YaaaVallahi hislerime tercüman olmuşsun. Ama ilişkinin dinamiği de bi değişti gibi geliyor bana. (bu dönemde böyle olması gerekiyor tabi ama)O eski adrenalinli mod yerine emekli çift sohbetlerine dönüştü.akşamları dizi izlerken bile öyle hissediyorum. Bişeylere yardımcı olduğunda minnettar hissediyorum böyle yürekten teşekkür modundayım. Sağolsun bey filan diyorum içimden uyku için zaman,alan oluşturduğunda saygım artıyor filan bi tuhaf bi moda girdik. Ya da su getiriyor mesela ya sağolsun filan diyorum. Bi de hamileliği de sayarsam baya uzun süredir böyleyiz. Doğru zamanda eskiye döneriz inşallah
Canım kayganlaştırıcı kullanın acımıyor yaGerçekten sanki yeni evlenmişim gibi bir travma hissediyorum hani acır mı ki şeklinde genç kiz tripleri :)
Biraz da yorgunluk var hepimizde ondan bu isteksizlik bence, hani uyumaya zor vakit bulurken öncesi sonrası ve hazırlık aşaması derken yorucu ni aktivite. Ama olmazsa da olmaz tabi.
Ben dün oğlum güzel uyuyor mu dedim. Ağlamaktan yorulup uyudu biraz önce. Teşekkürler hayat
Her gün huy değiştiriyorlar sanırım..Aşıdan sonra bütün düzen alt üst oldu. Gece uykusu yalan oldu resmen , gaz ise cabasi. Memeyi bırakır bırakmaz başlıyor ıkınmaya ve kaka yapana kadar devam ediyor,ki kaka yapma durumu bazen saatlerce sürüyor. Gerçekten geceleri özellikle bu durum çok yoruyor uyku uyumak resmen imkansız,delirmek üzereyim artık yorgunluktan..
Evet yaa, sürekli huy değişiyor.Ben en son eşime verdim karnını doyurup o uyutmus, şimdi yeni uyandi emzirme zamaniiiHer gün huy değiştiriyorlar sanırım..
Bizimki de 6 gibi uyandı hala uyuyacak, araya bir gaz sancısı da girdi ağladı ağladı gözünden yaş geldi yavru kuşumun. Ayakta sallıyorum bakalım ne zaman uyuyacak?
Nazara çok inanırım ben yaa. Anne babanınkide çol etkiliyor bence canımBen dün oğlum güzel uyuyor mu dedim. Ağlamaktan yorulup uyudu biraz önce. Teşekkürler hayat
Ahh o ıkınma.. her gece sürekli böyle çocuğum uykuda bile. Bir arkadaş sab sımplexten demiş bırakınca rahatladı falan yazmış. Biz damlanın çok faydasını gördük bırakmak istemiyorum henüz doktor demeden ama bir yanımda denesem mi diyorAşıdan sonra bütün düzen alt üst oldu. Gece uykusu yalan oldu resmen , gaz ise cabasi. Memeyi bırakır bırakmaz başlıyor ıkınmaya ve kaka yapana kadar devam ediyor,ki kaka yapma durumu bazen saatlerce sürüyor. Gerçekten geceleri özellikle bu durum çok yoruyor uyku uyumak resmen imkansız,delirmek üzereyim artık yorgunluktan..
