Kızlar spirali önümüzdeki ay takacakmış doktorum. Süt korur denen şey var ya o her zaman korumayabilirmiş. Bu süreçte korunun dedi.
Valla ben unuttum gibi zaten 10 ay oldu
Kuruluk olabilir dedi doktor çok afedersin
Hormonlardan dolayı östrojen baskılanıyormuş. Bakacağız artık karşı taraftan bir teklif gelirse değerlendiririz
O kundak olayı şöyle; bebekler eli kolu açık olduğunda boşluk hissine kapılıyorlarmış kundak sarıp sarmaladığı İçin kendilerini güvende hissediyorlarmış. Ben de kullanıyorum son zamanlarda ama bizimki dün çok bunaldı çıkarıverdim. İmkan varsa yapmak lazım :)
Ben bunu kullanıyorum canım bacaklar serbest oluyor. Ama zannetmiyorum kundaktan olacağını. Masaj yap bir de bildiğim kadarıyla kakanın her gün yapılmaması problem değil diye biliyorum.
Kızlar spirali önümüzdeki ay takacakmış doktorum. Süt korur denen şey var ya o her zaman korumayabilirmiş. Bu süreçte korunun dedi.
Ben bunu kullanıyorum canım bacaklar serbest oluyor. Ama zannetmiyorum kundaktan olacağını. Masaj yap bir de bildiğim kadarıyla kakanın her gün yapılmaması problem değil diye biliyorum.
Daha dün konuştuk, o istek hormonlardan dolayı yeni yeni oluşacak daha lohusaligım ilaçla yeni kontrol altına alındı dedim. En son hamilelikte vardı istek ama yasaktı dedim. Unuttum ben de valla, inşallah olur bigün
Daha dün konuştuk, o istek hormonlardan dolayı yeni yeni oluşacak daha lohusaligım ilaçla yeni kontrol altına alındı dedim. En son hamilelikte vardı istek ama yasaktı dedim. Unuttum ben de valla, inşallah olur bigün
Gerçekten sanki yeni evlenmişim gibi bir travma hissediyorum hani acır mı ki şeklinde genç kiz tripleri :)
Biraz da yorgunluk var hepimizde ondan bu isteksizlik bence, hani uyumaya zor vakit bulurken öncesi sonrası ve hazırlık aşaması derken yorucu ni aktivite. Ama olmazsa da olmaz tabi.
Gerçekten sanki yeni evlenmişim gibi bir travma hissediyorum hani acır mı ki şeklinde genç kiz tripleri :)
Biraz da yorgunluk var hepimizde ondan bu isteksizlik bence, hani uyumaya zor vakit bulurken öncesi sonrası ve hazırlık aşaması derken yorucu ni aktivite. Ama olmazsa da olmaz tabi.
Vallahi hislerime tercüman olmuşsun. Ama ilişkinin dinamiği de bi değişti gibi geliyor bana. (bu dönemde böyle olması gerekiyor tabi ama )O eski adrenalinli mod yerine emekli çift sohbetlerine dönüştü.akşamları dizi izlerken bile öyle hissediyorum. Bişeylere yardımcı olduğunda minnettar hissediyorum böyle yürekten teşekkür modundayım. Sağolsun bey filan diyorum içimden uyku için zaman,alan oluşturduğunda saygım artıyor filan bi tuhaf bi moda girdik. Ya da su getiriyor mesela ya sağolsun filan diyorum. Bi de hamileliği de sayarsam baya uzun süredir böyleyiz. Doğru zamanda eskiye döneriz inşallah