2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
H
Hergun ceviz hurma çiğ badem yersen yaglakir süt kalitesi de artar.bol su bol su bol su

Kızlar bebeğimi kanguruya koysam bişey olurmu sizce 45 günlük acil yazarmisiniz
Bizim doktor 2 ay oldu artık koyabilirsiniz demişti , isterseniz biraz daha bekleyin, başını tutabiliyor mu , başını tutabiliyorsa koyabilirsiniz diyenlerde var

Kızlar bebeğimin kafasında konak başlangıcı var , daha önce bu durumu yaşayanlar nasıl çözüm buldunuz? İlerlemeden önlem almak istiyorum
Canım bizimkinin kaşında vardı doktor lansinoh krem varsa elinde ondan sür dedi sürdüm geçti gerçekten. Kızlar da zeytinyağı ve karbonat karıştırıp sürüp sonra taramayı önermişti yanlış hatırlamıyorsam.

Lansinoh da var onu da deneyim,nasıl uygulama yaptın

Bir sürü şey denedim ama bana en iyi gelen solgar brewer yeast bira mayası tableti oldu isterseniz bir deneyin, sadece anne sütü ile güzel kilo alıyor.

Merhaba, biz de önümüzdeki hafta için randevu aldık tam 2 buçuk aylık olacak. İlk oğlumu 7 aylıkken yaptırmıştık. İlk gece çiş yaptıkça ağladı sonrası rahat geçmişti. Bezini sık sık değiştirip doktorun verdiği kremleri sürdük. Büyüdükçe hem acı eşikleri azalıyor hem de hareket edip döndükçe elledikçe canları acıyabilir, benim düşüncem tabi.

Bizde böyle düşündük büyüdükçe daha zor olacak ufakken yaptırmak en iyisi bencede. Beni şimdiden stresi sardı tabii

Gece nöbetçileri neredesiniz,bu gece ses çıkmamış kimseden bizimki yarım saat önce kıyamet çığlıklari ile uyandırdı gaz sancısı ile , biyerine bişey oldu ya da rüyada korktu zannettimbabasi hemen masaj vs yaparak kakasını yaptırdı da rahatladı yavrum. Şimdi de beslenme ve sonrası gaz çıkarma ile ritüelimiz devam ediyor

Burdayız tabiii ki. Çocuğun huyu değişti ya sık uyanmaya başladı eskiden 2 kez uyanırdı şimdi gece 12’de yatan çocuk 2-4-6 hep uyandı..
Bugün her uyuduğunda ben de uyuyacağım sözümü veriyorum 23663737 kez bakalım tutabilecek miyim:)

40tan sonra düzelir dediler hep bizimki cozuttu mesela,bu gece bizde 2saatte bir uyandık

Benimki hiç 2 saati geçik uyumuyor ki bu aralar 2 saatte uyumuyor yarım saat 1 saat uyuyup kalkıyor geceleri uyumayı özledim
Ahhh o saat başı kalkmalar insanı perişan ediyor,bende direk baş ağrısı ve gerginlik yapıyor inşallah daha uzun süre kesintisiz uyuduklari zamana geçeriz kısa sürede

Aaa herkes bu gece aynı şeyi mi yaşamış
Hala uyumuyor son çare robot süpürgeyi çalıştırdım, uyursa ben de onunla onun gürültüsünde uyuyacağım mecbur

Ayni durumdayiz dün 12-4 arası uyudu, sonra saat başı uyandı, basım çatlıyor. Kucakta uyuyor yatağa koyuyorum beş on dk bazen yarım saat.. İnşallah uyuyabiliriz gün içinde

Bizimde birebir hiç daha önce yapmadığı kadae çok bir çığlıkla uyandı gece

40tan sonra düzelir dediler hep bizimki cozuttu mesela,bu gece bizde 2saatte bir uyandık

Aaa herkes bu gece aynı şeyi mi yaşamış
Hala uyumuyor son çare robot süpürgeyi çalıştırdım, uyursa ben de onunla onun gürültüsünde uyuyacağım mecbur

Ayni durumdayiz dün 12-4 arası uyudu, sonra saat başı uyandı, basım çatlıyor. Kucakta uyuyor yatağa koyuyorum beş on dk bazen yarım saat.. İnşallah uyuyabiliriz gün içinde

Bizimde birebir hiç daha önce yapmadığı kadae çok bir çığlıkla uyandı gece
Herkes zor bir gece geçirmiş demek kızlar.

Ben de artık son kalkmada başım çatlıyordu hala daha kendime gelemedim. Ayakta sallıyorum ama sürekli uyanıyor noldu anlamadım. Herkes aynı şeyleri yaşadığına göre var bir şey ama hayırlısı

Uyursa ben de uyuyacağım hemen çok fenayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…