YaaaVallahi hislerime tercüman olmuşsun. Ama ilişkinin dinamiği de bi değişti gibi geliyor bana. (bu dönemde böyle olması gerekiyor tabi ama)O eski adrenalinli mod yerine emekli çift sohbetlerine dönüştü.akşamları dizi izlerken bile öyle hissediyorum. Bişeylere yardımcı olduğunda minnettar hissediyorum böyle yürekten teşekkür modundayım. Sağolsun bey filan diyorum içimden
uyku için zaman,alan oluşturduğunda saygım artıyor filan bi tuhaf bi moda girdik. Ya da su getiriyor mesela ya sağolsun filan diyorum. Bi de hamileliği de sayarsam baya uzun süredir böyleyiz. Doğru zamanda eskiye döneriz inşallah
![]()

Sanki hayata geliş amacımız anne baba olmakmış sanki o iki adrenalin dolu heyacanı insan biz değilmişiz gibi hissediyorum ben de bazen, bazen değil hatta çoğu zaman.
Böyle hissettiğim için de eşime bozuk atıyorum arada, hala eski o ilgi alakayı bekliyorum o heyecanı arıyorum.
İnsan ilk evlendiğinde iki gün ayrı kalamıyor ama 10 ay olmuş bi ara olur modundayız çoğumuz gördüğüm kadarıyla. İnşallah düzelir çünkü insan o adrenalini de özlüyor. Karı koca ilişkisindeki hu boşvermişliği yorgunluğa ve yeni hayata adapte olmaya bağlamak İstiyorum.
Bi arkadaşım demişti hani göğüslerimden süt geliyor ben artık anneyim bu ilişki nasıl olacak diye düşünme oluyor diyor bakalım göreceğiz oluyor mu :)