2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gündüz de bizde durum aynı uyumuyor
Bizimde kucakta anca
Normal çıkıyor canım minicik doğdu zaten erken olunca. Yanaklarımız ton ton galiba ondan büyük çıkıyordu hamileyken

Hangi marka acaba

38 cıktı bas ama bize bişey söyleyen olmadı.sadece güzel gelişimi dedi

Rota asısı hangisinden yaptırdınız arkadaşlar..bize doktor ve ebe sadece yaptırsanız iyi olur dedi ama cesiti hakkında bişey diyen olmadı.

Ayy başladı mı bakmaya en son bi 15 gün önce falan koyup denedim azıcık bakmıştı. Keyfi yerindeyken tekrar deneyeyim. Yalnız piyanosuna yetişemiyor seninki tekmeliyor mu canım
Rota asısı hangisinden yaptırdınız arkadaşlar..bize doktor ve ebe sadece yaptırsanız iyi olur dedi ama cesiti hakkında bişey diyen olmadı.
Doktorumuz rotateq yaptı bize 3 doz olacak toplamda.

Yaa afiyet olsun bilmez miyim, bı de yasak olunca daha iyi geliyo tadı

Dedim size oyalanma süreleri uzamış diyeben de çok ekmeğini yedim bugün

Bize rota aşısı da verilmedi. Doğduğunda topuk kanı da alınmadı, ayak izi de alınmadı. Valla bilmiyorum çok değişik geliyo bana. Hamileyken ayrı bir prosedür şimdi ayrı bir prosedür.

Hani yaaaa nerede o piyanolu halı

Kızlar benim kızım her beslemeden yaklaşık 5-10 dakika sonra beyaz krem kıvamına yakın kusuyor 5-10cc kadar. Doktorumuza soracağım ama sizlere de danışmak istedim. Çok besleniyor, belki fazlalığını kusuyordur diye düşündüm. Çünkü eskiye göre daha hızlı bitiriyor göğsümdeki sütü. Başına gelen var mı?

Bizimki de bu ara fazla kusmaya başladı, doktorumuz son kontrolde ben sormadan normal olduğunu söyledi.
fazla emiyor onu çıkarıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…