• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Kızlar selam hastane çantasına sağma makinası koydunuz mu? Bir de ilk temizlik nasıl olmalı biberon ve emzik için?

Kızlar selam hastane çantasına sağma makinası koydunuz mu? Bir de ilk temizlik nasıl olmalı biberon ve emzik için?
ben koydum koymasan da hastanelerde oluyor ama aldıysan koymanı tavsiye ederim , sağım yapmasan da masaj fonksiyonunu kullanırsın. siveno biberon temızleyıcı deterjanından kaynar suya koyup içinde yarım saat beklettik yıkadık duruladık yıne kaynar su içinde , sonrasında da aynı şekılde yapıcaz . kurulamak önemli ıslak bırakmamak lazım.

doğum sonrası rahmin kendini toplaması için dağ inciri yemek , incir hoşafı içmek çok iyi geliyor.şekli de rahme benzediği için eskiler de doğumdan sonra çok tuketırmıs.sütü de arttırıyor tavsiye ederim. her doğum farklı her gebelik farklı tabi ki ama 10-12 gun sonrasında acılar ağrılar azqlıyor hem rahim hem dikiş yerleri iyileşmeye başlıyor , Allah herkese kolaylık versin o süreçte

ben koydum koymasan da hastanelerde oluyor ama aldıysan koymanı tavsiye ederim , sağım yapmasan da masaj fonksiyonunu kullanırsın. siveno biberon temızleyıcı deterjanından kaynar suya koyup içinde yarım saat beklettik yıkadık duruladık yıne kaynar su içinde , sonrasında da aynı şekılde yapıcaz . kurulamak önemli ıslak bırakmamak lazım.
Çok teşekkurler 😍

Kızlar isim düşündünüz mü? Oğluşuma Kayra mı Mete mi Aras mı? Kararsızım. Her yerde aynı şeyler var sanki içime de sinmiyor hiçbir isim

Kimyon çayı iç 😅 süt de yapıyormuş.
Yapmasin :( süt için hiçbir şey yapmadim ama mastir mi oluyom noluyo cozemedim. Mama vermiyorum 2 saat en fazla arası bi sag bi sol veriyorum. Ve kollarım aşırı agrimaya basladi baya uyuştu resmen. Şimdi emdi sagdakini biraz hafifledi bu sefer sol başlıyor napacuk

Allah yardimcin olsun canım sanırım sezeryanmis ilki aceleci davranmış minik kuşun güzel bı doğumun olsun insallah ipeksi19 ipeksi19
Sağol canım ay ben niye hiç bir sezeryanıma planlı gidemiyorum ya hep bir atraksiyon 🤣🤦🏻‍♀️ Bu kızlar başına buyruk mu olacak nedir :))

Bugünde sıramı savıp doğurmadım 😂

10 güne geçmişti benimki çoktu ama genelde 1 hafta derler geçince hiçbişeyiniz kalmayacak inşallah iyi bakın açılmasın tekrar
Ya bana krem vs birşey vermediler sadece vitamin ve antibiyotik o kadar. Yara iyileşmesini hızlandırmak için bi tavsiyeniz var mı kuru ve temiz tutmaya çalışıyorum

Back