2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Öyle olsa bezin üst yüzeyinde de bariz bir leke olmaz mıydı

Kızlar hepsiburada dermojet mağazasından(puanı yüksek diye) mustela pişik kremi aldım. Ütsye kaydı çıkmıyor kutudaki numarasının. Elinizde mağazadan aldığınız kutulu mustela varsa numarasını atabilir misiniz aynı mı acaba kıyaslama yapalım

Bu sabahki bezi bu şekildeydi bizim de. Bariz koyulaşmış idrarı. Dünden beri de aşırı huzursuz. Enfeksiyon mu oldu acaba diye düşünüyorum. Ama bugün altını temizlerken biraz açık bıraktım hava alsın diye. O ara çişini yaptı. Yaparken keyfi yerindeydi dikkat ettim. Enfeksiyon olsa canı yanıp ağlamaz mıydı? Doktora gitmekten de bıktım valla.

Eklentiler

• 63CB6CA9-35B1-4712-9E39-380D30922D48.jpeg
    78,8 KB · Görüntüleme: 66
Bazen bizimde koyu oluyor çok çiş yaptığına yoruyorum bende

Merhaba kızlar rotavirus asisini yaptiranlar kac doz olarak yaptirdiniz cocuk dru 2 doz olani onerdi. Hem daha ekonomik oluyor ddi.
Ebe ise 3 doz olani al gel dedi daha cok koruyuculugu varmis o daha ekonomik oluyo dedi
Hangisini alsam sasirdim sizler hangisini yaptirdiniz

Bizede 2 doz önerdi doktor onu yaptırıcam sanırım
Suyla bariştiniz demekk
Senin bebis ayni sen valla
Eşimde sabah kalkmış senin kopyan diyor ama bn benzetemiyorum bi türlü

Rotateq 3 doz olandan yaptı doktorumuz canım

Kızlar bebek kıyafetleri için leke çıkarıcı hangisini kullanıyosunuz ve nasıl kullanıyosunuz.benn green clean kullanıyorum ama lekeler cıkmıyor yada ben yanlış uyguluyorum.

Kızlar bebek kıyafetleri için leke çıkarıcı hangisini kullanıyosunuz ve nasıl kullanıyosunuz.benn green clean kullanıyorum ama lekeler cıkmıyor yada ben yanlış uyguluyorum.
Ben the elite home bitkisel leke çıkarıcı aldım çok övüyorlar diye. Ama henüz kullanmadım dalin granül sabun tozu ve uni baby sıvı deterjan kullanıyorum leke falan kalmıyor. Dalinden çok memnunum.

Ben the elite home bitkisel leke çıkarıcı aldım çok övüyorlar diye. Ama henüz kullanmadım dalin granül sabun tozu ve uni baby sıvı deterjan kullanıyorum leke falan kalmıyor. Dalinden çok memnunum.
Onu normal toz deterjan gibi kullanıyoruz degilmi.uni baby kullanıyordum baştan beri değiştiricem onunda etkisi var sanırım

Onu normal toz deterjan gibi kullanıyoruz degilmi.uni baby kullanıyordum baştan beri değiştiricem onunda etkisi var sanırım
Dalini öyle kullanıyorum ben toz deterjan gözüne döküyorum. Diğer leke çıkarıcıyı henüz denemedim ama sıcak suya basıyorlar galiba yorumları öyle okudum

Yapma yaa
Tam da dün akşam kakaolu kurabiye yaptım. Bu sabah benim dudağımın üstü kızarmış. Tek farklı tükettiğim oydu.
Sen doğumdan sonra kendinde alerjik reaksiyonlar gözlemledin mi?
Benim sezo sonrası bütün alerjilerim tetiklendi sanırım. Önceki gün de kuzu Eti pişirmiştim ondan sonra da kaşıntım tuttu.

Canım biz idrar yolu enfeksiyonu yeni atlattık tahlilde baya dirençli bi enfeksiyon çıktı ona rağmen dediğin gibi çiş yaparken denk geldim ağlama huysuzluk yoktu doktor her zaman olmaz demişti ki bizim rengide koyu değildi rutin kontrol olmasa anlamıcaktım enfeksiyon olduğunu

2. Ay aşısımı canım bu bizde olduktan sonra aşırı ıkınma gaz vardı ama aynı zamanda demir damlasına başladık biz erken doğduğumuz için o yaptı zannetmiştim aşıdanmıydı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…