2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Her kusma konusunda ben varım malesef
Bizimki de kusuyor canım daha bir gün kusmadan uyuduğunu görmedim diyebilirim, reflüsü var dedi doktor. Kusması kilo alımına engel değilse ve akciğer enfeksiyonu yoksa sorun yok sadece sütün ziyan olur ve sürekli kıyafet değiştirirsin demişti.

Enfeksiyon olsa zaten anlarmışız. Bebeklerin mide kapakçığı henüz kapanmamış olduğundan normalmiş bu kusmalar ben de çok kusarmışım.
Bizimki bazen fışkırarak kusuyor.

Yaa afiyet olsun bilmez miyim, bı de yasak olunca daha iyi geliyo tadı
Ah ah bu akşam kakasında eskisinden daha büyük bi kan gördüm katinacım. Ben de kaşınıyorum. Yemeyeceğim başka.
Artık benim de kakaoya mı alerjim gelişti yoksa maruz kaldığım eser miktarda yumurta ve süt mü bizi böyle yaptı bilmiyorum.
Çok kontrollü haftalık aynı beslenme programıyla gitsem iyi olacak sanki.

Kaç gün oldu diyete başlayalı, bizde 20 küsur gün sürmüştü kaçak yokken. Sen yine de yeme tabi ki ama eser miktardan olmaz diye düşünmek istiyorum.kakaodandir muhtemelen. Ben de bugün dana etini denedim doktorumuz demişti. Takipteyim insalh sorun olmaz. Sürekli aynı beslenmek de olmuyor, sen yine de ıspanak, tavuk, nohut, börülce vs yemeye çalış. Susam, kakao, yer fıstığı, hindistan cevizi, tahin bunlar olmasa da olur şeyler.. kafama göre domatesi kesmiştim doktor kızmıştı. Sen şu anki diyet listene uyarak git bakalım. Ekledigin yeni şeyler olunca dikkat eder not alırsın

11 gündür yumurta. 7 gündür süt ve süt ürünü yememiştim
İnşallah sizde sorun olmaz da kısa sürede açarsınız diyeti.
Bakliyattan gaz sebebiyle uzak duruyordum. Ama mecbur yiyeceğim sanırım. Bir de tahin grubunu kessem güzel olacak karabuğday tüketiyorum bir de. Gaz da yapmıyormuş. Salatada filan doyurucu ve besleyici oluyor en azından. Tavsiye ederim.

Bugün 3 nöbetinde olamiycam kızlar, çünkü henüz derin uykuya gecemedik, kucaktayiz

Benim oğluş da 12bucukta uyandı emdi 1bucukta uyudu ve şuan yine ayakta,bu gece de zor geçecek belli
Bizimki 23:30 gibi uyumuştu, 01:30’da uyandık bir de 04;00’de.
Emiyoruz hala bakalım, ne güzel 2 defa uyanıyorduk şimdi sıklığı ve derin uykuya geçmedi zorlamaya başladı

Emiyoruz hala bakalım, ne güzel 2 defa uyanıyorduk şimdi sıklığı ve derin uykuya geçmedi zorlamaya başladı
Biz 4bucukta yine uyandık,şuan kaka yapıyor kendisi bugün resmen saat başı ayaktayız

Yemelisin, bekletme ve kaynatma suyunu dok, pisirirken de kimyon ekle mutlaka. Valla ben de hep korktum ama mecbur yedim malesef. Karabugdayı denemedim, iyi olur çeşit olur bana da. Bı de maş fasulyesi sipariş ettim, sütün kalitesini artıran besinler arasındaydı. Gaz yapma durumuna göre düzenli yiyecek listeme eklerim. Bu arada yazdım mi bilmiyorum ama kalsiyum desteği verildi bana ,sen de yavaştan baslamalisin eğer kullanmiyorsan.

Bizimki de 23.30 da uyudu ama 00:15 te uyandı birden.ki kucaktaydi, sanırım gaz sancısı sebebiyle uyanıyor, çıkan bişey yok ama gazın sesi geliyor ve hareketlenme başlıyor. Bir haftadir, gündüzleri bir kez derin uyuyor. Geceler de eh iste.insallah huy değildir de gazdır. Sanırım bio gaia ya geri dönebilirim artık kaka mevzusu duzelmisken, yoksa bu gidişat iyi degilm

4 saattir aç ama emmeye hali yok O kadar saat uyumazsa böyle olur. Tek memeyi zorla uyandırarak emzirdim. Hayır yani nası dayanıyor bu uykusuzluğa bilmem.

4 saattir aç ama emmeye hali yok O kadar saat uyumazsa böyle olur. Tek memeyi zorla uyandırarak emzirdim. Hayır yani nası dayanıyor bu uykusuzluğa bilmem.
Bio gaia kullanıyoruz biz de her gün 5 damla şükür çok fazla bi gaz sorunu olmuyor. O kadar dikkat ediyorum ama bazen benim de gaz yaptığını bilmeden yediğim şeyler oluyor o zaman bariz fark oluyor çocuk kıvranıyor damlaya rağmen.
Diyorum ya bebek gibi uyumak kavramını kim bulduysa kaldırılsın acilen

Son düzenleme:
Bir perişan da biziz o kadar sık uyandı ki emzirirken sadece okuyabildim burayı cevap dahi yazamadım kakayı geceleri yapar oldu bugün lalalam gibi ben de kendime uyudukça uyuma sözü veriyorum hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…