- 8 Mart 2015
- 304
- 308
- 103
- 32
Ben de öyle mi acaba dedim. Hmm anladım teşekkür ederimBizimki de bu ara fazla kusmaya başladı, doktorumuz son kontrolde ben sormadan normal olduğunu söyledi.
fazla emiyor onu çıkarıyor sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle mi acaba dedim. Hmm anladım teşekkür ederimBizimki de bu ara fazla kusmaya başladı, doktorumuz son kontrolde ben sormadan normal olduğunu söyledi.
fazla emiyor onu çıkarıyor sanırım
Benim bebisde kusuyor bugün doktor normal dediBen de öyle mi acaba dedim. Hmm anladım teşekkür ederim![]()
Her kusma konusunda ben varım malesefKızlar benim kızım her beslemeden yaklaşık 5-10 dakika sonra beyaz krem kıvamına yakın kusuyor 5-10cc kadar. Doktorumuza soracağım ama sizlere de danışmak istedim. Çok besleniyor, belki fazlalığını kusuyordur diye düşündüm. Çünkü eskiye göre daha hızlı bitiriyor göğsümdeki sütü. Başına gelen var mı?
Ah ah bu akşam kakasında eskisinden daha büyük bi kan gördüm katinacım. Ben de kaşınıyorum. Yemeyeceğim başka.Yaa afiyet olsunbilmez miyim, bı de yasak olunca daha iyi geliyo tadı
![]()
Kaç gün oldu diyete başlayalı, bizde 20 küsur gün sürmüştü kaçak yokken. Sen yine de yeme tabi ki ama eser miktardan olmaz diye düşünmek istiyorum.kakaodandir muhtemelen. Ben de bugün dana etini denedim doktorumuz demişti. Takipteyim insalh sorun olmaz. Sürekli aynı beslenmek de olmuyor, sen yine de ıspanak, tavuk, nohut, börülce vs yemeye çalış. Susam, kakao, yer fıstığı, hindistan cevizi, tahin bunlar olmasa da olur şeyler.. kafama göre domatesi kesmiştim doktor kızmıştı. Sen şu anki diyet listene uyarak git bakalım. Ekledigin yeni şeyler olunca dikkat eder not alırsınAh ah bu akşam kakasında eskisinden daha büyük bi kan gördüm katinacım. Ben de kaşınıyorum. Yemeyeceğim başka.
Artık benim de kakaoya mı alerjim gelişti yoksa maruz kaldığım eser miktarda yumurta ve süt mü bizi böyle yaptı bilmiyorum.
Çok kontrollü haftalık aynı beslenme programıyla gitsem iyi olacak sanki.
Benim oğluş da 12bucukta uyandı emdi 1bucukta uyudu ve şuan yine ayakta,bu gece de zor geçecek belliBugün 3 nöbetinde olamiycam kızlar, çünkü henüz derin uykuya gecemedik, kucaktayiz![]()
11 gündür yumurta. 7 gündür süt ve süt ürünü yememiştimKaç gün oldu diyete başlayalı, bizde 20 küsur gün sürmüştü kaçak yokken. Sen yine de yeme tabi ki ama eser miktardan olmaz diye düşünmek istiyorum.kakaodandir muhtemelen. Ben de bugün dana etini denedim doktorumuz demişti. Takipteyim insalh sorun olmaz. Sürekli aynı beslenmek de olmuyor, sen yine de ıspanak, tavuk, nohut, börülce vs yemeye çalış. Susam, kakao, yer fıstığı, hindistan cevizi, tahin bunlar olmasa da olur şeyler.. kafama göre domatesi kesmiştim doktor kızmıştı. Sen şu anki diyet listene uyarak git bakalım. Ekledigin yeni şeyler olunca dikkat eder not alırsın
Oyun halisının hangi modelinden aldiniz
Piyanolu fısher prıce var bizde kızlar. Sürekli deniyordum ilgilenmiyordu. BugünSizinki de mi müzikli![]()
Bugün 3 nöbetinde olamiycam kızlar, çünkü henüz derin uykuya gecemedik, kucaktayiz![]()
Bizimki 23:30 gibi uyumuştu, 01:30’da uyandık bir de 04;00’de.Benim oğluş da 12bucukta uyandı emdi 1bucukta uyudu ve şuan yine ayakta,bu gece de zor geçecek belli![]()
Biz 4bucukta yine uyandık,şuan kaka yapıyor kendisi bugün resmen saat başı ayaktayızBizimki 23:30 gibi uyumuştu, 01:30’da uyandık bir de 04;00’de.
