Ben de aynı noktadayım tekrar adapte olabiliriz umarımKızlar spirali önümüzdeki ay takacakmış doktorum. Süt korur denen şey var ya o her zaman korumayabilirmiş. Bu süreçte korunun dedi.
Valla ben unuttum gibi zaten 10 ay oldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı noktadayım tekrar adapte olabiliriz umarımKızlar spirali önümüzdeki ay takacakmış doktorum. Süt korur denen şey var ya o her zaman korumayabilirmiş. Bu süreçte korunun dedi.
Kuruluk olabilir dedi doktor çok afedersinBen de aynı noktadayım tekrar adapte olabiliriz umarım![]()
Ya yalniz benim bebek kakasini yapamadi bugün kundaktan mı acaba bacaklarida cok sarıli değildi boyle bir sorun yaşadiniz mı
O kundak olayı şöyle; bebekler eli kolu açık olduğunda boşluk hissine kapılıyorlarmış kundak sarıp sarmaladığı İçin kendilerini güvende hissediyorlarmış. Ben de kullanıyorum son zamanlarda ama bizimki dün çok bunaldı çıkarıverdim. İmkan varsa yapmak lazım :)
Ben bunu kullanıyorum canım bacaklar serbest oluyor. Ama zannetmiyorum kundaktan olacağını. Masaj yap bir de bildiğim kadarıyla kakanın her gün yapılmaması problem değil diye biliyorum.Ya yalniz benim bebek kakasini yapamadi bugün kundaktan mı acaba bacaklarida cok sarıli değildi boyle bir sorun yaşadiniz mı![]()
Benimde halim yok kaçıyorum köşe bucak bakalm ne zamana kadar kaçarımKızlar spirali önümüzdeki ay takacakmış doktorum. Süt korur denen şey var ya o her zaman korumayabilirmiş. Bu süreçte korunun dedi.
Öyle bacım ssvdmi ne onuda degerlendrmem heraldeNormal doğurmayı isterdim ama işte nasip değilmiş![]()
Kargo evde yoksunuz diye geri iade süreci başlatmış kargo şubede ama yürüme mesafesinde değil araba da yok gitti güzelim kundakBen bunu kullanıyorum canım bacaklar serbest oluyor. Ama zannetmiyorum kundaktan olacağını. Masaj yap bir de bildiğim kadarıyla kakanın her gün yapılmaması problem değil diye biliyorum.
Aman cart cart kesip diksinler 2. Olursa tabi ben dükkanı kapatmış da olabilirimÖyle bacım ssvdmi ne onuda degerlendrmem heralde![]()
Yapma beKargo evde yoksunuz diye geri iade süreci başlatmış kargo şubede ama yürüme mesafesinde değil araba da yok gitti güzelim kundak
Bende tam onu düşünüyodum 2 iyi gibiAman cart cart kesip diksinler 2. Olursa tabi ben dükkanı kapatmış da olabilirim![]()
Maalesef burdaki kargocular o kadar kötü yapıyor ki işlerini zile bile basmadılar ama evde yokmuşumYapma be![]()
Benim gözüm 2.yi kesmiyor vallaBende tam onu düşünüyodum 2 iyi gibizaten yaş 30 ikinci diyene kadar 35 olur büyüt et 40 40tan sonrada 3 olmaz galiba
![]()
Daha dün konuştuk, o istek hormonlardan dolayı yeni yeni oluşacak daha lohusaligım ilaçla yeni kontrol altına alındı dedim. En son hamilelikte vardı istek ama yasaktı dedim. Unuttum ben de valla, inşallah olur bigünKızlar spirali önümüzdeki ay takacakmış doktorum. Süt korur denen şey var ya o her zaman korumayabilirmiş. Bu süreçte korunun dedi.
Biraz büyüdügünde fikrin değişebilir belkiBenim gözüm 2.yi kesmiyor vallar
O o zamanki problemimiz önce bunu bir büyüteyim deBiraz büyüdügünde fikrin değişebilir belki![]()
InsallahYaza düzelirler inşallah parka cıkarırız beraber bebelerimizi![]()
40nda gittigimz ya agladı ondada cok durmadıInsallah
Sizin durumlar nasilllll
Spaya mi gittiniz gene spayamiii gittinizzz neee![]()
Gerçekten sanki yeni evlenmişim gibi bir travma hissediyorum hani acır mı ki şeklinde genç kiz tripleri :)Daha dün konuştuk, o istek hormonlardan dolayı yeni yeni oluşacak daha lohusaligım ilaçla yeni kontrol altına alındı dedim. En son hamilelikte vardı istek ama yasaktı dedim. Unuttum ben de valla, inşallah olur bigün![]()
Vallahi hislerime tercüman olmuşsun. Ama ilişkinin dinamiği de bi değişti gibi geliyor bana. (bu dönemde böyle olması gerekiyor tabi amaGerçekten sanki yeni evlenmişim gibi bir travma hissediyorum hani acır mı ki şeklinde genç kiz tripleri :)
Biraz da yorgunluk var hepimizde ondan bu isteksizlik bence, hani uyumaya zor vakit bulurken öncesi sonrası ve hazırlık aşaması derken yorucu ni aktivite. Ama olmazsa da olmaz tabi.