2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Tamamdır mal fasulyesi denemedim eğer memnun kalırsan ben de alayım. Böyle böyle Çeşitlendiricez artık:)
Kalsiyum desteğini başka bi alerjik bebek annesi daha söylemişti. Asma yaprağı ye bol bol, ıspanak gibi yemeğini de yapabilirsin demişti.
Gebelikte kalsiyum kullanmıştım en son. Sen hangi kalsiyum desteğinden kullanıyorsun su anda ?

Maalesef öyle çok uykusuzum şuan perişan haldeyim

Bir perişan da biziz o kadar sık uyandı ki emzirirken sadece okuyabildim burayı cevap dahi yazamadım kakayı geceleri yapar oldu bugün lalalam gibi ben de kendime uyudukça uyuma sözü veriyorum hadi bakalım
Oy kızlar 6 dan sonra 20 dk falan uyudu uyuyacak göz de yok hiç ayakta sallıyorum ama. Vallahi her uyuduklarında uyumak lazım da işte ilk uyumada ben kahvaltı yapıyorum ancak genelde, ikinci kez uyursa o zaman kendim uyuyorum.
Kuzum ben elenetal 3 kullanmaya devam editörüm artı d vitamini ve Demir ilacı.

Bizimki de bazen biraz daha uzun menzilli kusuyor korkutuyor çok teşekkür ederim canım

Bizim doktorumuz artık geceleri emzirmek için özellikle uyandırmanıza gerek yok dedi geçen hafta. Kan şekeri artık düşmez korkmayın dedi. Kendisi acıkınca uyanırmış. Dün gece biraz fazla uyudu. 5saati geçiyordu artık dayanamadım uyandırdım bezini değiştirip. İlk defa bu kadar uyudu bu arada siz uyandırıyor musunuz beslemek için? Ben yine de 5saati geçmemesinden yanayım

Artik kendi uyandıkca emziriyorum bende

Ben de ancak kahvaltı yapabildim uyanmak üzere. Bi daha uyursa ben de uyuyacağım insallah

Bebeğim ben de aynılarını kullanıyorum. Ama elenatal 3 kalsiyumun günlük ihtiyacının sadece %15 ini karşılıyor
Osman Gönülal’ın videosunda bebekler 7. Haftadan itibaren gece 5 saate kadar uyur diyor……….
Bizimkilere gelmedi bu güncelleme galiba
Ben buna ancak gülerim
Dün gece yaklaşık 4 saat uyudu. 3 saatte ben uyumuşum. Ama bu 4 saati kesintisiz uyuyabilmesi için son 24 saatte max 1 saatlik verimsiz uykular uyuması gerekti bi de banyo yaptırınca bayıldı şükür.
Hala cok yorgunum tabi. Sonraki uykuları yine 1 er saat oldu

Bu gece 4e kadar bebeğim kucaktaydi zor uyudu
Bir de gece ağlamaktan uğundu elim ayağım birbirine girdi

Gece rahat ve uzun uyusun diye banyo yaptırdım uyumadan önce,3 saat bi uyudu sonra sağolsun saat başı uyandı. Hala da uyanık kaka yapma mücadelesi veriyoruz

Gece rahat ve uzun uyusun diye banyo yaptırdım uyumadan önce,3 saat bi uyudu sonra sağolsun saat başı uyandı. Hala da uyanık kaka yapma mücadelesi veriyoruz
Aha aynısı yaşandı banyo olmasa halim haraptı. Öncesinde 5 saat uyumadı.
Kakişi sabahları hep yapardı bugün yapmadı.. çeşitli sesler eşliğinde ıkınıyoruz

Aha aynısı yaşandı banyo olmasa halim haraptı. Öncesinde 5 saat uyumadı.
Kakişi sabahları hep yapardı bugün yapmadı.. çeşitli sesler eşliğinde ıkınıyoruz
Bizimkinin dötü durmuyor ki sabah 5 gibi sağlam bi kaka döşedi beze şimdi yine ikin ikin modunda gözleri de uykudan perişan ama yapmadan rahat etmeyecek

Halimize acıyıp 22:30da uyudu gece. 01.30-05:00-08:00 uyandı. Ben de uyumuştum 22.30da. Çok iyi geldi
İdeal uyanma saatleri bence
aramızda uyuyabilen anneler olması sevindirici tabibenim hiç o kadar uzun uyumadı canım ama uyuşa noluyor ya deyip uyandırırdım galiba.uzmanlar gerek olmadığını söylüyorlar.
Kahvaltım bitti paşam uyandı, emiyoruz bakalım açtım bir netflix dizisi izleyeyim dedim. Uyursa ben de hemen Küt yatacağım

Süt alerjisi varsa eser miktarlar bile tetikliyir malesef

Ben de 6 saat geçse panik yapıyorum bazı doktorlar 3. Aydan itibaren gece beslemesine gerek yok diyorlar bazıları 6. Aydan itibaren gerek yok diyor bizimki uyandıkça emziriyorum ben

Bu gece 4e kadar bebeğim kucaktaydi zor uyudu
Bir de gece ağlamaktan uğundu elim ayağım birbirine girdi
Gaz sancısı mı çekiyor acaba kolik bebekler öyle çok ağlıyor bizimde hafiften başladı artarak devam etti ağlamaları

Tamamdır söylerim, gaz durumu vs bı bakayım. Ispanak yiyorum bol bol, yeşil sarı durumuna sebep oluyor. Sen de görürsen endişelenme. Ben gebelikte kullanmamıştım. Çocuk doktorumuz calcimax d3 önerdi, aile hekimine yazdırıp aldım. Malum devamli icicez o da bilsin istedim. Tadı güzel suda eritip içiyorum. Biraz bende gaz yaptı gibi ya bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…