TamamdırYemelisin, bekletme ve kaynatma suyunu dok, pisirirken de kimyon ekle mutlaka. Valla ben de hep korktum ama mecbur yedim malesef. Karabugdayı denemedim, iyi olur çeşit olur bana da. Bı de maş fasulyesi sipariş ettim, sütün kalitesini artıran besinler arasındaydı. Gaz yapma durumuna göre düzenli yiyecek listeme eklerim. Bu arada yazdım mi bilmiyorum ama kalsiyum desteği verildi bana ,sen de yavaştan baslamalisin eğer kullanmiyorsan.
Maalesef öyle çok uykusuzum şuan perişan haldeyim
Oy kızlar 6 dan sonra 20 dk falan uyudu uyuyacak göz de yok hiç ayakta sallıyorum ama. Vallahi her uyuduklarında uyumak lazım da işte ilk uyumada ben kahvaltı yapıyorum ancak genelde, ikinci kez uyursa o zaman kendim uyuyorum.Bir perişan da biziz o kadar sık uyandı ki emzirirken sadece okuyabildim burayı cevap dahi yazamadım kakayı geceleri yapar oldu bugün lalalam gibi ben de kendime uyudukça uyuma sözü veriyorum hadi bakalım
Kuzum ben elenetal 3 kullanmaya devam editörüm artı d vitamini ve Demir ilacı.Tamamdırmal fasulyesi denemedim eğer memnun kalırsan ben de alayım. Böyle böyle Çeşitlendiricez artık:)
Kalsiyum desteğini başka bi alerjik bebek annesi daha söylemişti. Asma yaprağı ye bol bol, ıspanak gibi yemeğini de yapabilirsin demişti.
Gebelikte kalsiyum kullanmıştım en son. Sen hangi kalsiyum desteğinden kullanıyorsun su anda ?
Bizimki de bazen biraz daha uzun menzilli kusuyor korkutuyorHer kusma konusunda ben varım malesef
Bizimki de kusuyor canım daha bir gün kusmadan uyuduğunu görmedim diyebilirim, reflüsü var dedi doktor. Kusması kilo alımına engel değilse ve akciğer enfeksiyonu yoksa sorun yok sadece sütün ziyan olur ve sürekli kıyafet değiştirirsin demişti.
Enfeksiyon olsa zaten anlarmışız. Bebeklerin mide kapakçığı henüz kapanmamış olduğundan normalmiş bu kusmalar ben de çok kusarmışım.
Bizimki bazen fışkırarak kusuyor.
Artik kendi uyandıkca emziriyorum bendeBizim doktorumuz artık geceleri emzirmek için özellikle uyandırmanıza gerek yok dedi geçen hafta. Kan şekeri artık düşmez korkmayın dedi. Kendisi acıkınca uyanırmış. Dün gece biraz fazla uyudu. 5saati geçiyordu artık dayanamadım uyandırdım bezini değiştirip. İlk defa bu kadar uyudu bu aradasiz uyandırıyor musunuz beslemek için? Ben yine de 5saati geçmemesinden yanayım
Ben de ancak kahvaltı yapabildim uyanmak üzere. Bi daha uyursa ben de uyuyacağım insallahOy kızlar 6 dan sonra 20 dk falan uyudu uyuyacak göz de yok hiç ayakta sallıyorum ama. Vallahi her uyuduklarında uyumak lazım da işte ilk uyumada ben kahvaltı yapıyorum ancak genelde, ikinci kez uyursa o zaman kendim uyuyorum.
Kuzum ben elenetal 3 kullanmaya devam editörüm artı d vitamini ve Demir ilacı.
Ben buna ancak gülerimOsman Gönülal’ın videosunda bebekler 7. Haftadan itibaren gece 5 saate kadar uyur diyor……….
Bizimkilere gelmedi bu güncelleme galiba
Külliyen yalanOsman Gönülal’ın videosunda bebekler 7. Haftadan itibaren gece 5 saate kadar uyur diyor……….
Bizimkilere gelmedi bu güncelleme galiba
Aha aynısı yaşandıGece rahat ve uzun uyusun diye banyo yaptırdım uyumadan önce,3 saat bi uyudu sonra sağolsun saat başı uyandı. Hala da uyanık kaka yapma mücadelesi veriyoruz
Bizimkinin dötü durmuyor ki sabah 5 gibi sağlam bi kaka döşedi beze şimdi yine ikin ikin modundaAha aynısı yaşandıbanyo olmasa halim haraptı. Öncesinde 5 saat uyumadı.
