyonunun
eklenmemiş canım görsel

Back