- 29 Ocak 2019
- 1.870
- 2.248
- 133
Hani yaaaa nerede o piyanolu halı![]()
Markasını bilmiyorum ama bu şekilde canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani yaaaa nerede o piyanolu halı![]()
Enerjileride uyanık kalma süreleride çok arttı artık büyüyorlar. Bugün doğum fotoğraflarına baktım gözyaşım pıtMaşallah nazar değmesinvalla bizimki hala oyun halisinda ama inanılmaz ayarsız bir enerji var cocuumda kıpır kıpır
![]()
Maşallah canım şapkayıda takmış biz hiç takamıyoruz. Anca banyodan sonra kabul ediyor ilginç bir şekilde kendini öyle kodlamışMarkasını bilmiyorum ama bu şekilde canım![]()
Bu gazlar yetti canım vallahi. Bazen diyorum beni emmediği halde bu kadar gazı var tek anne sütüyle beslense ne olacaktı halimiz.Bio gaia kullanıyoruz biz de her gün 5 damla şükür çok fazla bi gaz sorunu olmuyor. O kadar dikkat ediyorum ama bazen benim de gaz yaptığını bilmeden yediğim şeyler oluyor o zaman bariz fark oluyor çocuk kıvranıyor damlaya rağmen.
Diyorum ya bebek gibi uyumak kavramını kim bulduysa kaldırılsın acilen![]()
Ben de dün yaptım aynısını baktım ve duygulandımEnerjileride uyanık kalma süreleride çok arttı artık büyüyorlar. Bugün doğum fotoğraflarına baktım gözyaşım pıt![]()
Bizimki de bazen takar bazen takmaz keyfine göre beyefendinin bugün takıyor ben de şaşkınımMaşallah canım şapkayıda takmış biz hiç takamıyoruz. Anca banyodan sonra kabul ediyor ilginç bir şekilde kendini öyle kodlamış![]()
Yaa çok güzel düşünmüşsün bizde çekiyoruz her gün birleştirelim bariBen de dün yaptım aynısını baktım ve duygulandıminanılmaz çabuk büyüyorlar, ben dogdugundan beri hergun fotoğrafını çekip albüm yapıyorum 355 gün albümü yapacağım şimdiden bile değişimi inanılmaz
![]()
Havalar soğudu ya alışsalar çok iyi olacakBizimki de bazen takar bazen takmaz keyfine göre beyefendinin bugün takıyor ben de şaşkınım![]()
Yaa çok güzel düşünmüşsün bizde çekiyoruz her gün birleştirelim bari
Arkadaşımda instagram açtı sadece eşiyle kendi takip ediyor içine fotoğraf yüklüyorlar anı kalsın diye
Havalar soğudu ya alışsalar çok iyi olacak![]()
Kızlar bebişlerinizi sosyal medyaya koymaya başladınız mı biz hala koyamıyoruz yahamileyken koydum bir tane akşamına hastalandım. Bebişin ayaklarını falan koyduk çocuk huzursuzluktan çok ağladı falan.
Aaa nasıl yani. Topuk kanı aldılar. Rota da yaptı. Önemini anlattı. K vitamini de verdiler. Hatta bama yatırmazsan şöyle böyle bi anlatıyorlar bem başlıyorum ağlamaya.Bize rota aşısı da verilmedi. Doğduğunda topuk kanı da alınmadı, ayak izi de alınmadı. Valla bilmiyorum çok değişik geliyo bana. Hamileyken ayrı bir prosedür şimdi ayrı bir prosedür.
Mama veriyorum biberon bittikten sonra bir ağlama yaşıyoruz ama bu sefer abarttı elimde uğundu çocuk ne yapacagimi şaşırdım çok kötü bir şeyGaz sancısı mı çekiyor acaba kolik bebekler öyle çok ağlıyor bizimde hafiften başladı artarak devam etti ağlamaları
Watsab durumuna bile koymadım koymayida düşünmüyorum etraftan resim isteyenler oluyor tek açimlik gönderiyorum daha cok küçük olduğu içinKızlar bebişlerinizi sosyal medyaya koymaya başladınız mı biz hala koyamıyoruz yahamileyken koydum bir tane akşamına hastalandım. Bebişin ayaklarını falan koyduk çocuk huzursuzluktan çok ağladı falan.
