Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım, inşallah sizinde korktugunz gibi olmaz. Çok endişeliyim çok. hem kendim için hem ailem için. Birde aşırı dikkat eden bı çiftiz. Bugüne kadar olmadık artık olmayız derkeeen hamileliğin ilk haftalarında covid..Çok geçmiş olsun. Akşam üzeri bende bu konuda telaşlı idim çünkü kızımın okulda 9 sınıf kapatıldı ve çok fazla kişi kapmış . Karantinada idik yarın test yapacağız bizim kızı da . İnşallah getirmemiştir . 2 yıldır kaçtığımız korona gebeliğe denk gelirse hakikaten kötü olacak!!
Amin insllahHerkese hayırlı geceler diliyorum. Yarın çok güzel bi gün olsun hepimiz için.
Amin canım sağolİnsallah aşılarınız sizi ve bebeğinizi korur inşallah hemen anlatırsınız dualarım sizinle
Canım ben tedavi gördüm 2. Kez hsg çektirdim femara kullandım tek yumurtam vardı 18mm catlatma iğnesi atmıştım o yüzden gününü biliyorum ama hiç umudum yoktu tutacağından hep olumsuz olduğu için. Uzun yolculuğa çıkacaktım catladiktan sonra 11. Günde idrar testi yaptım emindim negatif çıkacağına ama garanti olsun diye yapmıştım görünce bende cok şaşırdım dayanamayıp direk kan verdim ve 12 çıktı. Bu yüzden erken öğrenmiş oldum. Böyle beklemekte çok zor artacak mı artmayacak mi diye şans eseri erken öğrendim yani yoksa o kadar umutsuzdum ki test bile yapmayacaktimKeşke erken öğrenmeseydin. Bende adete nerdeyse 1 hafta vardı öğrenmiştim cok stresli geçmişti. Stresten geldi belki de aksilikler başıma. Lütfen stres yapma tadını çıkar. Çok yorumda okumamaya çalış hatta. Ben ettim sen etme inşallah herşey güzel olacak
Bir de bişey daha sorucam kızlar, kanamanın içerde ki oluşumlarla bi bağlantısı varmıdır. Yani kanamam büyük oranda azaldığı için içerde her şey biraz daha çabuk ve sağlıkla devam edeceğine işaret olabilir mi. Yani aslında kanama genel gelişimi etkileyebilecek bişey midir. Sorumu anlatabildim mi
Dayanabilecek gibi degil hamdolsun aman tek iyi olsunlar da biz aci cekmeyi de SeverizEvet Canım illaki olacaktır sonuçta vücut küçücük şeylere bile tepki gösterebilen bi yapıda. Kiii yeni bi can için hazırlık oluyor bu çok büyük bişey yaşadığımız her şey çok normaldir eminim. Doktorlar şiddetli olmadıkça tüm ağrıları normal karşılıyor
Benim öğrenmem de öyle oldu biraz. Durduk yere bi his geldi. Hemde hiiiç belirtim yokken. Sadece bende o ay hsg çekilmiştim aralıkta yani. Birde annemi görmüştüm rüyamdaCanım ben tedavi gördüm 2. Kez hsg çektirdim femara kullandım tek yumurtam vardı 18mm catlatma iğnesi atmıştım o yüzden gününü biliyorum ama hiç umudum yoktu tutacağından hep olumsuz olduğu için. Uzun yolculuğa çıkacaktım catladiktan sonra 11. Günde idrar testi yaptım emindim negatif çıkacağına ama garanti olsun diye yapmıştım görünce bende cok şaşırdım dayanamayıp direk kan verdim ve 12 çıktı. Bu yüzden erken öğrenmiş oldum. Böyle beklemekte çok zor artacak mı artmayacak mi diye şans eseri erken öğrendim yani yoksa o kadar umutsuzdum ki test bile yapmayacaktim
