2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar bu arada kasık ağrısı çeken var mı aranızda? 2 gündür işyerinde çok gerildim ondan dolayı sanırım dün akşamdan beri adet olacakmış gibi ağrım var ara ara gelen. Normal mi sizce bu, yaşayan var mı daha önce?
Ben ilk zamanlar çok yaşıyordum şimdi daha nadir. Ağrıyınca uzamaya çalışıyorum. İş yerinde mescid varsa ağrın olunca bi uğra bence uzanmak için.
Hosgeldin canim sağlıkla ilerlesin istersen Şehir ve yaşını da söyle listeye ekliyim👼

Sagolasn canim daha güzel günler görelim inşallah hep birlikte😍

Tesekkurler teyzesi 😍👼

31 aralıkta çatladı canim onu bildiğim için çok yadirgamiyorum 😅 inşallah kuzum sagolasin

Amin inşallah canim sagolasin 🥰

Ahahaha peki ya Eylül de evlilik yildonumu hediyesi gibi gelmesi tahmini tarih 23 Eylül oluyor bu şekilde 😄

Evet canim beraber yürüyeceğiz süreçlerinmixi insallah🥰

Tesekkurler canim🥰👼
Ayneeen bizim de yıldönümü Eylülde. Bi de kutlarken geliyormuş 😅

Benimde kayınvalide ne derse onu bozasım geliyor 🤣
Kız eveeeet. Ya teyzem demişti aslında ben hamileyken kaynanamla eşim gözümde kararmıştı inşaallah sende olmaz diye. Ya eşimin akrabaları komple karardı bende. Sürekli annemleri ve kardeşlerimi görmek istiyorum. Ya eşim ve kaynanam ne dese batıyor şeytan dürtüklüyor bak bak ne dedi diye. Halbuki gariplerim kötü de davranmıyor ama batıyor işte.
Evet canım sevmekle ilgisi yok kesinlikle tamamen hormonlar umarımmm😁😊
Kesinlikle canım

Kızlar acaba gebelik kesesi günde kaç mm yada kaç cm büyüyordur? 5+2 de 1.11 di kesem cuma kalp için çağırmıştı 6+2 oluyor onu hesaplıcaktım en azından bebeği görebilirmiyim acaba diye kalp için erken diye düşünüyorumda
İnternette ortalama büyüme 1.1 mm yazıyordu 😶

Ben ilk zamanlar çok yaşıyordum şimdi daha nadir. Ağrıyınca uzamaya çalışıyorum. İş yerinde mescid varsa ağrın olunca bi uğra bence uzanmak için.

Ayneeen bizim de yıldönümü Eylülde. Bi de kutlarken geliyormuş 😅
Bizim de Eylül de 🤣 inşallah rabbim o günleri de gösterir,sağlıcakla kucağımıza aldığımızi da🥰

Kızlar muayeden geldim herşey yolunda gözüküyor 6+0 çıktı kalbini dinledim küt küt atıyor 🥲 inşallah burda tüm duymayanlara nasip olsun
Ama doktor çok kızdı diğer sezeryanin üstünden 16 ay geçti dikişlerin taze çok dikkatli olman lazım en az 2 yıl beklemenn lazımdı dedi 🥺
🙁 Inşaallah sorun olmaz canım. Rabbim yardımcın olsun. Kese kaç mm ydi canım? Kendimce bi hesaplara girişeyim bari 🤭

Bebek yerleştiyse o yüzden kaşık ağrın kalmamıştır belki de , bu iyiye işaret , ben de iş yapmadığım zaman hiç hissetmiyorum sadece sabah hafif baş dönmesi yaşıyorum .içinizi rahat tutun ama doktor kontrollerini aksatmamak en iyisi , sonuçda hayatımızı onlara adamış değilmiyiz gerekeni yapmak en iyisi kar bız gideriz artık
İnşallah öyledir 🤲 31inde ilk kontrolumuz bakalm ne diyecek Dr unuz ne durumdayız. Hepimiz guzel haberler alırız İnşallahh🤲🌺

Kızlar muayeden geldim herşey yolunda gözüküyor 6+0 çıktı kalbini dinledim küt küt atıyor 🥲 inşallah burda tüm duymayanlara nasip olsun
Ama doktor çok kızdı diğer sezeryanin üstünden 16 ay geçti dikişlerin taze çok dikkatli olman lazım en az 2 yıl beklemenn lazımdı dedi 🥺
Çok sevindim canım gözünaydııı amin inşallahh 🥰

Benim de ara ara acik kahve renginde akinti oluyor. 4 5 gunde 1 azıcık. Ne anlama geliyor bilmiyorum. Doktor ıstirahat et iliski yasak yazmış sadece

Bu arada oksapar iğne kullanıyorum bende doktor genetikten sonuçlar çıkana kadar riske atmayalım kullan dedi pıhtı ihtimaline karşı.

Sende pıhtılaşma mı vardı kayıpların mı olmuştu? Dilek hanım bana ardarda sorular sorunca pıhtılaşmaya yok demişim ama bilmiyorum olup olmadığını aklıma da takıldı aslında tahliller sonuçlansın aradığımda sorucam

Kızlar bu vitaminleri aç karnına içiyorum yutamadım bi dünya suyla içtim böyle bi midem bulantı kustum böyle dedim rahim cıkıcak heralde zorla kusmanın bebeğe bi zararı olur mu

Kızlar bu vitaminleri aç karnına içiyorum yutamadım bi dünya suyla içtim böyle bi midem bulantı kustum böyle dedim rahim cıkıcak heralde zorla kusmanın bebeğe bi zararı olur mu
Vitamin nedir canim adı ne

X