Bizde öyle ya hemen göze gelirim şimdi bebişte olunca daha temkinli yaklaşıyor insan.Ben telefonda ve hard diskte biriktiriyorumevet ya sapka önemli kış geliyor valla
Biz hala koymadik ben de hamileyken fotoğraf paylaştım 2 gün sonra doktorum düşük riski var dedi full yatış verdibebeğin ayak baş parmaklarına alyansimizi takip çekmiştik onu paylaştık çocuk gece boyu ağlamaktan morardı biz de daha koymadik ben nazara ve kem göze inanıyorum
![]()
Canım mamayı doktor boy ve kg durumuna göre orantılıyor. Biz bir aylıkken 3-3.5 saatte bir 90 veriyorduk ama benimki emmiyor.Mama veriyorum biberon bittikten sonra bir ağlama yaşıyoruz ama bu sefer abarttı elimde uğundu çocuk ne yapacagimi şaşırdım çok kötü bir şey
4 saatte bir 90 cc veriyorum miktarı az mı acaba
Bizde hiç koymadık yakınlarımıza atıyoruz ama isterlerseWatsab durumuna bile koymadım koymayida düşünmüyorum etraftan resim isteyenler oluyor tek açimlik gönderiyorum daha cok küçük olduğu için
Pişik kremini sürekli sürüyoruz doğduğundan beri her alt açmada. Altınıda her çişte alıyorum. Desitin hem mor hem mavi var bizde arada onlardan sürüyorum. Günlükte bepanthol ve mustela kullanıyorum. Çok şükür hiç pişik olmadık. Bezini mutlaka sık değiştir pişiğin en önemli nedeni çişli durması bencekızlar bebğimin poposu mantar oldu dün cildiye 4 kremi karıştırttı eczanede ve desitin mor verdi baya toparlıyı çok şükür sanırım desitin mavi günlük kullanım içinmiş mantar geçtikten sonra kullananınız varmı?ve pişik önleyici kremi her alt açmada sürüyomusunuz
Benimki de yaptı ishal kendisi, sırtından çıktı sağolsun kızımBizimkinin dötü durmuyor ki sabah 5 gibi sağlam bi kaka döşedi beze şimdi yine ikin ikin modundagözleri de uykudan perişan ama
yapmadan rahat etmeyecek
![]()
İnşallah uyumuşsundur bizimkinde su an o göz yokİdeal uyanma saatleri bence
aramızda uyuyabilen anneler olması sevindirici tabibenim hiç o kadar uzun uyumadı canım ama uyuşa noluyor ya deyip uyandırırdım galiba.uzmanlar gerek olmadığını söylüyorlar.
Kahvaltım bitti paşam uyandı, emiyoruz bakalım açtım bir netflix dizisi izleyeyim dedim. Uyursa ben de hemen Küt yatacağım![]()
Süt alerjisi varsa eser miktarlar bile tetikliyir malesef
Bizimkinin baya turuncuydu 2 gündür. Antibiyotik kullanıyor ona yormaya çalıştım ben de..Tamamdır söylerim, gaz durumu vs bı bakayım. Ispanak yiyorum bol bol, yeşil sarı durumuna sebep oluyor. Sen de görürsen endişelenme. Ben gebelikte kullanmamıştım. Çocuk doktorumuz calcimax d3 önerdi, aile hekimine yazdırıp aldım. Malum devamli icicez o da bilsin istedim. Tadı güzel suda eritip içiyorum. Biraz bende gaz yaptı gibi ya bakalım
bizimde bezden oldu yüksek ihtimal ben çok sık değiştiriyorum günde en az 8 10 kere bazen 15bi bile buluyo ama hiç kurulamoyodum şimdi makyaj temizleme pamuklarıylads kuruluyorım bide 1 hsfts molfix kullandık o hafta oldu doktorda emiciliği daha az olabilir dediPişik kremini sürekli sürüyoruz doğduğundan beri her alt açmada. Altınıda her çişte alıyorum. Desitin hem mor hem mavi var bizde arada onlardan sürüyorum. Günlükte bepanthol ve mustela kullanıyorum. Çok şükür hiç pişik olmadık. Bezini mutlaka sık değiştir pişiğin en önemli nedeni çişli durması bence
Çişini mutlaka sil canım ıslak pamukla siliyorum bende. Sleepy bio natural ve egologic kullanıyorum hiç pişik yapmadı.bizimde bezden oldu yüksek ihtimal ben çok sık değiştiriyorum günde en az 8 10 kere bazen 15bi bile buluyo ama hiç kurulamoyodum şimdi makyaj temizleme pamuklarıylads kuruluyorım bide 1 hsfts molfix kullandık o hafta oldu doktorda emiciliği daha az olabilir dedi
Ben hamileliğim artık son haftasında tek bir fotoğraf koydum, bebeğin de 40 I çıkmaya yakın hareketli bir ayak bacak videosu koydumKızlar bebişlerinizi sosyal medyaya koymaya başladınız mı biz hala koyamıyoruz yahamileyken koydum bir tane akşamına hastalandım. Bebişin ayaklarını falan koyduk çocuk huzursuzluktan çok ağladı falan.