Tar tar tar Robot süpürgeyle uyuttum maksimum 45 dk 3 uyku yaptı. Ben yanında bayılmışım robotu filan duymuyorumHerkes zor bir gece geçirmiş demek kızlar.
Ben de artık son kalkmada başım çatlıyordu hala daha kendime gelemedim. Ayakta sallıyorum ama sürekli uyanıyor noldu anlamadım. Herkes aynı şeyleri yaşadığına göre var bir şey ama hayırlısı
Uyursa ben de uyuyacağım hemen çok fenayım.
Bizim dün aksine hep gaz yaptı ya. Sulu kaka yaptı 3 kere doktor olabilir normal dedi kakasına üşüttü sandımda acaba aşının etkisi devam mı ediyor rota ishal gibi yaparmışKendimi sorguladım gaz yapacak bişey mi yedim diye ama yok bulamadım. Bence ara ara uyanıp uyanıp emdi uyudu gazı çıkmadan onun birikimi oldu sanırım
Ay tutulması etkileri midir nedir iki gecedir hep ıh ıh ıh ıkınmalar çığlıklarHerkes zor bir gece geçirmiş demek kızlar.
Ben de artık son kalkmada başım çatlıyordu hala daha kendime gelemedim. Ayakta sallıyorum ama sürekli uyanıyor noldu anlamadım. Herkes aynı şeyleri yaşadığına göre var bir şey ama hayırlısı
Uyursa ben de uyuyacağım hemen çok fenayım.
Evet ben de şimdiden düşünüyorum ama korkunun ecele faydası yok :) çabucak atlatırlar inşallah bebelerBizde böyle düşündük büyüdükçe daha zor olacak ufakken yaptırmak en iyisi bencede. Beni şimdiden stresi sardı tabii
Ben de aynı durumdayım vallahi çok canı acıyormuş gibi ağlıyor ve uzun sürüyor artıkHerkes aynı dertten müzdarip galiba. 3 gündür aşırı huysuz sürekli ağlıyor. Atak mıdır nedir anlamadım. Bugün kahvaltı hazırlıyordum sabah eşim de bebeğin yanında. Birden ağlamaya başladı ama nasıl çığlık atıyor. Parmağını gözünd sokmuşo kadar çok ağladı ki ben de ağladım onunla oturup. Oy sinirlerim çok yıprandı ya
Tar tar tar Robot süpürgeyle uyuttum maksimum 45 dk 3 uyku yaptı. Ben yanında bayılmışım robotu filan duymuyorumhiç düzgün uyuyamadım
Allah kolaylık versin durmazsa yıkamayı düşünüyorum bebişi bakalım
Bizim dün aksine hep gaz yaptı ya. Sulu kaka yaptı 3 kere doktor olabilir normal dedi kakasına üşüttü sandımda acaba aşının etkisi devam mı ediyor rota ishal gibi yaparmış
Ay tutulması etkileri midir nedir iki gecedir hep ıh ıh ıh ıkınmalar çığlıklar
Herkes aynı dertten müzdarip galiba. 3 gündür aşırı huysuz sürekli ağlıyor. Atak mıdır nedir anlamadım. Bugün kahvaltı hazırlıyordum sabah eşim de bebeğin yanında. Birden ağlamaya başladı ama nasıl çığlık atıyor. Parmağını gözünd sokmuşo kadar çok ağladı ki ben de ağladım onunla oturup. Oy sinirlerim çok yıprandı ya
Sen bebeksin uyusana demi? Derin uykuya geçmekte zorlanıyor bizimki de.Yarım saattir oyun halısında oynuyor gözler uykulu, ben de anca kahvaltı yapabildim. Oyun halısı ana kucağı ne varsa deneyin derim süre uzamış olabilir
Biz araştırdık be safe oto koltuğunda karar kıldık hem adac test oranı çok iyi hemde yüksek bebek dışarıyı rahatça izleyebilsin diyeKızlar, aranızda oto koltuk araştıran, kullanıp tavsiye eden var mıdır? Kasım insirimleri başlamışken alalım istiyorum. Tavsiyeleri, indirimleri paylaşırsak güzel olur.
Hangi modeliBiz araştırdık be safe oto koltuğunda karar kıldık hem adac test oranı çok iyi hemde yüksek bebek dışarıyı rahatça izleyebilsin diye
Gündüz de bizde durum aynı uyumuyorBizim dün aksine hep gaz yaptı ya. Sulu kaka yaptı 3 kere doktor olabilir normal dedi kakasına üşüttü sandımda acaba aşının etkisi devam mı ediyor rota ishal gibi yaparmış
Bizimki de kaka yaptı gün içinde zort zort hemdeevet ya rota öyle yapıyormuş bizde de durum aynı sulu kaka aşıdan sonra böyle oldu daha düzelmedi
Ay tutulması etkileri midir nedir iki gecedir hep ıh ıh ıh ıkınmalar çığlıklar
Bizimki 38 çıktı hatta sağlıkocağından sonra hastaneye gittiğimizde 2 gün sonra, doktor 40 cm ölçtü. Biraz koca kafalı olacak dedi sadece ve takip edeceğiz sürekli büyümeye devam ederse evet sorun ama bu ölçümler tehlike ara etmiyormuş. Sana da rutin takip edeceğiz demek istemiş sanırım.Kizlar bugun aylik kontrolüne sağlık ocağına gittik
Kilosu 3450 den 4300 e cikmis boyu 55 cm
Kafa ölçümü yaptı üst limitin üstünde çıktı 37.5 cm
Aylik takibe alacağız dedi
Sizlerin bebislerin 1 aylik kontrolde baş ölçümü nedir ?
Saflık ocagindaki doktor aylik takibe alacağız dedi şimdilik bisey gerekmiyormusBizimki 38 çıktı hatta sağlıkocağından sonra hastaneye gittiğimizde 2 gün sonra, doktor 40 cm ölçtü. Biraz koca kafalı olacak dedi sadece ve takip edeceğiz sürekli büyümeye devam ederse evet sorun ama bu ölçümler tehlike ara etmiyormuş. Sana da rutin takip edeceğiz demek istemiş sanırım.
Bizimkinin hamilelik dönemindeki usg ölçümlerinde de kafası hep büyük çıkardı. Ben takılmadım açıkçası çok. Doktor da stres yaratacak şekilde söylemedi.
T temmuzekim seninkinin de kafası büyük çıkıyordu dimi haftasından, şimdi nasıl
Oy kızlar hiç keyfim yok bugün nedense hava da kötü ondan mı bilmiyorum.. şöyle saatlerce uyuyasım var battaniye altında. Anne olunca insan dilediği gibi depresyona da giremiyor
Benim de kahvaltı öğünüm dahaaa az önce bittiSen bebeksin uyusana demi? Derin uykuya geçmekte zorlanıyor bizimki de.
Sağolsun bir buçuk saat kadar uyumuş nasıl bayılmışım ben de.
Kahvaltıyı zor ettim yulaf lapası yaptım yedim ama inanılmaz açım. Uyusa da yine yatsam diye bakıyorum açıkçası.
Her saat başı uyandığımız İçin ve tasalı yattığımızdan verimli bir uyku olmuyor sanırım bizlerin uykuları da.
Bu canım tam adı Besafe Izi Comfort X3 Isofix Oto KoltuğuHangi modeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?