- 15 Kasım 2021
- 404
- 467
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim daha yeni ama bende de oluyor. Özellikle ayaklarınızı sıcak tutun benim öyle oldu ağrım arttı, biraz yere bassam soğuğa hemen ağrı giriyor
Normal zaten hamileliğin genel belirtisi adet olacakmış gibi olmak ama olmamak :)
Cevaplar için çok teşekkür ederim, korkunca hemen doktora gittik şükür bişey çıkmadı herşey yolunda büyüyor miniğimNormal canım bendede oluyor
Benim daha yeni ama bende de oluyor. Özellikle ayaklarınızı sıcak tutun benim öyle oldu ağrım arttı, biraz yere bassam soğuğa hemen ağrı giriyor
Benim var o yüzden bugün doktora gidicem inşallah. 8. Haftam dayimArkadaşlar günaydın, 6. Haftadan sonra lekelenme yaşayan var mı ? Kahverengi ve 2 gündür devam ediyo lekelerim normal midir
Hayırlı olsun inşallah :) hayır geç değil o zamanlarda duyuluyor. Ama kese görmemisterseniz ben 4+4 de kese gördümKızlar günaydın, birkaç gündür takipteyim sizleri :) ben pazartesi günü kan verdim 320 çıktı hcg. Bir daha kan vermeye de üşendim ama versem mi ne yapsam, ne diyorsunuz? ikinci çocuk olduğu için midir nedir insana bi üşenme geliyor heralde Şimdi hesabıma göre 3+6 yani daha çok minnak. Hatta kalp atışını duyana kadar 6+3 lerde falan gideyim doktora, geç mi olur?
Bizi de sonuçtan haberdar et canimmKizlar benim için dua edin bugün kan vermeye gidicem tekrar inşallah yükselmiştir pazartesi değerimn510 du hem heyecanli hem kaygı liyim
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz hadiKizlar benim için dua edin bugün kan vermeye gidicem tekrar inşallah yükselmiştir pazartesi değerimn510 du hem heyecanli hem kaygı liyim
Köyü renkli Akıntının her hali normal kabul edilmez özellikle kanamanın. Ben olsam kontrol amaçlı hemen doktoruma giderrdimArkadaşlar günaydın, 6. Haftadan sonra lekelenme yaşayan var mı ? Kahverengi ve 2 gündür devam ediyo lekelerim normal midir
Ben Kasım ağrıları hala yaşıyorum, Rahim büyüyor cünkü.. Bol su içmek lazım..Bebek yerleştiyse o yüzden kaşık ağrın kalmamıştır belki de , bu iyiye işaret , ben de iş yapmadığım zaman hiç hissetmiyorum sadece sabah hafif baş dönmesi yaşıyorum .içinizi rahat tutun ama doktor kontrollerini aksatmamak en iyisi , sonuçda hayatımızı onlara adamış değilmiyiz gerekeni yapmak en iyisi kar bız gideriz artık
Benim de bazen sataşasım geliyor ki eşimi çok seviyorum aslında. Sanırım normal. Umarım geçerKızlaar sinir durumlarınız nasıl ben resmen sinir krizi eşiğine geliyorum kimi zaman adamı yiyorum valla engelde olamıyorum kendime çok fena birisi oldum
Benimde kayınvalide ne derse onu bozasım geliyorBenim de bazen sataşasım geliyor ki eşimi çok seviyorum aslında. Sanırım normal. Umarım geçer
Çok geçmiş olsun bol bol dinlenin, doktorunuza söylediniz mi?Kızlar şimdi test sonucum çıktı. Corona pozitifmisim. Kaç yıldır olan hastalık, ilk defa yakalaniyorum ve kalp atışını göreceğimiz günden 1 gün öncesi.
Ciğerlere indi çünkü öksürük var. Allah'ım korusun, endişeliyim eşim annemler bebeğim..
Evet canım sevmekle ilgisi yok kesinlikle tamamen hormonlar umarımmmBenim de bazen sataşasım geliyor ki eşimi çok seviyorum aslında. Sanırım normal. Umarım geçer
Ederim tabikiBizi de sonuçtan haberdar et canimm
Ederim tabikiBizi de sonuçtan haberdar et canimm
İnşallah ya Cook amiinİnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz hadi
Yarin vercem canim kan ama haber vericemİnşallah güzelce artar değerin canım haberlerini bekliyorum bugun