2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Masallah size ya, umarım çarçabuk iyilessin🤍 ben cok korkuyorum bi de tek bakmak zorundayım cesaret edemeyebilirim aslında küçükken yaptırmak en iyisi.
Amin canım 🙏 tek bakan annelerim gerçekten çok güçlüsünüz ☺️ bizim anneanne babaanne geliyor yardıma bana halen ev işlerini hallediyorlar bebişe bakıyorlar ben dinleneyim diye. Ama teksen canım hareketlenmeden aradan çıkartın sünnet işini derim. Sonra daha zor olabilir.

Bizim de bu ara gündüz uykusu sürelerimiz epey azaldı, 5-6 aya kadar uyku eğitimi verilmiyor diye biliyorum canım. Yani bebekler ne zaman isterse o zaman uyuyup uyanıyorlar.
Ev işini hakkıyla yapabilen var mıdır hiç sanmam:)
Ben kahvaltıyı anca ilk uyku zamanı öğlen gibi yapabiliyorum. Biraz bebeğin karakteri ile de alakalı olabilir bu uyku sevme sevmeme durumu.
Bizimki de inanılmaz çok kusuyor reflüsü varmış, her emmeden sonra kusuyor. Mamayı azaltmak da açlık yaratabilir tabi çünkü alıştığı cc den daha azına düşmüş oldu beslenmesi. Doktoruma danışıp mana olayını bir gözden mi geçirseniz belki daha fazlasına ihtiyaç duyuyordur minik kuş.

eklenmemiş canım görsel
Her emmeden sonra içtiği sütü püskürterek kusuyosa alerjisine de baktırmanı öneririm cnm. Bizimde öyleydi alerjisi çıktı süt ürnlerine. Yoğurt süt yemeyi bıraktım düzeldi çok şükür

İlk doğumdan çıkınca dedim aman aman tek olsun bir daha doğuramam ben sezaryen çok zor falan şimdide 3-4 yaşında kardeşi olsa iyi olur demeye başladık. Bende tek çocuğum o yüzden kardeşi olsun istiyorum hayırlısı tabii ☺️
Hayırlısı olsun canım,benim 1 ablam 1 kardeşim var gerçekten çok güzel oluyor kardeşle büyümek, gönlüne göre olur inşallah 🤗🙏

Sabah evde krem sürüp gittik sonrasında iğne oldu azar azar 3-4 yerine yapıyor canım o zaman ağladı ama bizim bebeğimiz aşıda da ağlasada hemen susar yine öyle oldu sustu ☺️ uyuşunca sünnet başladı. Babası ve ben bakmadık çünkü iğne olurken bile gözlerimiz karardı öyle görünce. Sünnet esnasında uyumadı tabii sürekli kıpır kıpır elleri ayakları tutuyoruz diye sinirlendi sadece. Evdede çok az mızırdandı düzenli 6 saatte bir calpol veriyoruz ilk iki gün kullanacakmışız. Pipisinede antibiyotikli krem ve sarı kantaron yazdı doktor. İlaç etkisiyle mamasını yiyip uyuyor hemen. Şu an pipisi baya şiş doktora fotoğraf attık normal ilk iki gün şişecek sonra azalacak kabuk tutacak o kabuklarda banyo yaptıkça geçecek dedi. Tavsiyem hemen yaptırmanız bir daha oğlum olursa bir haftalıkken yaptıracağım hemen. Büyüdükçe kıpırdanıyorlar zor olur.

Canım senide etiketliyorum ilk günkü sürecimiz böylelikle bitti dream_catcherr dream_catcherr

Ohhh maşallah kuzuya,herşey böyle güzel ilerlesin çok açıklayıcı yazmışsın teşekkür ederim 🤗

Sanırım olcak bişeyler, sonrası 1/1.5 saatte uyanıyor ama ona da şükür 😂🙏🏻🤍
Bizim de gece bi tane şanslıysam 3-4 saatlik uykumuz var. Son bir kaç gündür zor uykuya dalıyor ama bu şekilde. Ardından tüm uyanmalar 1-1.5 saat arası :D
Baya aynı gidiyoruz 😂
Gündüz uykunuz var mı peki? Bizim yok 😂 5-10-15- ve şanslıysam yarım saatlik uykular var arada😂 12 saatte 2 saat ancak eder 😬😬