canım benim teşekkür ederim desteğin için. Çok Örnek varmış hep söylüyorlar ama yine de insanı strese sokan bir durum. Çok şükür 3-4gündür baya azaldı. Sadece doktora gittiğim gün kötü şeyler söyleyince üzüldüm o gün gerçekten çok arttı. Anladım ki stres gerçekten çooook fazla etkiliyor. Aklınız da olsun hiç bişeyi dert etmeyin stres yapmayın bu süreçte. Hepimiz için güzel ve kolay geçmesini diliyorumKanama her zaman sorun gibi görünüyor esasında ama benim bildiğim kanaması olan ama doğuran kişiler var. Dayımın eşinde bayaa kanama oluyordu pihtili 4-5 ayda ama bebekte bir sıkıntı yoktu hatta şuan 6 yaşında. Hiç belli olmuyor Rabbim verecekse o bebek öyle bir tutunuyor ki her şekilde doğuyor. Sadece stres yapma lütfen akışta kal şuan hamilesin yat dinlen negatif düşünme tatlım
Benimde hiç belirtim yoktu biliyor musun birde ben de rüyamda hamile olduğumu gördüm ama karnım büyümüş gerildigini bile herseyini hissettim ama o kadar değişik bir rüyaydı resmen hamileligin son aylarını hissettim. Ama tabi daha önceden de normal şekilde gördüğüm için psikolojik diyip geçmiştim. Düşünüyorum canım heyecanlıyım hem mutlu hem tedirgin insan şaşırıyor tabi bi de hiç beklemeyinceBenim öğrenmem de öyle oldu biraz. Durduk yere bi his geldi. Hemde hiiiç belirtim yokken. Sadece bende o ay hsg çekilmiştim aralıkta yani. Birde annemi görmüştüm rüyamda
O hisle gittim test yaptım bi baktım çift çizgi. Ama zor oluyo sonrası için zaman geçmek gerçekten bilmiyor. Hep kötü senaryo geliyo aklına. Biraz hormonlar da yapıyor olabilir tabi.
Sen yine de çok fazla düşünmemeye çalış, sadece güzel şeyler düşün hayal et en azından. Ne güzel ummadığın anda gelmiş meleğin. Tadını çıkar sarıl ona
Evet hormonlar da şaşırtıyor insanı. Hangi duyguya gireceğini bilemiyorsun.Benimde hiç belirtim yoktu biliyor musun birde ben de rüyamda hamile olduğumu gördüm ama karnım büyümüş gerildigini bile herseyini hissettim ama o kadar değişik bir rüyaydı resmen hamileligin son aylarını hissettim. Ama tabi daha önceden de normal şekilde gördüğüm için psikolojik diyip geçmiştim. Düşünüyorum canım heyecanlıyım hem mutlu hem tedirgin insan şaşırıyor tabi bi de hiç beklemeyince
Seninde bebeğin hissettirmis resmen güzel haberlerini bekliyorum insallah
Ah insallah okuyunca bile içim bi hoş oldu bize önceden göstermişler kendileriniEvet hormonlar da şaşırtıyor insanı. Hangi duyguya gireceğini bilemiyorsun.
Ben hatta annemden sonra bebekte gördüm. Sen anlatınca hatırladım. Küçücük yusyuvarlak bi suratı vardı. Seviyodum yüzünü. Kısacık bi rüyaydı. Uyanır uyanmaz eşime anlatmıştım işte tüm bunlardan belki bikaç gün sonra test yaptım.
Bizi haberdar etmişler, inşallah kucağımıza almak o yumuşak pamuk tenlerine dokunmakta nasip olsun.
