2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Evet kesinlikle erken vererek insan daha çok stres oluyor ben bir hafta geciktim öyle kan verdim yine stres oldum ama sadece 2 gün sürdü stresim değer azken öğrenince insan daha çok stres oluyor kendi kendimize yapıyoruz aslında mesela şimdide kese için tekrar gitmeyeceğim haftaya haftasonuna kadar duracağım o zaman gidip inşallah kalp atışıyla beraber görmek istiyorum

Aman aman sigortanda varmış devlete bulaşma pek bence canım. Benimde özel doğum sigortam var ama 12.haftadan sonra özel hastaneye geçeceğim tüp bebek olduğu için şu an tamamen özel muayeneye gidiyorum hiçbir sigorta geçmiyor malesef
Öyle mi diyorsun ablam da özele gidiyordu ama şuyu az bu sıkıntı diye bir sürü test istemişlerdi devlette ki doktor rahatlamıştı ablamı. bende farklı doktor olsun diye gidiyorum. Bir de özel sigortada 10 tane muayene hakkı var çok saçma ama durum bu. ilk hamilelik olduğu için çok merak ediyorum sürekli gidersem özel de haklarımı bitirmiyim diye bu da var

Öyle mi diyorsun ablam da özele gidiyordu ama şuyu az bu sıkıntı diye bir sürü test istemişlerdi devlette ki doktor rahatlamıştı ablamı. bende farklı doktor olsun diye gidiyorum. Bir de özel sigortada 10 tane muayene hakkı var çok saçma ama durum bu. ilk hamilelik olduğu için çok merak ediyorum sürekli gidersem özel de haklarımı bitirmiyim diye bu da var
Evet 10 muayene hakkı var ama doktor aralıklı çağırıyor zaten acil durum olmadıkça çağırmaz ilerleyen haftalarda da ayda bire düşecek kontroller yetmezse bile sigortayla ekstra fark ödersin çok fark almıyorlar 300-400 falan alıyor.

Başlarda biraz daha yavaş ilerliyor olabilir. Benim de kafama göre verdiğim ilk 3 kan saçma çıkmıştı doktor bana kızmıştı biraz. Ah ne kadar acelecisiniz adetiniz 2 hafta geçsin en az böyle sağlıklı sonuç alınmaz ki boşuna kendinize stres yapıyorsunuz demişti :)
Aynı yollarla birlikte aynı streslerden geçiyoruz ne olur yapma. Benim başıma çok stresten geldi belki de hepsi :) biraz nefes al güzel düşün ❤️
Malesef doktor bile temkinli yaklaştı ilk 2 günde 4 buçuk kat artmıştı şimdi 6 günde olana bak 😭

Evet 10 muayene hakkı var ama doktor aralıklı çağırıyor zaten acil durum olmadıkça çağırmaz ilerleyen haftalarda da ayda bire düşecek kontroller yetmezse bile sigortayla ekstra fark ödersin çok fark almıyorlar 300-400 falan alıyor.
Doğru aslında peki bir şey daha soracağım mesela ücretli giriş yaptım ve o gün bir test istedi sigortam olmasına rağmen onu da ücretli mi yapacağım

Canim 1. Güne 56 desek 3. Gün 112 olmalı 5. Gün 224 7. 448 sonuçta sen 6. Gün verdin yarına mutlaka değerin gerektiği kadar artmış olur ya ben öyle düşünüyorum
Bende öyle düşünmeye çalışıyorum ama doktor bile temkinli yaklaştı bisey olursa gel diye bilmiyorum inan 😔 ilk 12 degerle öğrenmiştim 2 gün sonra 56 çıkmıştı çok güzel artmisti şimdi en azından 700 800 olması gerekmiyor muydu😔
benim çok bi bilgim yok bu konuda ama belkide bormaldir cnm keşke doktorla direk konuşabilme imkanın olsaydı için rahat ederdi inşallah sağlıkla ilerliyodur hamileliğin hiçbi sorun yoktur
Bilmiyorum ki insallah 😔😔

Sekretere verdim kağıdı o göstermeye gitti, deger az mı artmış dedim daha yeni ya çarşamba günü gel dedi sekreteri, başka bi sorun olursa daha erken gelmemi söylemiş
Bu nedir şimdi çok az artmamis mi deger 😭
Canım illa iki kat artacak diye bişi yok. Benim gebeliğim sata göre iki hafta geriden geliyor. Birçok sebeb olabilir. Benim adet döngüm 33-34 gün sürüyor bi de geç döllenme de oldu. Sat 2 Aralık ama daha yeni geçen hafta gördüm 3000 betada. Vajinal ultrason bile 1500 üstü gösteriyor. Bol bol kuruyemişini ye sakinleş. Üzülmek için daha çoooooook erken. Lekelenme falan da yoksa stres yapma bu kadar. Zor biliyorum ama yapacak bişi yok başka ne yazık ki. Güzel düşün güzel olsun 🌼