Bizim de gece bi tane şanslıysam 3-4 saatlik uykumuz var. Son bir kaç gündür zor uykuya dalıyor ama bu şekilde. Ardından tüm uyanmalar 1-1.5 saat arası :D
Baya aynı gidiyoruz 😂
Gündüz uykunuz var mı peki? Bizim yok 😂 5-10-15- ve şanslıysam yarım saatlik uykular var arada😂 12 saatte 2 saat ancak eder 😬😬
O kadar saat uyuyunca açlik hissini mi kapatmaya çalışıyorlar bilmiyorum ama o saatte bir uyanmalar daha da uykusuz hissettiriyor beni.Gunduz kucakta gözü kapalı takılıyor. Uyuyor mu bilemiyorum🤪Ben de sansliysam yatağında yarım saatlik tek uykusu var.

O kadar saat uyuyunca açlik hissini mi kapatmaya çalışıyorlar bilmiyorum ama o saatte bir uyanmalar daha da uykusuz hissettiriyor beni.Gunduz kucakta gözü kapalı takılıyor. Uyuyor mu bilemiyorum🤪Ben de sansliysam yatağında yarım saatlik tek uykusu var.
6. Ayda düzelicez inşallah o zaman ? 😅😅

Hayırlısı olsun canım,benim 1 ablam 1 kardeşim var gerçekten çok güzel oluyor kardeşle büyümek, gönlüne göre olur inşallah 🤗🙏

Ohhh maşallah kuzuya,herşey böyle güzel ilerlesin çok açıklayıcı yazmışsın teşekkür ederim 🤗
Amin canım inşallah kardeş güzel bir şeydir bencede ☺️

Rica ederim canım. Bugünün güncellemesinide yazayım. Pipisi baya şişti iki boğum oldu balon gibi şiş şu an. Ama acımıyor herhalde krem ve yağlarken gülüyor miniğim 🙈
Düzelir canım sıkma canını
Bugün birazcık yedi canım yarına toparlar herhalde 🙏

Amin canım inşallah kardeş güzel bir şeydir bencede ☺️

Rica ederim canım. Bugünün güncellemesinide yazayım. Pipisi baya şişti iki boğum oldu balon gibi şiş şu an. Ama acımıyor herhalde krem ve yağlarken gülüyor miniğim 🙈

Bugün birazcık yedi canım yarına toparlar herhalde 🙏

Canı yansa zaten huzursuz olur hissettirir, gülüyorsa herşey yolundadir🤗 Toparlar tabi annesi sen merak etme🙏

Benimki de aynı gündüz kucakta olunca derin uyuyor yoksa asla uyumuyor ama kolumda kulağının izi çıkmıştı öyle bi bütünleşiyoruz gece de ilk uyku 3 saat sonra 1,5 saat le devam ediyoruz.

Canı yansa zaten huzursuz olur hissettirir, gülüyorsa herşey yolundadir🤗 Toparlar tabi annesi sen merak etme🙏
İnşallah canım :) bu arada az önce kakasını yaptı. Yarım saattir temizlikle uğraştık. Heryeri doldurmuş. Pipisine bardak kesip koyuyoruz. Bulaşmaz diyordum ama içi dolmuş taşmış mecburen ıslak pamuk değdirdik pipisine. En zoru atlattık sanırım ağlatmadan 😬

İnşallah canım :) bu arada az önce kakasını yaptı. Yarım saattir temizlikle uğraştık. Heryeri doldurmuş. Pipisine bardak kesip koyuyoruz. Bulaşmaz diyordum ama içi dolmuş taşmış mecburen ıslak pamuk değdirdik pipisine. En zoru atlattık sanırım ağlatmadan 😬
Oyyy masallah darısı benim oğluşa olsun kaka konusunda, dünden beri yapmadı baya huzursuz🥺 gözünüz aydın 🤗

Amin canım 🙏 tek bakan annelerim gerçekten çok güçlüsünüz ☺️ bizim anneanne babaanne geliyor yardıma bana halen ev işlerini hallediyorlar bebişe bakıyorlar ben dinleneyim diye. Ama teksen canım hareketlenmeden aradan çıkartın sünnet işini derim. Sonra daha zor olabilir.
canım ya teşekkür ederim. sanırım 9 yasında yaptırıcam :D

Back