2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bu gazlar yetti canım vallahi. Bazen diyorum beni emmediği halde bu kadar gazı var tek anne sütüyle beslense ne olacaktı halimiz.

Enerjileride uyanık kalma süreleride çok arttı artık büyüyorlar. Bugün doğum fotoğraflarına baktım gözyaşım pıt
Ben de dün yaptım aynısını baktım ve duygulandım inanılmaz çabuk büyüyorlar, ben dogdugundan beri hergun fotoğrafını çekip albüm yapıyorum 365 gün albümü yapacağım şimdiden bile değişimi inanılmaz

Son düzenleme:
Yaa çok güzel düşünmüşsün bizde çekiyoruz her gün birleştirelim bari
Arkadaşımda instagram açtı sadece eşiyle kendi takip ediyor içine fotoğraf yüklüyorlar anı kalsın diye
Bizimki de bazen takar bazen takmaz keyfine göre beyefendinin bugün takıyor ben de şaşkınım
Havalar soğudu ya alışsalar çok iyi olacak

Kızlar bebişlerinizi sosyal medyaya koymaya başladınız mı biz hala koyamıyoruz ya hamileyken koydum bir tane akşamına hastalandım. Bebişin ayaklarını falan koyduk çocuk huzursuzluktan çok ağladı falan.

Ben telefonda ve hard diskte biriktiriyorum evet ya sapka önemli kış geliyor valla

Biz hala koymadik ben de hamileyken fotoğraf paylaştım 2 gün sonra doktorum düşük riski var dedi full yatış verdi bebeğin ayak baş parmaklarına alyansimizi takip çekmiştik onu paylaştık çocuk gece boyu ağlamaktan morardı biz de daha koymadik ben nazara ve kem göze inanıyorum

Bize rota aşısı da verilmedi. Doğduğunda topuk kanı da alınmadı, ayak izi de alınmadı. Valla bilmiyorum çok değişik geliyo bana. Hamileyken ayrı bir prosedür şimdi ayrı bir prosedür.
Aaa nasıl yani. Topuk kanı aldılar. Rota da yaptı. Önemini anlattı. K vitamini de verdiler. Hatta bama yatırmazsan şöyle böyle bi anlatıyorlar bem başlıyorum ağlamaya.

Gaz sancısı mı çekiyor acaba kolik bebekler öyle çok ağlıyor bizimde hafiften başladı artarak devam etti ağlamaları
Mama veriyorum biberon bittikten sonra bir ağlama yaşıyoruz ama bu sefer abarttı elimde uğundu çocuk ne yapacagimi şaşırdım çok kötü bir şey
4 saatte bir 90 cc veriyorum miktarı az mı acaba

Watsab durumuna bile koymadım koymayida düşünmüyorum etraftan resim isteyenler oluyor tek açimlik gönderiyorum daha cok küçük olduğu için

Bizde öyle ya hemen göze gelirim şimdi bebişte olunca daha temkinli yaklaşıyor insan.
Mama veriyorum biberon bittikten sonra bir ağlama yaşıyoruz ama bu sefer abarttı elimde uğundu çocuk ne yapacagimi şaşırdım çok kötü bir şey
4 saatte bir 90 cc veriyorum miktarı az mı acaba
Canım mamayı doktor boy ve kg durumuna göre orantılıyor. Biz bir aylıkken 3-3.5 saatte bir 90 veriyorduk ama benimki emmiyor.
Watsab durumuna bile koymadım koymayida düşünmüyorum etraftan resim isteyenler oluyor tek açimlik gönderiyorum daha cok küçük olduğu için
Bizde hiç koymadık yakınlarımıza atıyoruz ama isterlerse

kızlar bebğimin poposu mantar oldu dün cildiye 4 kremi karıştırttı eczanede ve desitin mor verdi baya toparlıyı çok şükür sanırım desitin mavi günlük kullanım içinmiş mantar geçtikten sonra kullananınız varmı?ve pişik önleyici kremi her alt açmada sürüyomusunuz

Pişik kremini sürekli sürüyoruz doğduğundan beri her alt açmada. Altınıda her çişte alıyorum. Desitin hem mor hem mavi var bizde arada onlardan sürüyorum. Günlükte bepanthol ve mustela kullanıyorum. Çok şükür hiç pişik olmadık. Bezini mutlaka sık değiştir pişiğin en önemli nedeni çişli durması bence

Bizimkinin dötü durmuyor ki sabah 5 gibi sağlam bi kaka döşedi beze şimdi yine ikin ikin modunda gözleri de uykudan perişan ama yapmadan rahat etmeyecek
Benimki de yaptı ishal kendisi, sırtından çıktı sağolsun kızım sular kesik pamukla temizledik mecbur
İnşallah uyumuşsundur bizimkinde su an o göz yok
Süt alerjisi varsa eser miktarlar bile tetikliyir malesef

Bizimkinin baya turuncuydu 2 gündür. Antibiyotik kullanıyor ona yormaya çalıştım ben de..
gaz mı , pek severiss

bizimde bezden oldu yüksek ihtimal ben çok sık değiştiriyorum günde en az 8 10 kere bazen 15bi bile buluyo ama hiç kurulamoyodum şimdi makyaj temizleme pamuklarıylads kuruluyorım bide 1 hsfts molfix kullandık o hafta oldu doktorda emiciliği daha az olabilir dedi

Çişini mutlaka sil canım ıslak pamukla siliyorum bende. Sleepy bio natural ve egologic kullanıyorum hiç pişik yapmadı.

Ben hamileliğim artık son haftasında tek bir fotoğraf koydum, bebeğin de 40 I çıkmaya yakın hareketli bir ayak bacak videosu koydum
Zaten çok paylaşım yapan biri değilim kendime hatıra kaldın diye koydum onları da. Arada açıp bakıyorum çünkü :)

Nazara ben de inanıyorum bir de çocuk sahibi olamayan arkadaşlarım var biliyorum onların gözüne sokar gibi her şeyi paylaşmak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…