Bende öyle düşünmeye çalışıyorum ama doktor bile temkinli yaklaştı bisey olursa gel diye bilmiyorum inan 😔 ilk 12 degerle öğrenmiştim 2 gün sonra 56 çıkmıştı çok güzel artmisti şimdi en azından 700 800 olması gerekmiyor muydu😔

Bilmiyorum ki insallah 😔😔
Stres yapma canım sonuçta iki kat artış var stres daha kötü etkiler benim doktorum değerim 500 çıktığında bile bana güzel şeyler söylememişti çok sinirimi bozmuştu doktorların hepsi böyle. Heralde anlamıyorlar bizi

Canım illa iki kat artacak diye bişi yok. Benim gebeliğim sata göre iki hafta geriden geliyor. Birçok sebeb olabilir. Benim adet döngüm 33-34 gün sürüyor bi de geç döllenme de oldu. Sat 2 Aralık ama daha yeni geçen hafta gördüm 3000 betada. Vajinal ultrason bile 1500 üstü gösteriyor. Bol bol kuruyemişini ye sakinleş. Üzülmek için daha çoooooook erken. Lekelenme falan da yoksa stres yapma bu kadar. Zor biliyorum ama yapacak bişi yok başka ne yazık ki. Güzel düşün güzel olsun 🌼
Ya benimde geç yükseldi benim arkadaşım 5+ 3 de verdiği değer 3000 küsürdü benim 5+3 te değerim 500dü kendimi yedim bitirdim neden bukadar az diye iki gün sonra çok şükür 1307 oldu

Ya benimde geç yükseldi benim arkadaşım 5+ 3 de verdiği değer 3000 küsürdü benim 5+3 te değerim 500dü kendimi yedim bitirdim neden bukadar az diye iki gün sonra çok şükür 1307 oldu
Hem her gebelik farklı hem de döllenme ve yumurtlama zamanları. Sata göre düşünmemek gerekiyor işte

Stres yapma canım sonuçta iki kat artış var stres daha kötü etkiler benim doktorum değerim 500 çıktığında bile bana güzel şeyler söylememişti çok sinirimi bozmuştu doktorların hepsi böyle. Heralde anlamıyorlar bizi
Dilos6342 Dilos6342 Ben sağlık ocağına vermiştim, adet günümde bana hemşire dedi ki 2 gün sonra 1000lerde olması gerekirdi benim ki ise 400küsürdü daha. O kadar moralim bozulmuştu ki. Sonra doktorum bi kere baktı artış güzel olunca tekrarlamadı bile. Hesap etti çağırdı çağırdığı günde gördük keseyi. Herkes kafasına göre bi standart belirlemiş ama bu iş standartlara bakmıyo işte. Herkesin bünyesi farklı. Boşuna üzülüyosun bak söyliyim :)

Ama canım ben catlatma ignesiyle hamile kaldım ayin 7sinde iğnemi attım yani adetimin 14. Günü, 15. Günü de catladigini hissettim geç döllenme olayı yok kanama vs de yok ama dış gebelik falan diyor bilmiyorum ya çokta rahatsızlaninca çok korktum 😔

Dilos6342 Dilos6342 Ben sağlık ocağına vermiştim, adet günümde bana hemşire dedi ki 2 gün sonra 1000lerde olması gerekirdi benim ki ise 400küsürdü daha. O kadar moralim bozulmuştu ki. Sonra doktorum bi kere baktı artış güzel olunca tekrarlamadı bile. Hesap etti çağırdı çağırdığı günde gördük keseyi. Herkes kafasına göre bi standart belirlemiş ama bu iş standartlara bakmıyo işte. Herkesin bünyesi farklı. Boşuna üzülüyosun bak söyliyim :)
Canım bak benim catlatma ignesinden 12. Gün değerim 12 çıktı 14. Gün tekrarladim 56 çıktı. Doktor çok güzel artmış dedi
6 Gün sonra da 313 çıktı işte şimdi de bisey olursa hemen gel dedi. Benim geç döllenme ihtimalim vs yok iğne attığım için adetimin üstünden de 5 6 Gün geçti

Canım bak benim catlatma ignesinden 12. Gün değerim 12 çıktı 14. Gün tekrarladim 56 çıktı. Doktor çok güzel artmış dedi
6 Gün sonra da 313 çıktı işte şimdi de bisey olursa hemen gel dedi. Benim geç döllenme ihtimalim vs yok iğne attığım için adetimin üstünden de 5 6 Gün geçti
İnşallah korktuğun gibi olmayacak. Bak burda beta ile ilgili 3kişiden biri aynı sıkıntıyı yaşamış. Sonra boşuna üzülmüşüm diyo. Öyle düşün ❤️

Bence cumartesi verebilirsen tekrar ver kendi kendine stres yapmazsın hiç olmazsa kuzum

Kızlar bugün kalp atışını gördük çok şükür küçük olduğu için yüksek frekans vermedi bir dahakine de dinleyeceğiz inş. yerine yerleşmiş yolk kesesi oluşmuş darısı başınıza inşallah çok güzel bir duyguymuş ☺️ 5+6yım bugün. Bebekte 6+1 çıktı çok güzel dedi doktorum
Maşallah canım 🌺 darısı bizlere 🤗

X