25inde verdim. 27sinde tekrarlicam inşallahNe zaman yaptırdınız testi dün mü bugün mü? Aynı saatlerde aynı hastanede verin kafa karışıklığı olmaması için ben öyle yapmıştım. İnşallah güzel haberlerinizi bekliyorum
İnşallah güzelce artmıştır değerin25inde verdim. 27sinde tekrarlicam inşallah
İnşallah canim benim. Sen de verdin mi kanİnşallah güzelce artmıştır değerin
Benim 19unda 12 çıktı 21inde tekrarladim 56 oldu canım doktora söyledim güzel artmış bi hafta sonra testi tekrarla yanıma gel dedi. Bakalım cuma günü erkenden test vericem yine aynı gün doktora gözükücem bende beklemedeyimİnşallah canim benim. Sen de verdin mi kan
Insallah Mavisim insallah ❤ aslinda su bir ay geçse hersey daha net olacak Allah'in izniyle. O zaman usgde de belli olacak. Beklemek ne zorTesekkurler canim Amin inşallah yumurtladığım günü bildiğim için bu kadar rahatım canim geç olduğu için biraz geç ilerliyor a ama ilerleyen haftalarda yakalar kendi haftasını iyi düşünelim güzel şeyler yasayalim
Bir gecmisinin oldugu guvendigin doktor bulmak gerçekten cok zor. Ilk gebeligimde ben belki 10 doktor gezmisimdir. Sonra Ummugulsum hanim sagolsun 15cm miyomla normal dogum yaptırdi bana Allah'in izniyle. Sonra ameliyat oldum derken.. Insallah hepimizin sureci gonlumuze gore gecer. Doktorlarimiz tatli tatli cevaplar verirBenim kürtajımi yapmıştı denk gelmiştik nöbetçi idi. Sonradan araştırdım Zeynep Kamil de vs. çalışmış geçmişi iyi olduğu için ve Gebze'de çoğu kişi onu tavsiye ettigi için gidiyorum. Eşimde bende çok sevmiştik içimize siniyor şuanda. Perşembe günü randevum , ilk randevumda heyecandan unutmuştum gittiğimde soracağım bu defa
Öncelikle cok gecmis olsun bana kalirsa covidin en hafif donemlerinden birinde yakalandiniz. Ogrencilerim ve ailelerinden o kadar cok yakalanan oldu ki son donemde. Hepsi gerçekten hafif atlatti. Cok sevinerek dikkatimizi cekmisti. Ve avantaj olarak 3 asiniz varmis. Lütfen sakin kalin ve olumlu düşünün. Insallah grip gibi geliip gececek. Sonra hamileliginizin keyfine bakacaksiniz. Antikorunuz da olusmus olacakÇok sağol canım, inşallah sizinde korktugunz gibi olmaz. Çok endişeliyim çok. hem kendim için hem ailem için. Birde aşırı dikkat eden bı çiftiz. Bugüne kadar olmadık artık olmayız derkeeen hamileliğin ilk haftalarında covid..
Ben gec döllenmeden şüpheleniyorum o yüzden korkuyorum ama bakalım hayirlisiBenim 19unda 12 çıktı 21inde tekrarladim 56 oldu canım doktora söyledim güzel artmış bi hafta sonra testi tekrarla yanıma gel dedi. Bakalım cuma günü erkenden test vericem yine aynı gün doktora gözükücem bende beklemedeyim
Bebek yerleştiyse o yüzden kaşık ağrın kalmamıştır belki de , bu iyiye işaret , ben de iş yapmadığım zaman hiç hissetmiyorum sadece sabah hafif baş dönmesi yaşıyorum .içinizi rahat tutun ama doktor kontrollerini aksatmamak en iyisi , sonuçda hayatımızı onlara adamış değilmiyiz gerekeni yapmak en iyisi kar bız gideriz artıkGünaydın kızlar. Ne durumdasınız.
Ya ben hiç birsey hissetmiyorum bulantı halsizlik hiç birsey yok 2 gundur. Hafif Bi kasık agrım vardı oda geçti. Sürekli acaba boş gebelik mi dış gebelik olablr mi hissini yasıyorum ve kafama takılıyor Dr um 31 in de gel demsti.
Okadar erken gitmem diyordum ama içim rahat etmicek sanrm gidicem..
Oğlumda hiç boyle degıldı hamilelik belirtilerini dibine kadar yasıyordum. Bu sefer ki başka sanki sürekli olumsuzluklar dusunuyorm 2.de daha rahat olurum diyordum kafa olarak ama daha tedirginim..
İnşallah güzelce artar değerin canım haberlerini bekliyorum bugunBen gec döllenmeden şüpheleniyorum o yüzden korkuyorum ama bakalım hayirlisi