2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Tar tar tar Robot süpürgeyle uyuttum maksimum 45 dk 3 uyku yaptı. Ben yanında bayılmışım robotu filan duymuyorum hiç düzgün uyuyamadım
Allah kolaylık versin durmazsa yıkamayı düşünüyorum bebişi bakalım

Kendimi sorguladım gaz yapacak bişey mi yedim diye ama yok bulamadım. Bence ara ara uyanıp uyanıp emdi uyudu gazı çıkmadan onun birikimi oldu sanırım
Bizim dün aksine hep gaz yaptı ya. Sulu kaka yaptı 3 kere doktor olabilir normal dedi kakasına üşüttü sandımda acaba aşının etkisi devam mı ediyor rota ishal gibi yaparmış
Ay tutulması etkileri midir nedir iki gecedir hep ıh ıh ıh ıkınmalar çığlıklar

Herkes aynı dertten müzdarip galiba. 3 gündür aşırı huysuz sürekli ağlıyor. Atak mıdır nedir anlamadım. Bugün kahvaltı hazırlıyordum sabah eşim de bebeğin yanında. Birden ağlamaya başladı ama nasıl çığlık atıyor. Parmağını gözünd sokmuş o kadar çok ağladı ki ben de ağladım onunla oturup. Oy sinirlerim çok yıprandı ya

Yarım saattir oyun halısında oynuyor gözler uykulu, ben de anca kahvaltı yapabildim. Oyun halısı ana kucağı ne varsa deneyin derim süre uzamış olabilir

Kızlar, aranızda oto koltuk araştıran, kullanıp tavsiye eden var mıdır? Kasım insirimleri başlamışken alalım istiyorum. Tavsiyeleri, indirimleri paylaşırsak güzel olur.

Ben de aynı durumdayım vallahi çok canı acıyormuş gibi ağlıyor ve uzun sürüyor artık
Benimki uykudan önce aşırı ağlıyor artık ağlasın diyorum çünkü yorulup dalıyor hiç dayanamıyorum ama o an ne yapsam susturamıyorum kendi susası gelince duruyor sadece. Herşeyi denedim bugğn ama çok zor onlar ağlarken sakin kalabilmek ya

Benim bebekte uyumama rekoru kirdi sabah11 den gece 4 kadar 10 dk 10dk 2 kere 30 dk uyudu zaten mama veriyorduk arttirdik ek mama verdik aclik atagi yasamis sanirim simdi uyuyor.ih ih bacak hareketi yapip uyaniyor aglayarak gaz ilacida verdim gazinida cikariyor kakasinida yapiyor bütün gun ugrastik.tek sorunu açlikmiş sütümde yetmedi az geldi farkettim.

Yarım saattir oyun halısında oynuyor gözler uykulu, ben de anca kahvaltı yapabildim. Oyun halısı ana kucağı ne varsa deneyin derim süre uzamış olabilir
Sen bebeksin uyusana demi? Derin uykuya geçmekte zorlanıyor bizimki de.
Sağolsun bir buçuk saat kadar uyumuş nasıl bayılmışım ben de.
Kahvaltıyı zor ettim yulaf lapası yaptım yedim ama inanılmaz açım. Uyusa da yine yatsam diye bakıyorum açıkçası.
Her saat başı uyandığımız İçin ve tasalı yattığımızdan verimli bir uyku olmuyor sanırım bizlerin uykuları da.

Kizlar bugun aylik kontrolüne sağlık ocağına gittik
Kilosu 3450 den 4300 e cikmis boyu 55 cm
Kafa ölçümü yaptı üst limitin üstünde çıktı 37.5 cm
Aylik takibe alacağız dedi
Sizlerin bebislerin 1 aylik kontrolde baş ölçümü nedir ?

Kızlar, aranızda oto koltuk araştıran, kullanıp tavsiye eden var mıdır? Kasım insirimleri başlamışken alalım istiyorum. Tavsiyeleri, indirimleri paylaşırsak güzel olur.
Biz araştırdık be safe oto koltuğunda karar kıldık hem adac test oranı çok iyi hemde yüksek bebek dışarıyı rahatça izleyebilsin diye

Gündüz de bizde durum aynı uyumuyor

Bizimki 38 çıktı hatta sağlıkocağından sonra hastaneye gittiğimizde 2 gün sonra, doktor 40 cm ölçtü. Biraz koca kafalı olacak dedi sadece ve takip edeceğiz sürekli büyümeye devam ederse evet sorun ama bu ölçümler tehlike ara etmiyormuş. Sana da rutin takip edeceğiz demek istemiş sanırım.

Bizimkinin hamilelik dönemindeki usg ölçümlerinde de kafası hep büyük çıkardı. Ben takılmadım açıkçası çok. Doktor da stres yaratacak şekilde söylemedi.

T temmuzekim seninkinin de kafası büyük çıkıyordu dimi haftasından, şimdi nasıl

Saflık ocagindaki doktor aylik takibe alacağız dedi şimdilik bisey gerekmiyormus

Kızlar yardıma ihtiyaçım var göğsümün birini bebrğim emiyor diğerini pek emmiyor sağıyorum bazrn emiyor.emmediği göğsüm çok acıyor küçük yara olmuş. Ödem olmasın diye sağıyorum ama yinede cok acıyor sızlıyor. Yine sanırım ödem var.Nasıl iyileşir fikirleriniz var mı lütfen?

Benim de kahvaltı öğünüm dahaaa az önce bitti
Ilık Kahvemi içiyorum şimdi. Yanında vegan çikolata ile katinaizmir bakalım neler olacak 1 haftdır diyetteydim çikolatanın tadını bu kadar mı unutur insan. Şuan hazdan dört köşeyim
Lalam ya ben de Gece en azından bölünmeden 2 saat uyumadıkça o günden verim alamıyorum ben. 2+2 yetiyor bi de sabah kestirmesi yapıyorum iyi geliyordu. Bugün hiçbir uyku tam olmadı:)
Bebişlerin de neyi var anlamadım dün akşam 12 den önce çok güzel uyudu acısı çıkıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…