- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 33
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki bazen 4 bile yapıyor, en az ikiKizlar bebegim günde 1 kere bazen 2 günde bir kaka yapardı dün 3 kere kaka yaptı normal mi acaba
Banyo öncesi pamuğa zeytinyağı döküp hafifçe ovala canımKızlar bebeğimin kafasında konak başlangıcı var , daha önce bu durumu yaşayanlar nasıl çözüm buldunuz? İlerlemeden önlem almak istiyorum
Canım silikon sıkın üstten dökün suyu orayı kullanmayınKatlanabilir banyo küveti gider kısmından sızdırıyor kızlar nasıl düzelteceğim ben bu durumu
Teşekkür ederim canımBanyo öncesi pamuğa zeytinyağı döküp hafifçe ovala canım
Gaz çıkarıyorsa telaşlanmayın 7güne kadar dedi. Ama bizimki kolik bir bebek 4günğ geçerse fitil uygulanabilir dedi. Şu zamana kadar bir kere uyguladık zaten. Sab sımplexle colex şurubu düzenli kullanmaya başlayınca düzeldi kaka sorunumuz. Biogaida kullanıyoruz 15.gündem beri.Sagolun cvplar için rahatladım şimdi
Ufak bir değişiklikte hemen hasta mı oldu diye dusunuyorum
Bende banyodan önce pehlivan gibi yağladım geçen günTeşekkür ederim canım![]()
Yenidoğan başlığı varsa koyabilirsiniz doktorumuz öyle demişti bize ama almadık zaten sling denedik durmadı çünküKızlar bebeğimi kanguruya koysam bişey olurmu sizce 45 günlük acil yazarmisiniz
Evet ya alt açma örtüsü mantıklıymış bugün buzdolabı poşetini kare şekilde kesip gider kapağını öyle kapatacağım bakalım inşallah sızdırmaz alt açma örtüsü de sereyimBenim sızdırmıyor ama kullanırken altına alt açma örtüsü seriyorum.çok fazlamı sızdırıyor?
Hiç kullanmıyorum zaten neden sızdırdı anlamadım bu zamana kadar yoktu böyle şeyleriCanım silikon sıkın üstten dökün suyu orayı kullanmayın
Ohh iyi yapmışsın,bizimki de eğer çok acikirsa banyo sonrası kıyametler kopuyor giyinene kadar masaj vs hak getire. Ama açlık durumu normal olursa banyo sonrası masaja bayılıyor özellikle de yüzüstü yatarken yapılan masajaBende banyodan önce pehlivan gibi yağladım geçen günbanyo sonrası giyinirken krizlere girdiğimiz için asla krem sürdürtmüyordu iyi oldu böyle. Birde kaynatıp sürün zeytinyağını diyorlar ben hiç kaynatmadım ama bir alerji olmadı
Canım biz de sünnet olayını halletmeye düşünüyoruz bu yakın zamanda, küçükken olsun bitsin diyorum ama ben de aynı telaş yapıyorum tedirgin oluyorum bir taraftan daKızlar sünnet işini halledelim diyoruz önümüzdeki iki hafta içinde. Eşim belki aralıkta gemiye katılacak o gitmeden ne olur ne olmaz erken yaptıralım dedik. Doktorumuzda yaptırabilirsiniz yalnız sizden baya parça gidecek dedi güldü geçen haftaayy stresi şimdiden sardı beni ya
Poposindan fitil olarak vermiuorum canim, leke çikarmada kullaniyorum camasirlarda sonra makinaya koyup dalin deterjanla yıkıyorumm. Ben onu dmk istemistimYazmadık diye deliksiz uyuduk zannedilmesin efenim, 3:30-05:00 ve 07:00 emzirme nöbetleri ifa edildi. 07:00 emzirmesi alt değişimi ve burun açma sebebiyle rötar yedi devam ediyor.
yumosamber bizimkinin de hırıltsı çok. Aspiratör ile açtık az evvel ama tam geçmedi şu buhar makinesini çalıştırayım diyorum.
minik kalp0753 canım bebek senin bebeğin en doğrusunu sen bilirsin onun İçin ama beyaz sabun çok çok zararlı. İçindeki o asit kimyasal sayesinde evet anlık bi rahatlama sağlıyor ama bebeğe kimyasal verilmiş oluyor ve alışkanlık olursa bu tarz dış uyaranlar olmadan bebekler kendiliklerinden kakalarını yapamıyorlar bilgin olsun. Kısa vadede rahat edeceğim diye uzun vadeli problemler yaşama.
Yeşil kaka diyince ilk akla gelen kabizlikkkkkkkkminik kalp0753 hashsgsg ya ben hani kabız olan bebeklerin poposuna sabun koyuyorlar ya onu zannettim çamaşır yıkama olayını nedense anlamamışım, bazı uykusuzluk algı problemleri
Çok afedersin canım![]()
Zamanla oluyor demekki bilemedim bende canımHiç kullanmıyorum zaten neden sızdırdı anlamadım bu zamana kadar yoktu böyle şeyleri
Bizde mama saatinden önce yaptırıyoruz yoksa kusuyor reflüden dolayı. Bazen çığlıklardan havluya sarılı mama yediğimiz çokOhh iyi yapmışsın,bizimki de eğer çok acikirsa banyo sonrası kıyametler kopuyor giyinene kadar masaj vs hak getire. Ama açlık durumu normal olursa banyo sonrası masaja bayılıyor özellikle de yüzüstü yatarken yapılan masaja
Ay valla o kadar çok bilgi var ki insan ne yapacağını şaşırıyor![]()
Aynı durumdayım bende ya büyüyüncede daha zor eliyle eller acıtır falan. Bir iki çişten sonra sıkıntı yok diyorlar ya hayırlısı artık bakalımCanım biz de sünnet olayını halletmeye düşünüyoruz bu yakın zamanda, küçükken olsun bitsin diyorum ama ben de aynı telaş yapıyorum tedirgin oluyorum bir taraftan da![]()
Bizimde var öyle havluya sarılı emme seanslarımizBizde mama saatinden önce yaptırıyoruz yoksa kusuyor reflüden dolayı. Bazen çığlıklardan havluya sarılı mama yediğimiz çok![]()
Aynen farkında olmadan yaptırmak en iyisi, kolaylıkla iyileşme oluyormuş öyle diyorlar hayırlısı bakalımAynı durumdayım bende ya büyüyüncede daha zor eliyle eller acıtır falan. Bir iki çişten sonra sıkıntı yok diyorlar ya hayırlısı artık bakalım
İlk oğlumda 1 buçuk yıl süt diyeti yaptım .sutsuz aradığınızr çok şeyde yardım edebilirim. Çok ağır süt alerjisi vardı bir çok şey deneyimledim maalesef.Lifalifin kuru meyvelisini alsam mu böylece tatlı ihtiyacımı da böyle gidermiş olurum
Rezene aksine gaza iyigelir diye biliyorum. kendi doktorumun tavsiyesiyd. Hem süt arttirma hem gaza iyi gelir bolca tüket demiştiBendede var o azalma düşüncesi hep yumuşak.büyüdükçe daha cok emiyor o yüzdenmi azalmış gibi onuda düşünüyorum.Cevizle kayısı incir hoşafı cok tüketiyorum sagdıgımda bakarım sütün üstüne hep yag birikir.dün sıcak duş aldım kurulanırken şıpır şıpır süt akıyordu sıcakta cok etkiliyor