Emiyoruz hala bakalım, ne güzel 2 defa uyanıyorduk şimdi sıklığı ve derin uykuya geçmedi zorlamaya başladı![]()
Biz yine uyandıkBiz de 12.30, 03.00, 05.00, 06.00 da uyandık
Şimdi de ıkınma seansımız başladı kaka yapmaya çalışıyoruz![]()
Yemelisin, bekletme ve kaynatma suyunu dok, pisirirken de kimyon ekle mutlaka. Valla ben de hep korktum ama mecbur yedim malesef. Karabugdayı denemedim, iyi olur çeşit olur bana da. Bı de maş fasulyesi sipariş ettim, sütün kalitesini artıran besinler arasındaydı. Gaz yapma durumuna göre düzenli yiyecek listeme eklerim. Bu arada yazdım mi bilmiyorum ama kalsiyum desteği verildi bana ,sen de yavaştan baslamalisin eğer kullanmiyorsan.11 gündür yumurta. 7 gündür süt ve süt ürünü yememiştim
İnşallah sizde sorun olmaz da kısa sürede açarsınız diyeti.
Bakliyattan gaz sebebiyle uzak duruyordum. Ama mecbur yiyeceğim sanırım. Bir de tahin grubunu kessem güzel olacakkarabuğday tüketiyorum bir de. Gaz da yapmıyormuş. Salatada filan doyurucu ve besleyici oluyor en azından. Tavsiye ederim.
Bizimki de 23.30 da uyudu ama 00:15 te uyandı birden.ki kucaktaydi, sanırım gaz sancısı sebebiyle uyanıyor, çıkan bişey yok ama gazın sesi geliyor ve hareketlenme başlıyor. Bir haftadir, gündüzleri bir kez derin uyuyor. Geceler de eh iste.insallah huy değildir de gazdır. Sanırım bio gaia ya geri dönebilirim artık kaka mevzusu duzelmisken, yoksa bu gidişat iyi degilmBizimki 23:30 gibi uyumuştu, 01:30’da uyandık bir de 04;00’de.
Emiyoruz hala bakalım, ne güzel 2 defa uyanıyorduk şimdi sıklığı ve derin uykuya geçmedi zorlamaya başladı![]()
Hadi yaa Allah hepimizin yardımcısı olsun valla. Geceleri sık uyanmak çok zorluyor. Derin uyku sorunu oldukça bu beslenme işi de sıklaşıyor malesef.Benim oğluş da 12bucukta uyandı emdi 1bucukta uyudu ve şuan yine ayakta,bu gece de zor geçecek belli![]()
Bizimki de 23.30 da uyudu ama 00:15 te uyandı birden.ki kucaktaydi, sanırım gaz sancısı sebebiyle uyanıyor, çıkan bişey yok ama gazın sesi geliyor ve hareketlenme başlıyor. Bir haftadir, gündüzleri bir kez derin uyuyor. Geceler de eh iste.insallah huy değildir de gazdır. Sanırım bio gaia ya geri dönebilirim artık kaka mevzusu duzelmisken, yoksa bu gidişat iyi degilm
Bio gaia kullanıyoruz biz de her gün 5 damla şükür çok fazla bi gaz sorunu olmuyor. O kadar dikkat ediyorum ama bazen benim de gaz yaptığını bilmeden yediğim şeyler oluyor o zaman bariz fark oluyor çocuk kıvranıyor damlaya rağmen.4 saattir aç ama emmeye hali yokO kadar saat uyumazsa böyle olur. Tek memeyi zorla uyandırarak emzirdim. Hayır yani nası dayanıyor bu uykusuzluğa bilmem.
Maalesef öyle çok uykusuzum şuan perişan haldeyimHadi yaa Allah hepimizin yardımcısı olsun valla. Geceleri sık uyanmak çok zorluyor. Derin uyku sorunu oldukça bu beslenme işi de sıklaşıyor malesef.