- Konu Sahibi elektroforez
- #30.601
Kızlar selam hastane çantasına sağma makinası koydunuz mu? Bir de ilk temizlik nasıl olmalı biberon ve emzik için?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben koydum koymasan da hastanelerde oluyor ama aldıysan koymanı tavsiye ederim , sağım yapmasan da masaj fonksiyonunu kullanırsın. siveno biberon temızleyıcı deterjanından kaynar suya koyup içinde yarım saat beklettik yıkadık duruladık yıne kaynar su içinde , sonrasında da aynı şekılde yapıcaz . kurulamak önemli ıslak bırakmamak lazım.Kızlar selam hastane çantasına sağma makinası koydunuz mu? Bir de ilk temizlik nasıl olmalı biberon ve emzik için?
Çok teşekkurlerben koydum koymasan da hastanelerde oluyor ama aldıysan koymanı tavsiye ederim , sağım yapmasan da masaj fonksiyonunu kullanırsın. siveno biberon temızleyıcı deterjanından kaynar suya koyup içinde yarım saat beklettik yıkadık duruladık yıne kaynar su içinde , sonrasında da aynı şekılde yapıcaz . kurulamak önemli ıslak bırakmamak lazım.
YapmasinKimyon çayı içsüt de yapıyormuş.
Sağol canım ay ben niye hiç bir sezeryanıma planlı gidemiyorum ya hep bir atraksiyonAllah yardimcin olsun canım sanırım sezeryanmis ilki aceleci davranmış minik kuşun güzel bı doğumun olsun insallahipeksi19
Rabbim yardımcın olsun canım benim hani birlikte doğuruyorduk cuma günü erkenci davrandı senin minikKızlar suyum geldi kanla beraber şoktayım şuanda :/
Asi ruhlu piremsesler demekki haydi doğurda gel bizide habersiz bırakma hala kafamda deli sorular anestezide kararsızım yaSağol canım ay ben niye hiç bir sezeryanıma planlı gidemiyorum ya hep bir atraksiyonBu kızlar başına buyruk mu olacak nedir :))
Hiç ağrı falan baskı hissetmedin mi gelinceKızlar suyum geldi kanla beraber şoktayım şuanda :/
Hadi hayırlı olsun canımKızlar suyum geldi kanla beraber şoktayım şuanda :/
Hayırlı olsun, kolay doğumun olsun umarım sağlıkla kucağına alKızlar suyum geldi kanla beraber şoktayım şuanda :/
Kaçıncı haftadasın acaba? Hayırlı doğumların olsun inşallahKızlar suyum geldi kanla beraber şoktayım şuanda :/
Jabshsjdndjdjdhdhshdjkdjd kız o kadar kolay mi ya keşke öyle olsaydiHiç ağrı falan baskı hissetmedin mi gelinceben gelirse çıkar direk diye ödüm kopuyor
Bir görsen halimi acır içlerinBen yatarak emziriyorum ajdhwuhsjjd bazen de yarı oturur şekildegelecekten gelen bilgine göre oturmak 6 günü geçiyor galiba sjshhshdsjsj
Ya bana krem vs birşey vermediler sadece vitamin ve antibiyotik o kadar. Yara iyileşmesini hızlandırmak için bi tavsiyeniz var mı kuru ve temiz tutmaya çalışıyorumBugünde sıramı savıp doğurmadım
10 güne geçmişti benimki çoktu ama genelde 1 hafta derler geçince hiçbişeyiniz kalmayacak inşallah iyi bakın açılmasın tekrar
Hadi sağlıkla kucağına al inşallahKızlar suyum geldi kanla beraber şoktayım şuanda :/
Kızlar suyum geldi kanla beraber şoktayım şuanda :/