Ahh o ıkınma.. her gece sürekli böyle çocuğum uykuda bile. Bir arkadaş sab sımplexten demiş bırakınca rahatladı falan yazmış. Biz damlanın çok faydasını gördük bırakmak istemiyorum henüz doktor demeden ama bir yanımda denesem mi diyor
Aşının etkilerinden huzursuzsa ondan yapıyordur belkide canım. Bizimki hep ıkındığı için aşıdan mı ayırt edemem ama aşı olduğu gece hep huzursuz sesli sesli uyudu sadeceBiz sadece biogaia kullanıyoruz ama bu ıkınma bizde aşıdan sonra oldu
Evet onun verdiği huzursuzluktan canım. Ahh sorma aşı olduğu gece göğsümde uyuttum inlete inleye uyudu yavrum, içim gitti ama elimden gelen sadece göğsümde güvende hissederek uyutmaktiAşının etkilerinden huzursuzsa ondan yapıyordur belkide canım. Bizimki hep ıkındığı için aşıdan mı ayırt edemem ama aşı olduğu gece hep huzursuz sesli sesli uyudu sadece
benim bebeğim 51 günlük oldu ama hala ara ara çok şişiyo göğüslerim dikkat ettimde ada ne zaman biraz fazla uyumama izin verse o zaman artıyo çok şiştiğinde sağ mastit bi kere oldum gerçekten çok fena bir süre sonra bebeğe yetecek kadar sğt üretimi oluyomuş ama ne zaman bilemiyorumKızlar günaydın
Gece göğüslerim taş oluyor taş, emziriyorum birini emzirirken diğerini mochi ile boşaltmaya çalışıyorum ama bu gece 2. Uyanmamda patlatacak gibi olmuştu. Mastit olurum diye ödüm kopuyor. Sütün azı da çoğu da zarar, kararında olması en iyisi. Süt arttırıcı bir şey mi yedim bilmeden naptım. Şimdi bir şey değil de işe başlayınca bu sağma olayı beni düşündürüyor.
Göğüslerin bebeğin ihtiyacı olan kadar süt üretme olayı ne zaman oluyor? Yoksa emzirdiğimiz sürece bu taş gibi olma patlatacak kıvama gelme sorunu ile karşı karşıya mıyız?
Acaba uyurken ikindi da popodan gazla birlikte hafif kaka çıkışı mi oldu onun yarattığı bir turunculuk mu ki, bazen benim oğlum gaz yaparken minik kaka pirtliyo kıpirdayinca da beze yayılıyor minicik pırt leke yapıyorEki Görüntüle 3156753 Eki Görüntüle 3156754 Eki Görüntüle 3156755 Eki Görüntüle 3156756
Kızlar çok özür dileyerek atıyorum bu neden olur fikriniz var mı çiş dolu bez ön kısımlarda sıkıntı yok gece uyurken olmuş ne olmuşsa arkası da böyle turuncu gibi
Ben de benzer sorunu yaşıyordum, pompa olayını ne zaman bıraktım biraz daha normale döndü. Çocuk büyüdükçe de daha güçlü emmeye başlıyor o ilk emmeye başladığında tazyikli gelen sütü daha rahat tolere etmeye başlıyor. Buna karar verdikten sonraki ilk zamanlar biraz zor oluyor ama sonuçta pompa olayı oldukça sanki bebek emiyormuş onun ihtiyacı oymuş gibi süt üretimi devam ediyor. Şuan bıraktım pompayı. Dediğin evreye girdik bence. 2 saatte bir emziriyorum gece gündüz bazen 1,5 saatte bir. Öyle olunca da dolma hissi rahatsız etmiyor ben çözümü öyle buldum.Kızlar günaydın
Gece göğüslerim taş oluyor taş, emziriyorum birini emzirirken diğerini mochi ile boşaltmaya çalışıyorum ama bu gece 2. Uyanmamda patlatacak gibi olmuştu. Mastit olurum diye ödüm kopuyor. Sütün azı da çoğu da zarar, kararında olması en iyisi. Süt arttırıcı bir şey mi yedim bilmeden naptım. Şimdi bir şey değil de işe başlayınca bu sağma olayı beni düşündürüyor.
Göğüslerin bebeğin ihtiyacı olan kadar süt üretme olayı ne zaman oluyor? Yoksa emzirdiğimiz sürece bu taş gibi olma patlatacak kıvama gelme sorunu ile karşı karşıya mıyız?
bu hangi bez içi farklı geldiEki Görüntüle 3156753 Eki Görüntüle 3156754 Eki Görüntüle 3156755 Eki Görüntüle 3156756
Kızlar çok özür dileyerek atıyorum bu neden olur fikriniz var mı çiş dolu bez ön kısımlarda sıkıntı yok gece uyurken olmuş ne olmuşsa arkası da böyle turuncu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?