2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Arkadaşlar günaydın, 6. Haftadan sonra lekelenme yaşayan var mı ? Kahverengi ve 2 gündür devam ediyo lekelerim normal midir

Benim daha yeni ama bende de oluyor. Özellikle ayaklarınızı sıcak tutun benim öyle oldu ağrım arttı, biraz yere bassam soğuğa hemen ağrı giriyor

Normal zaten hamileliğin genel belirtisi adet olacakmış gibi olmak ama olmamak :)

Normal canım bendede oluyor
Cevaplar için çok teşekkür ederim, korkunca hemen doktora gittik şükür bişey çıkmadı herşey yolunda büyüyor miniğim 💖
Benim daha yeni ama bende de oluyor. Özellikle ayaklarınızı sıcak tutun benim öyle oldu ağrım arttı, biraz yere bassam soğuğa hemen ağrı giriyor

Kızlar günaydın, birkaç gündür takipteyim sizleri :) ben pazartesi günü kan verdim 320 çıktı hcg. Bir daha kan vermeye de üşendim ama versem mi ne yapsam, ne diyorsunuz? ikinci çocuk olduğu için midir nedir insana bi üşenme geliyor heralde 😄 Şimdi hesabıma göre 3+6 yani daha çok minnak. Hatta kalp atışını duyana kadar 6+3 lerde falan gideyim doktora, geç mi olur?

Kızlar günaydın, birkaç gündür takipteyim sizleri :) ben pazartesi günü kan verdim 320 çıktı hcg. Bir daha kan vermeye de üşendim ama versem mi ne yapsam, ne diyorsunuz? ikinci çocuk olduğu için midir nedir insana bi üşenme geliyor heralde 😄 Şimdi hesabıma göre 3+6 yani daha çok minnak. Hatta kalp atışını duyana kadar 6+3 lerde falan gideyim doktora, geç mi olur?
Hayırlı olsun inşallah :) hayır geç değil o zamanlarda duyuluyor. Ama kese görmemisterseniz ben 4+4 de kese gördüm

Bebek yerleştiyse o yüzden kaşık ağrın kalmamıştır belki de , bu iyiye işaret , ben de iş yapmadığım zaman hiç hissetmiyorum sadece sabah hafif baş dönmesi yaşıyorum .içinizi rahat tutun ama doktor kontrollerini aksatmamak en iyisi , sonuçda hayatımızı onlara adamış değilmiyiz gerekeni yapmak en iyisi kar bız gideriz artık
Ben Kasım ağrıları hala yaşıyorum, Rahim büyüyor cünkü.. Bol su içmek lazım..

Kızlaar sinir durumlarınız nasıl ben resmen sinir krizi eşiğine geliyorum kimi zaman adamı yiyorum valla engelde olamıyorum kendime çok fena birisi oldum😔
Benim de bazen sataşasım geliyor ki eşimi çok seviyorum aslında. Sanırım normal. Umarım geçer 😐

Kızlar şimdi test sonucum çıktı. Corona pozitifmisim. Kaç yıldır olan hastalık, ilk defa yakalaniyorum ve kalp atışını göreceğimiz günden 1 gün öncesi.
Ciğerlere indi çünkü öksürük var. Allah'ım korusun, endişeliyim eşim annemler bebeğim..
Çok geçmiş olsun bol bol dinlenin, doktorunuza söylediniz mi?

Gunaydin kizlar ben dun bel agrisiyla gittim igne verdi proluton depot kullanan varmi aranizda ayni zaman da duphaston da kullaniyorum ama

Kızlar acaba gebelik kesesi günde kaç mm yada kaç cm büyüyordur? 5+2 de 1.11 di kesem cuma kalp için çağırmıştı 6+2 oluyor onu hesaplıcaktım en azından bebeği görebilirmiyim acaba diye kalp için erken diye düşünüyorumda

Bu arada oksapar iğne kullanıyorum bende doktor genetikten sonuçlar çıkana kadar riske atmayalım kullan dedi pıhtı ihtimaline karşı.

X