2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Amin hayirlisi cok takintiliyim ben dogurana kadar bebegin sagligini kafama cok takiyorum e birde dogum korkusu var hamileligimi yasayamiyorum elimde deil surekli dusunce icindeyim
Dogumu şimdiden düşünme sağlıklı olsun yeter ki bir şekilde çıkacak içerken gözünü korkutma şimdiden hamileligin tadını çıkar canisi

Decavit ferro sonal
Cankm decavit i içerken hatta içtikten sonra benim de midem bulamıyorum devletteki doktor yazmisti bana da kendi doktoruma gidince 3 aydan sonra başlayacaksın içme 3.aya kadar sadece folik asit icecekmisiz

Sende pıhtılaşma mı vardı kayıpların mı olmuştu? Dilek hanım bana ardarda sorular sorunca pıhtılaşmaya yok demişim ama bilmiyorum olup olmadığını aklıma da takıldı aslında tahliller sonuçlansın aradığımda sorucam
Bende varmı yokmu bilmiyorum canım o yüzden riske atmak istemedim oda vereyim kullan dedi genetiğe yönlendirdi orda tahlil verip sonucuna göre bıraktırırım dedi sonuçlarda 1 ayda anca çıkıyormuş devlette o yüzden 40 iğne yazdı şimdilik

Sende pıhtılaşma mı vardı kayıpların mı olmuştu? Dilek hanım bana ardarda sorular sorunca pıhtılaşmaya yok demişim ama bilmiyorum olup olmadığını aklıma da takıldı aslında tahliller sonuçlansın aradığımda sorucam
Sende bi sorarsın canım benim ilk gebeliğim düşüğüm vs. Olmadı riske atmamak için sonuca kadar veri

Benim de lekelenme oldu bir kez, ilişki yasak, ağır kaldırmak ve ağır iş yasak, ayrıca günde iki kez 100 mg progestan başladık. Bir daha da lekelenme olmadı çok şükür

Size de gecmis olsun. Doktorunuzun soyledigini bizlere de haber verir misiniz?
Çıktım şimdi. Normal dedi ilişki ve biraz istirahat dedi. 8 hastalıkmis. Kalp atışı dinletmedi. Alttan muayene etti kalp etisinda kalbin hareketini gösterdi bak hareket ediyor diye. 8 haftalık dedi. Ya bi bunları yanındaki tercüme ediyo.almanyadayim almancam yok. Bi şekilde. Türkiye de olsa progestan verirdi doktor ama burda bosey de diyemiyorum bakalım hayirkisi artık Allaha emanet minigim

Çıktım şimdi. Normal dedi ilişki ve biraz istirahat dedi. 8 hastalıkmis. Kalp atışı dinletmedi. Alttan muayene etti kalp etisinda kalbin hareketini gösterdi bak hareket ediyor diye. 8 haftalık dedi. Ya bi bunları yanındaki tercüme ediyo.almanyadayim almancam yok. Bi şekilde. Türkiye de olsa progestan verirdi doktor ama burda bosey de diyemiyorum bakalım hayirkisi artık Allaha emanet minigim
Ohb cok sevindim canim, bende iki saat sonra gidicem insallah bende guzel haberler alirim

Herseyin yolunda olmasina cok sevindim. Saglikla büyüsün insallah.
Burada da her doktor vermiyor progestan. Mesela benim doktorum 10 12. Haftaya kadar dusecekse engellemek istemiyorum diyor. 10 12. Haftadan itibaren progestan baslatiyor. Belki yurtdisinda da oyle düşünüyorlardir.

Dün akşamdan beri leğen kemiği dedğmz yerler de batmalar sancılar başladı ufak ufak hala daha devam edıyor🙄🙄 ilkinde boyle bsey yasamamstm. Aynısını yasayan var mı acaba kızlar 🤦‍♀️

Bende varmı yokmu bilmiyorum canım o yüzden riske atmak istemedim oda vereyim kullan dedi genetiğe yönlendirdi orda tahlil verip sonucuna göre bıraktırırım dedi sonuçlarda 1 ayda anca çıkıyormuş devlette o yüzden 40 iğne yazdı şimdilik

Sende bi sorarsın canım benim ilk gebeliğim düşüğüm vs. Olmadı riske atmamak için sonuca kadar veri
Ya bilemedim şimdi . Tüp bebek tedavisinde iğneler kullanmıştım tekrar kullanmak istemiyorum. Cuma günü arayacağım doktoru bakalım ne diyecek 🙄 Devlet hastanesine gidip genetik test bölümünde kan verdin değil mi başka birşeye gerek yoktur heralde

X