• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Bir görsen halimi acır içlerin😀😀😀😀😀😀 ay bide bende hemoroid vardı zaten sanırım ıkınırken iyice mahvoldu oda ×2 acı demek 😂
Valla alt takımda ne var ne yok bilmiyorum suan ona mecalim de yok zaten sbdbbsbdsbdjd dusakabinde yikayip kurutuyorum sıcak/ılık arası suyla yeto şimdilik ona da şükür 🥹🥹 bi de ben deoendi bıraktım ped taktim umarım pisman olmam bakalım...
Ya bana krem vs birşey vermediler sadece vitamin ve antibiyotik o kadar. Yara iyileşmesini hızlandırmak için bi tavsiyeniz var mı kuru ve temiz tutmaya çalışıyorum
Bana da krem verilmedi, antibiyotik parol bi de demir. İstersen batikonu dulandirip arada onunla yıkama yapabilirsin dediler. Yakıyor mu bilmiyorum yakmiyosa yapcam 🫠🫠
bu haftaya kadar yazılanları öğlen okuyup neden uyumuyor bu insanlar diyodum.meğer 35 haftadan sonra uykular haram oluyomuş :))) uyuyamadıkça da insanın aklına her şey geliyor:)
Uyumamak bizim tercihimiz değildi valla jxbxbbdbxhshd şuanda da öyle 🥹

Valla alt takımda ne var ne yok bilmiyorum suan ona mecalim de yok zaten sbdbbsbdsbdjd dusakabinde yikayip kurutuyorum sıcak/ılık arası suyla yeto şimdilik ona da şükür 🥹🥹 bi de ben deoendi bıraktım ped taktim umarım pisman olmam bakalım...

Bana da krem verilmedi, antibiyotik parol bi de demir. İstersen batikonu dulandirip arada onunla yıkama yapabilirsin dediler. Yakıyor mu bilmiyorum yakmiyosa yapcam 🫠🫠

Uyumamak bizim tercihimiz değildi valla jxbxbbdbxhshd şuanda da öyle 🥹
doğumdan sonra zaten uyku lüx :)
öncesinde de vücut uykusuzluğa antrenman yapıyor galiba
çok şükür mide yanması falan yok bende ama uykum gelmiyo asla

Back