Kakişi sabahları hep yapardı bugün yapmadı.. çeşitli sesler eşliğinde ıkınıyoruz
İdeal uyanma saatleri benceHalimize acıyıp 22:30da uyudu gece. 01.30-05:00-08:00 uyandı. Ben de uyumuştum 22.30da. Çok iyi geldi
aramızda uyuyabilen anneler olması sevindirici tabiBizim doktorumuz artık geceleri emzirmek için özellikle uyandırmanıza gerek yok dedi geçen hafta. Kan şekeri artık düşmez korkmayın dedi. Kendisi acıkınca uyanırmış. Dün gece biraz fazla uyudu. 5saati geçiyordu artık dayanamadım uyandırdım bezini değiştirip. İlk defa bu kadar uyudu bu aradasiz uyandırıyor musunuz beslemek için? Ben yine de 5saati geçmemesinden yanayım
Kahvaltım bitti paşam uyandı, emiyoruz bakalım açtım bir netflix dizisi izleyeyim dedim. Uyursa ben de hemen Küt yatacağımOBen de ancak kahvaltı yapabildim uyanmak üzere. Bi daha uyursa ben de uyuyacağım insallah
Bebeğim ben de aynılarını kullanıyorum. Ama elenatal 3 kalsiyumun günlük ihtiyacının sadece %15 ini karşılıyor
Ben buna ancak gülerim
Dün gece yaklaşık 4 saat uyudu. 3 saatte ben uyumuşum. Ama bu 4 saati kesintisiz uyuyabilmesi için son 24 saatte max 1 saatlik verimsiz uykular uyuması gerektibi de banyo yaptırınca bayıldı şükür.
Hala cok yorgunum tabi. Sonraki uykuları yine 1 er saat oldu
Süt alerjisi varsa eser miktarlar bile tetikliyir malesefAh ah bu akşam kakasında eskisinden daha büyük bi kan gördüm katinacım. Ben de kaşınıyorum. Yemeyeceğim başka.
Artık benim de kakaoya mı alerjim gelişti yoksa maruz kaldığım eser miktarda yumurta ve süt mü bizi böyle yaptı bilmiyorum.
Çok kontrollü haftalık aynı beslenme programıyla gitsem iyi olacak sanki.
Ben de 6 saat geçse panik yapıyorum bazı doktorlar 3. Aydan itibaren gece beslemesine gerek yok diyorlar bazıları 6. Aydan itibaren gerek yok diyor bizimki uyandıkça emziriyorum benBizim doktorumuz artık geceleri emzirmek için özellikle uyandırmanıza gerek yok dedi geçen hafta. Kan şekeri artık düşmez korkmayın dedi. Kendisi acıkınca uyanırmış. Dün gece biraz fazla uyudu. 5saati geçiyordu artık dayanamadım uyandırdım bezini değiştirip. İlk defa bu kadar uyudu bu aradasiz uyandırıyor musunuz beslemek için? Ben yine de 5saati geçmemesinden yanayım
Gaz sancısı mı çekiyor acaba kolik bebekler öyle çok ağlıyor bizimde hafiften başladı artarak devam etti ağlamalarıBu gece 4e kadar bebeğim kucaktaydi zor uyudu
Bir de gece ağlamaktan uğundu elim ayağım birbirine girdi
Tamamdır söylerim, gaz durumu vs bı bakayım. Ispanak yiyorum bol bol, yeşil sarı durumuna sebep oluyor. Sen de görürsen endişelenme. Ben gebelikte kullanmamıştım. Çocuk doktorumuz calcimax d3 önerdi, aile hekimine yazdırıp aldım. Malum devamli icicez o da bilsin istedim. Tadı güzel suda eritip içiyorum. Biraz bende gaz yaptı gibi ya bakalımTamamdırmal fasulyesi denemedim eğer memnun kalırsan ben de alayım. Böyle böyle Çeşitlendiricez artık:)
Kalsiyum desteğini başka bi alerjik bebek annesi daha söylemişti. Asma yaprağı ye bol bol, ıspanak gibi yemeğini de yapabilirsin demişti.
Gebelikte kalsiyum kullanmıştım en son. Sen hangi kalsiyum desteğinden kullanıyorsun su anda ?
Canım bizimki çok güzel uyudu oyun halısı yordu herhaldeGece rahat ve uzun uyusun diye banyo yaptırdım uyumadan önce,3 saat bi uyudu sonra sağolsun saat başı uyandı. Hala da uyanık kaka yapma mücadelesi veriyoruz
Maşallah nazar değmesinCanım bizimki çok güzel uyudu oyun halısı yordu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?