• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Ozamana kadar azalır diyordum azalmamıyor olması üzdü 😅 bir de göğüslerimde hep yara var o yüzden iyileşmiyor çünkü çok sık be siddetli emiyor. Her beslenmede iki göğsümü de veriyorum çünkü birini 40 dk emerek canına okuyacak
Aynı iki memeyi de emiyor asla kendi bırakmaz ben bıraktırıyorum kilo alımı iyi.Her gün kakalı çişli bezi de çok oluyor.Yaralar çok kötü oluyor geçer inşallah 🥲

Çok geçmiş olsun bı hafta ara ile iki göğsüm de mastit oldu ve antibiyotik verdi doktor. Antibiyotik iyi geliyor canım bide sık sık emzir ve duş altında elinle sağım vap
Bebek hep emiyor ama bosaltamiyor sanırım elle masaj yapıyorum bakalım geçer inşallah 🥺

Kızlar duşun altında memenizi tarakla tarayın hem düğümler çözülüyor hem kanallar açılıyor masaj oluyor memeye

Her iki memeyi de veriyor musun? Bizim sağ sol beraber 1 saati buluyor 😭
Canım ben sağım da yapıyorum karışık oluyor aslında şöyle ki mesela iki göğsüm de dolu ise tek meme ile doyuyor diğer göğsümü sağıyorum bir sonraki acıkmaya tabi fazla dolmuyor bu defa iki göğsümü de teklif ediyorum açsa emiyor zaten aç değilse ağzını bile açmıyor birde şunu öğrendim emzirmeyi hangi göğüsten bitirdiysek bir sonrakine ondan başlamalıymışız diğer göğsün dolmasına fırsat tanıyormuşuz

Benim doğum iznim 2 nişanda bitiyor doğum izni bitene de verecekler mi acaba 8 haftalık iznim bu arada
Bnm de 27martta bitiyor bende merak ediyorum.
Benimde 27 martta bitiyor bence bizi de kapsaması gerekiyor. Ama hiç belli olmaz.
Bnm de 27martta bitiyor.dogum öncesini de doğum sonrasına kaldığı için.insallah kapsar ya.
Kızlar bebeğim 1 ay 17 günlük hala 2 saatte r emziriyorum geceleri siz de böylemisiniz ? Bi de hala sarılığı geçmedi gözlerinde ne yapıcaz ?
Günde bı kez fln da mama ver istersen.
Bazen dizime oturtuyomuş gibi yapıp hafif öne eğiyorum, dediğiniz gibi çenesinden destekliyorum dümdüz daha sırtına vurmadan çıkıyo gazı. Ama bazen:)
Öyle kakayi da rahat yapıyor.ben kaka yapacağı zman öyle yapıp sırtını belini sivazliyorum hmn cik yapıyor maşallah 🤗
İi akşamlar kızlar sezeryan olupta ara ara lekelenme oluyormu sizde
Bende oluyordu.hatta tam geçti dedim 40 çıktıktan sonra.50 günlük mu iki aylık mi neydi 2 damla iç camasirima kan gelmişti.

Bnm de 27martta bitiyor.dogum öncesini de doğum sonrasına kaldığı için.insallah kapsar ya.

Öyle kakayi da rahat yapıyor.ben kaka yapacağı zman öyle yapıp sırtını belini sivazliyorum hmn cik yapıyor maşallah 🤗

Bende oluyordu.hatta tam geçti dedim 40 çıktıktan sonra.50 günlük mu iki aylık mi neydi 2 damla iç camasirima kan gelmişti.
Bu akşam haberlerde çıkmış ücretli doğum izni 1 yıla çıkacakmış ama bizi kapsar mı bilmiyorum ya resmi olarak 2 nisamda doğumm iznim bitiyor

Cnm benim 66hüm oldu 2 güne bir muhakkak lekelenme tarzı oluyor endişelenmiyor değilim artık

Back